![]() |
| | #42 (permalink) | ||
|
Revenind ontopic, s-a mai schimbat ceva la serviciul astral digital? Tu,lafayette ai zis ca ai de la inceputuri ![]() Eu tot nu mi-am pus, pt ca momentan nu am tv, am un tv tuner pt PC.
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
GRILA ACTUALIZATA 1 MAI.. 1. Tvr 1 2. Tvr 2 3. Pro TV 4. Antena 1 5. Prima Tv 6. National TV 7. B1 Tv 8. Realitatea Tv 9. Antena 3 10. N24 11. Kanal D 12. Acasa 13. Antena 2 14. Euforia 15. MGM Channel 16. Pro Cinema 17. AXN 18. Hallmark 19. Romantica 20. TV Sport 21. Eurosport 22. Sport 1 23. Reality TV 24. Discovery Channel 25. National Geografic 26. Animal Planet 27. Cartoon Network 28. MiniMAx 29. Jetix 30. TCM ( 22.00-04.00) 31. MTV 32. VH 1 33. UTV 34. Mezzo 35. Etno Tv 36. Money Channel 37. CNN International 38. EuroNews 39. TV5 Europe 40. Rai Uno 41. Duna TV 42. Film + 43. OTV 44. Alpha TV 45. Flux Tv 46. Canal Teleshop 47. TVR International 48. TVR Cultural 49. Telesport 50. Motors TV 51. Sailing Channel 52. Chasse & Peche 53. Extreme Sports 54. Sport Klub 55. Husler Blue 56. Discovery Civilisation 57. Discovery Science 58. Discovery Travel & Adventure 59. Viasat History 60. Viasat Explorer 61. Mtv Hits 62. Mtv Base 63. Vh 1 Classics 64. Fashion Tv 65. Boomerang 66. Nickelodeon 67. BBC World 68. BBC Prime 69. M6 70. TVE 71. RTL 72. Pro 7 73. Samayolu 74. Taraf TV 75. TVRM 76. Good Life 77. Husler TV 78. HBO Pachetul de baza crt 1 la 48. Pachetul Digital Sport crt 49 la 55 Pachetul Dugutal PLus crt 56 la 76 Pachetul Digital Adult crt 77 Pachetul Digital Film crt 78 Pachetul Digital Supreme crt 1- 78 | ||
|
| | #48 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
Grila actualizata 1 iulie 2007. 1. Tvr 1 2. Tvr 2 3. Pro TV 4. Antena 1 5. Prima Tv 6. B1 Tv 7. National TV 8. Kanal D 9. OTV 10. Antena 2 11. Tvr Cultural 14. Acasa 13. N24 14. Euforia 15. Romantica 16. Euforia Lifestyle 17. Zone Club 18. Fashion 19. GoodLife Channel 21. Realitatea Tv 22. Antena 3 23. N24 24. The Money Channel 27. Hallmark 28. MGM 29. Pro Cinema 30. TCM ( 22.00-04.00) 31. Axn 34. Sport.ro 35. Telesport 36. Eurosport 37. Sport 1 38. Sport Klub 39. Espn Classic 40. Motors Tv 41. Extreme Sports 42. Sailing 43. Chasse & Peche 44. Alpha Tv 46. Reality Tv 47. Discovery Channel 48. Discovery Science 49. Travel & Living 50. Travel Channel 51. Discovery Civilisation 52. History 53. Explorer 54. National Geografic 55. Animal Planet 56. Minimax 57. Cartoon Network 58. Jetix 59. Nickelodeon 60. Boomerang 62. Mtv Romania 63. Mtv 2 64. Mtv Hits 65. Mtv Base 66. U Tv 67. Vh 1 68. Vh1 Classic 69. Mezzo 70. Etno Tv 71. Taraf Tv 72. Tvrm 73. Canal Teleshop 74. Alpha Tv 75. Flux Tv 78. Euronews 79. Bbc World 80. Cnn International 81. Cnbc 82. France 24 fr 83. France 24 eng 86. Tv5 Europe 87. M6 88. Rai Uno 89. Tve Internacional 90. RTL 91. Pro 7 92. Film + 93. Duna Tv 94. Samayolu Avrupa 97. Private Spice 98. Husler Blue 99. Hustler 100. HBO 101. HBO Comedy 102. Cinemax 103. Cinemax 2 Pachetul de baza BASIC Plus de la crt 1 la crt 80. Pachetul Digital Adult de la crt 97 la 99 Pachetul Digital Film de la crt 100 la 103 Pachetul Digital Supreme crt 1- 103 | ||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Still e cam scumputz ![]() Eu momentan am abo basic de 30 ron dar nu stiu de ce am toate canalele posibile pe analog (mai putin hbo) - adica vreo 70
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Da,dar eu am toate programele la pret de basic din 2001 or so, nu stiu ce e cu ei
|
| | #54 (permalink) | ||
|
as vrea si eu sa stiu cum se comporta digitalul de la UPC daca nu deranjez prea tare. sunt probleme cu semnalul? calitatea imaginii e ok? sunt probleme cu STB-ul. din 15 septembrie se pare ca tre sa trec musai pe digital daca vreau pachetul plus, iar eu ma cam uit la discovery-uri si nu as vrea sa le pierd.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
eu la astral digital am pierderi de semnal, sunetul se intrerupe des, nu se aude deloc cursiv. asta am de la inceput. o sa-i chem sa-mi ia decodorul sa-l verifice la ei sau sa-l schimbe cu unul nou.....treaba lor......oricum e foarte scump! ....varianta basic e 45 lei, fata de ~31 lei cat era pana acum, nu puteau sa pastreze pachetele care erau inainte? pentru ca sunt multe canale la care nu ma uit, dar sunt nevoit sa le platesc.
| ||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
eu platesc pe analog 24 de lei ca e pe numele bunicii sotiei mele care are in virsta cind a facut contractul. vb la trecut ptr ca nu mai e, insa nici noi nu am schimbat numele ca ne convenea asa. am fost la upc si casierita m-a sfatuit sa astept pina in septembrie ca poate mai apare ceva sau se mai schimba lucrurile pina atunci.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
M-au sunat si pe mine de la UPC sa-mi spuna ca se va trece la transmisia digitala, si ca eu cu Pachetul Plus o sa trec la Digital basic platind doar 2 RON in plus (adica de la 43 acum la 45 pt. digital), si beneficiind de vreo 84 de posturi si inca vreo cateva posturi de radio. Am inteles ca voi instala STB pe unul dintre televizoare, si pe celelalte voi putea sa urmaresc in continuare doar pachetul analogic Basic. Locuiesc in Berceni, cei care mai locuiti in zona, ce parere aveti de serviciul digital oferit de Astral (Upc)? | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
Eu stau pe Sos. Giurgiului, colt cu Dr. Gazarului... Si din cate am inteles, prin zona asta au un nod optic f. bine pus la punct. Sper sa nu fie probleme, deoarece am deja 2 TV si un TVTuner in casa, conectate dupa 2 splitere... Banuiesc ca or sa-mi schimbe cablurile sau spliterele, caci nu prea se mai vede optim in ultima vreme, mai ales la computer. Spune-mi si mie, tot asa mare lag este la schimbarea programelor? Adica, comparativ cu schimbarea programelor la Analog, cam cat de mare e diferenta? Si inca ceva, chiar poti sa schimbi volumul de la TV cu telecomanda de la STB? | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Eu folosesc serviciu UPC analog pe plasma si posturile tv se vad bine majoritatea citeva prost si citeva exceptional , imaginea live de la stirile Pro-Tv se vede mai bine decit un dvd. Abonamentul Digital il are un vecin , STB-u fiind conectat pe scart la Plasma Pioneer, imaginea este... buna dupa parerea proprietarului, proasta dupa parerea mea. Ce este bun si apreciaza omu? faptul ca imaginea este curata nici urma de zgomot, puricei, dungulite , interferente, cristal dupa cum spune. Ce este rau ? imaginea este blur fara nici cel mai vag sharp si problema nu este din plasma , acolo reglajul este la maxim! apoi la cadre in miscare rapida apar macroblocuri vizibile, culorile nu sint naturale si sint spalacite si cresterea saturatiei se lasa efecte asemanatoare cu cele de la CRT foarte vechi. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |