![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
GRILA corespunzatoare pachetului SUPREME :: tot ce misca pe UPC.001 TVR1; 002 TVR2; 003 PRO TV; 004 Antena 1; 005 Prima TV; 006 Naţional TV; 007 B1 TV; 008 Realitatea TV; 009 Antena 3; 010 N 24; 011 Money Channel; 012 Acasă TV; 013 TVR Cultural; 014 Euforia TV (Antena 4); 015 MGM; 016 PRO Cinema; 017 AXN; 018 Hallmark RO; 019 Zone Romantica; 020 TV Sport; 021 Eurosport 1 RO; 022 Sport 1 RO; 023 Zone Reality; 024 Discovery RO; 025 National Geografic RO; 026 Animal Planet; 027 Cartoon Network; 028 Minimax; 029 JETIX; 031 MTV RO; 033 VH-1; 034 U TV; 035 Mezzo; 036 Etno TV; 038 CNN Int.; 039 EuroNews; 040 TV5 Monde-Europe; 041 Rai Uno; 042 Duna TV; 043 FILM+ HU 044 OTV; 045 Alpha TV Bucureşti; 046 Flux TV; 047 Canal Teleshop; 048 TVR INTERNAŢIONAL; 050 Telesport; 051 Motors TV; 052 Sailing; 053 Chasse & Peche; 054 Extreme Sports; 055 Sport Klub 1 RO; 057 Hustler Blue; 060 Discovery Civilisation; 061 Discovery Science; 062 Travel & Living; 063 Viasat History; 064 Viasat Explorer; 066 MTV Hits; 067 MTV Base; 068 VH1 Classic; 069 Fashion; 070 Boomerang; 071 Nickelodeon; 072 BBC World; 073 BBC Prime; 074 M6; 075 TVE Internacional; 076 RTL; 077 Pro7; 078 Samanyolu; 079 Taraf TV; 080 TVRM; 081 Partener TV; 088 Hustler TV ; 099 HBO 1 RO. | ||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
am Internet ULTRA 1,5mb +telefonie + cablu + digital Supreme cam 2 mil..ma uit pe factura daca vrei exact.. Explorer DVB 100 a fost primul in retea, Stiu ca sa suspendat o perioada vanzarea catre noii abonatii, la preluarea astral de catre UPC, insa serviciul a fost online in permanenta.. Intreruperile si macroblocurile sunt in general cauzate de semnalul slab de la intrarea decodorului..si se poate rezolva de catre tehnicienii upc. In 3 ani am solicitat service ul doar de 3 ori, si aici ma refer la toate serviciiile Astral UPC, poate si findca stau in zona berceni unde am inteles ca reteaua este de f buna calitate /;// | ||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Da,vreau exact sa stiu cat platesti pt acel pachet FULL de la TV digitala pt ca eu platesc 30 ron pt televiziunea clasica. Prind aprox 60 canale, dar daca diferenta nu e mare as vrea sa ma trec pe digitala pt ca sunt canale interesante pt mine (Vh1 classics, Motorsport tv, Mtv Base, etc) In rest am si eu ULTRA si la net si la telefonie. Ai idee ce modificari implica? Adica ce cabluri imi schimba?
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Stad Lia Manoliu. credeam ca schimba cablul de la cutia de pe scara pana la TV. Deci, digital supreme ce inseamna ? Tot ce ai insirat tu acolo? Sau inseamna ce e in plus fata de Basic ? (Adica pe scurt `toate canalele alea (80 sau 90,cate sunt) le primesti pt 400k?` sau platesti cat e Basic + 400k)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
Am fost o saptamana la Campulung, ei au acolo tv digitala cu 40 canale la 200mii/luna, si au si cablu -tv analog cu 60 posturi la 150.000, firma e ceva cu Media.... Sa-i amendeze luna de luna ca merita astia, ROmtelecomu da la 4e/programe tv, si astia la 600mii.
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
defapt la romtelecom cel mai ieftin pachet e vreo 6 sau 7 euro si are in jur de 50 canale. Pt restul mai dai inca 5 euro.
|
| | #31 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg ceva, de ex eu un un tuner analog, daca imi bag tv digitala la ce bun, daca io am mufa analog la tuner? La tv banuiesc ca ai euroscart, care e digitala, dar la tunere?
__________________ Desktop: Lcd HP 1965 PVA, Q6600 G0 4Ghz, MSI P35 NEO2-FR, 2x2gb A-data 800 12-4-4-4, 2X640GB WD, Evga GTX280, X-FI Audio PCIe Extreme, Leadtek PxPVR2200, Corsair TX-650W, Lian-Li Case, 25cm fan, HP MCE Remote. Laptops: Dell XPS 1330, Dell Latitude D-410, Toshiba A215-16G, Myria:P | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti | Quote:
iei un stb ul ( set o box) si iesi pe mufa scart cu AV si AUDIO, pe care le introduci in mufa de VIDEO IN a tunerului si pe mufa de AUDIO IN ( line In, microfon..etc).Ramane sa selectezi din softul tunerului calea de intrare Svideo sau RCA Composite si VOILA !!! Un cablu euroscart vine si cu decodorul stb.. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Chiar nu stiu ce sa fac,daca se merita. Eu as trece imediat,dar am inteles ca nu se vede mai bine decat `clasic` http://www.hi-fi.ro/fhifi/viewtopic....32204c98345001
|
| | #34 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 |
Astral=UPC ---> total nemultumit: angajati prost pregatiti, majorarea tarifelor de la luna la luna, servicii proaste de internet, modificarea mereu a grilei de programe fara sa te anunte....etc. O sa renunt in sf la serviciile lor. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti | Quote:
nu ai purici sau striatii pe tv, calitatea sunetului e deosebita. Suportul multilingv si Epg ul sunt la inceput, dar promitator. Per ansamblu eu sunt multumit, ca doar suntem in romanica si toate lucrurile se fac in felul lor.. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
doar se adauga unele noi
|
| | #38 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Sep 2006 |
RDS are aceeaşi bandă de frecvenţe şi acelaşi tip de public comparativ cu UPC/Astral (fiindcă la relaţiile cu clienţii la UPC ţi se spune că trebuie să fie făcute sondaje pentru un post nou = pretext pentru a nu face nimic) Totuşi RDS are în plus la fata de UPC-Astral (la Bucureşti) : KISS TV FLUX TV EUROSPORT 2 SENSO TV VIASAT EXPLORER EUFORIA LIFESTYLE DD TV TELESPORT SPORT KLUB COSMOS TV ANTENA 2 Nu sunt frecvenţe? Pro7 , RTL erau cerute imediat după '90 , acum situaţia e cu totul alta Samayolu , Duna TV , TVE Internacional, TV5 Europe ?!!? Ce şanse au în faţa Antena2 de exemplu, ca audienţă ? SE CER POSTURILE ROMANESTI RDS cum a înţeles acest lucru ? Dl. Vadim Tudor a spus la Antena 3 ca turcu' de la Kanal D(ogan) a plătit 1 milion de $ pentru a fi introdus în grila UPC-Astral ...ruşine UPC-Astral http://www.antena3.ro/forum/viewtopic.php?t=5229 Cu Senso "baietii " de la Astral s-au certat de la bani au recunoscut-o pe canalul propriu Telesport o folosesc ca "momeala" ca sa treaca cat mai multi pe digital Cu Antena2/4 n-am inteles prea bine...., poate aici e politica Trustul Intact a inceput "lupta" cu Focus SAT daca ati auzit, respectiv o chestie f simpla : ori toate posturile trustului ori nimic | ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
Ce posturi romanesti lipsesc de la astral nene ? ![]() Eu am chiar prea multe,as renunta oricand la cateva
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |