![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
Ai mai omis sa spui despre calitatea transmisiei, sunetul de cele mai multe ori decalat de imagine, sensibile la semnal, la cel mai mic norisor imaginile ingheata sau se intrerupe semnalul. Citesc si eu pe aici sa aflu ce-i determina pe oameni sa aleaga televiziunea digitala (Dolce, UPC, BOOm, etc...) si nu pot sa inteleg. Ori sunt masochisti si le place sa se chinuie cu o transmisie si calitate a sunetului-imaginii de tot rahatul, ori m-au rapit pe mine niste extraterestrii intr-o noapte si mi-au facut un transplant de ochi si de perceptie. Nu stiu cum se vede televiziunea digitala in alte tari (vorbesc de tarile dezvoltate), dar la noi se aplica deocamdata principiul Romanesc: hai sa platim mai mult pe un lucru mai prost. Daca afara venea cineva sa-i instaleze televiziune digitala la unul acasa si i se vedea cu patratele si spalaciturile alea de culori, ii dadea cu receiverul in cap. Romanilor (aici ma includ si eu) daca li se arata un rahat si li se povesteste ca-i prajitura, il mananca. Inca nu suntem in stare sa zicem "nu".
| |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti | Quote:
Am inteles de la tehnicieni ca aceste stb uri au un tuner mai bun ca la precedetele modele, fiind net superioare. 2. cu volumul e o alta poveste. poti sa schimbi volumul la tv daca anterior selectezi pe tv un nivel mediu de sunet si te joci din telecomanda stb ului , in sensul cresterii/dezcresterii volumului unui canal.. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
. Eu am reziliat contractul de net cu UPC-ul dupa 3 saptamani din cauza problemelor pe care le aveau . Deci se poate .
__________________ precoc si perspicac | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
pana la urma se poate faca plata facurii si la banci? la mine in sector sunt doar 2 centre de relatii cu clienti unde este o coada de 20-30 de persoane(majoritatea babe si mosi care mai au si ei de intrebat ceva) eu nu reusesc sa stau la coada aia super tampita si teoretic sunt 2 casiere, dar practic lucreaza cate una timp in care cealalta isi bea cafeaua (me mad) sau daca nu platesc pe o luna sau o anumita perioada nu vine cineva la usa sa ma intrebe ce se intampla???? pls help
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Si eu am fost sunat sa trec la digital. Ce ma intereseaza... Quote:
De asemenea, oamenii mi-au zis ca pana la sfarsitul anului vor fi vreo 120 de canale in plus. Are cineva informatii in sensul asta?
__________________ Epic joke: - Care este leguma cu cea mai mare concentraţie de alcool? - Mazărea borîtă pe perete. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
Pentru mai multe televizoare - splitter, STB-ul conectat doar la unul, iar pe celelalte o sa ai doar pachetul Basic; sau cate un STB si pentru celelalte. De vreo 10 zile am fost trecut pe digital, pana acum au tot aparut probleme - 1 zi nu a mers (rezolvat de service), partea de info/EPG - nu merge tot timpul, de multe ori apar artefacte/macroblocuri pe unele canale (dar situatia variaza de la zi la zi), mai apar si _foarte_ mici desincronizari ale sunetului. Nu prea sunt bucuros de faptul ca am ajuns sa lucrez cu doua telecomenzi (STB+TV)(chiar, se poate face ceva cu o telecomanda universala? recomandari?) si ca STB-ul e negru (din motiv de TV argintiu).Calitatea imaginii mi se pare ceva mai buna decat inainte pe analog. Canalale se schimba ceva mai greu decat la TV, iar sunetul e mai tare sau mai incet, depinde de la canal la canal (la TV aveam activata optiunea de egalizare a sunetului - a.i. nu mai apareau diferente de sunet intre canale, acum STB-ul fiind conectat pe una din intrarile AV - nu se mai poate aplica chestia asta - si nici nu am gasit la STB vreo functie asemanatoare). | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
eu inca mai am o parte din canalele plus (de ex discovery science, civilization, hystory, travel and living, extreme) asa ca nu vad de ce sa trec acum. stiam si eu ca din 15 septembrie dispar din grila insa vad ca nu mi le-au scos, cel putin pina azi.
__________________ I'mma do the things / That I wanna do / I ain't got a thing / To prove to you / I'll eat my candy / With the pork and beans / Excuse my manners / If I make a scene / I ain't gonna wear / The clothes that you like / I'm finally dandy / With the me inside / One look in the mirror / And I'm tickled pink / I don't give a hoot / About what you think | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
[QUOTE=lafayette;37397914]Au adus acum niste receptoare stb branduite UPC, care sunt o adevarata bijuterie.Comutarea intre canale este in timp real, fatza de cele 1-2 secunde la modelele vechi.. Am inteles de la tehnicieni ca aceste stb uri au un tuner mai bun ca la precedetele modele, fiind net superioare. Spune-mi si mie cum arata, din ce an sunt, se aseamana cu cele vechi. Si mie mi-au schimbat STB model 2005, cu anul la fel model 03.2006, deci se pare tot cu unul vechi. | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Mie mi-au dat un STB pe a carui cutie scrie CISCO. Model Explorer Z65DVB - UPC. E branduit UPC. Schimbarea canalelor se face in timp real, etc ... merge bine, nu e decalat sunetul, imi place. E clar un progres. Am digiral in living si cu splitter in restul casei analogic, pachetul basic.
| ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Detalii serviciu UPC Digital
Am cateva intrebari in legatura cu UPC Digital: 1. Canalele Digital Adult pot fi urmarite 24/7 sau doar noaptea, ca la analog? 2. Se pot urmari inregistrari ale emisiunilor, asa cum se poate prin iNES IPTV, sau asta e alta mancare de peste? | ||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Am fost azi la UPC sa trec si eu pe digital (nu stiu daca e bine ce fac la ce servicii de cacao au) insa desigur nu mai aveau STB-uri. Mai veniti miercuri. Mi-au zis ca nu pot inchiria al 2-lea STB (am 2 tv-uri) si ca tb contract nou. This sux big time.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 |
Pentru cei interesati iata aici: http://www.scientificatlanta.com/cus...ce/7011532.pdf STB-ul de la UPC.
| ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | La mine dupa intreruperi de semnal repetate cu varf de cateva ore lipsa, au reusit sa le "rezolve" si pe alea. Drept urmare reziliez contractul si optez pentru alt provider pentru ca nu mi-a picat prea bine metoda de upgrade la digital. Sunt curios ce cuprinde factura pe septembrie, pachetul Plus a lipsit din grila.
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 |
Deci .. .raspunsuri ... la stb-ul de care vorbeam mai sus nu mai sunt probleme cu sunetul, are 2 iesiri scart simultane, sunet spdif ... si loc pentru cartela sim ... care nu stiu la ce foloseste deocamdata. MENTIONEZ ca pot fi conectate simultan la el 2 device-uri, respectiv un tv si un tuner, si merg simultan, dar pe acelasi post. STB-ul meu e facut de cisco ... cel putin asa scrie pe cutie si este produs in iulie 2007. | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
la mine nu merge pe tv tuner nici mort precizez ca este al doilea receiver (inchiriat si fara probleme, 5Ron) am incercat prin euroscart cum zic in manual, am incercat si prin cablu, si nu se vede decat tot ce era pe analogic, si nu semnal video (din receiver) sa fie de la tvtuner ori e alta balartie la mijloc?!?! cel instalat la tv, a mers din prima si fara probleme | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |