Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-09-2007, 02:53   #81 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
Am fost azi la UPC sa trec si eu pe digital (nu stiu daca e bine ce fac la ce servicii de cacao au) insa desigur nu mai aveau STB-uri. Mai veniti miercuri.
Mi-au zis ca nu pot inchiria al 2-lea STB (am 2 tv-uri) si ca tb contract nou. This sux big time.
al 2 lea stb se livreaza contra unei sume modice de cativa Ron..
stb uri sau terminat deoarece toata lumea a luat 2-3 bucati ptr contractele noi incheiate si succesul acestei migrari a luat putin magazia pe nepregatite...
stiu ca au fost cateva zeci de mii de bucati, si se pare ca sau terminat..
Z65 are 2 scarturi Out/Out pe cand Z75 are unu OUT si unul IN..

lafayette is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 11:16   #82 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

Quote:
Originally Posted by elvis77ro View Post
la mine nu merge pe tv tuner nici mort
precizez ca este al doilea receiver (inchiriat si fara probleme, 5Ron)
am incercat prin euroscart cum zic in manual, am incercat si prin cablu, si nu se vede decat tot ce era pe analogic, si nu semnal video (din receiver)
sa fie de la tvtuner ori e alta balartie la mijloc?!?!

cel instalat la tv, a mers din prima si fara probleme
ai incercat sa pui "conector TV SCART - S-Video" in "configurare avansata" si sa alegi intrarea S-Video si in softul tunerului?

Unbreakable is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 15:32   #83 (permalink)
AIX
Registered User

AIX's Avatar

Eu am ajuns sa sun aproape saptamanal la serv. de relatii cu clientii UPC, de cand am trecut pe digital (1 luna); ba am probleme pe unele canale, ba nu mai merge EPG, ba nu mai afiseaza bine programele (ce e acum/ce urmeaza - bara de jos ce apare la schimbarea canalului), ba a disparut semnalul pe anumite canale. Destul de neplacut, mai ales ca timpul de asteptare pentru preluarea apelului e pe undeva intre 10-20 min. Plus discutii de genul - ajunge o echipa acasa si se arata deranjati de faptul ca i-am chemat ca nu-mi merge chestia aia cu afisatul programelor: "pai pentru asta ne-ati chemat?!". Le-am spus ca nu eu am cerut sa vina o echipa de service acasa, ci ca doar am dorit sa se rezolve problema si colegii lor au insistat sa trimita echipa de service. Apoi mi s-a spus ca EPG si afisarea programelor nu apar in contract si sint optionale. Huh?! Pai daca la EPG ma pot abtine sa nu apas butonul cu pricina, bara aia de afisare a programelor o vad la orice schimbare de canal si nu am optiune de dezactivare. Optional fortat?!

De ieri nu mai am semnal pe HBO Comedy si Cinemax 2 - am sunat azi-dimineata si mi s-a spus ca scot cablul RCA din STB si sa astept 3-4 minute "sa se reseteze" - iar daca nu se rezolva sa revin cu un telefon. I-am rugat sa astepte 3 min. sa vedem daca se rezolva sau nu, mi s-a spus ca nu pot sa astepte; le-am explicat ca am asteptat 15 min. la telefon si ca pot sa stepte si ei 3 min. - nu si nu, intre timp au trecut 2 min., am conectat RCA-ul la loc, semnal in continuare lipsa - mai departe "o sa dea ei un refresh din statie".
La chestia cu Cinemax 2 mi se putea sugera sa ma uit cu o zi inainte pe Cinemax

In rest cand merge, merge bine. Dar e ca picatura chinezeasca, intr-o luna am sunat mai mult decat in 2 ani de analog&internet.

AIX is offline    Reply With Quote
Old 27-09-2007, 23:32   #84 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Unbreakable View Post
ai incercat sa pui "conector TV SCART - S-Video" in "configurare avansata" si sa alegi intrarea S-Video si in softul tunerului?
M-am gandit sa fac asta, insa neavand imagine pe monitor nu am putut.
Intrebare? ca sa nu ma mai agit degeaba.. merge sa fac asta la televizor inlocuind receiverul si apoi sa revin cu el la tvtuner?
Thanks

elvis77ro is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 09:29   #85 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Quote:
Originally Posted by lafayette View Post
al 2 lea stb se livreaza contra unei sume modice de cativa Ron..
stb uri sau terminat deoarece toata lumea a luat 2-3 bucati ptr contractele noi incheiate si succesul acestei migrari a luat putin magazia pe nepregatite...
stiu ca au fost cateva zeci de mii de bucati, si se pare ca sau terminat..
Z65 are 2 scarturi Out/Out pe cand Z75 are unu OUT si unul IN..
Poti te rog sa-mi spui la ce reprezentanta UPC pot sa ma duc ca sa si inchiriez al 2-lea stb cand trec pe digital? Am fost sambata la UPC-ul de la Piata Muncii (unde era sediul lor central mai demult nu stiu acum) si mi-au zis ca tb sa fac alt contract pentru al 2-lea stb.
Peste tot pe net aflu insa ca al 2-lea stb se poate inchiria pentru 5RON/luna. Exista ceva oficial in acest sens sau sunt doar zvonuri pe net si eventual poti avea noroc cu un casier mai indulgent? De-aia intreb la ce reprezentanta UPC se poate face asa ceva?

Thx
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 09:46   #86 (permalink)
Registered User

Si mie mi-au cerut sa fac inca un contract. NU ESTE ASA, SE POATE INCHIRIA AL DOILEA STB DE LA ORICE CASIERIE, LUCRU PE CARE L-AM AFLAT ASEARA DE LA UN CONSULTANT AL DEPARTAMENTULUI DE RELATII CU CLIENTII. SE POT INCHIRIA ORICATE STB-URI.

BorisFlokow is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 09:55   #87 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Da, dar unui casier care-ti spune ca trebuie sa faci al doilea contract pentru inca un STB si ca nu se poate inchiria, ce-i spun? Ca nu-i adevarat? Pai el zice dupa aia ba ca-i adevarat.. Eu ii zic din nou ca nu-i adevarat iar el imi zice din nou ca-i adevarat si sa ma hotarasc daca fac contract nou sau las pe urmatorul client la coada.
Pe mine ma intereseaza daca exista ceva oficial in acest sens sau sunt la mana casierului respectiv.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 10:53   #88 (permalink)
Registered User

la casieria de la Lizeanu eu am luat 2 receivere!!! sigur se poate, doar sa mai aibe
bafta

elvis77ro is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 11:53   #89 (permalink)
Registered User

jackcup's Avatar

Treaba sta cam asa : Daca doresti acelasi pachet pe ambele stb-uri se plateste abonamentul pentru pachetul dorit + 5ron chiria pentru cel de-al 2lea stb.Daca doresti pachete diferite pentru cele 2 stb atunci intr-adevar se plateste pentru fiecare stb abonamentul dorit(stiu, ideeal ar fii fost ca pentru al 2lea stb sa platesti doar chiria plus diferenta de la pachetul mai ieftin la pachetul mai scump,poate intr-o promotie viitoare ).
Daca persoana din casierie spune ca trebuie ca trebuie sa platesti 2 abonamente chiar daca este acelasi pachet, te duci la telefonul UPC instalat in casierie si suni la relatii cu clientii,dupa care il dai la telefon pe cel/cea care abereaza aiurea in casierie ca tre sa platesti 2 abonamente(deh nu toti citesc mailurile de servici).

Abonamentul analog este inclus in cel digital,nu trebuie sa platiti nimic in plus.

PS : in curand o noua marire de banda de la UPC.

jackcup is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 13:18   #90 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

m-ar interesa sa iau inca un STB si sa-l conectez la un TV-Tuner (intrarea S-Video)...
am gasit un adaptor SCART -> s-video /jack stereo. credeti ca merge asa?

Last edited by Unbreakable; 28-09-2007 at 13:58..

Old 28-09-2007, 14:26   #91 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Am venit si eu acasa, dupa vreo luna si am observat treaba ca imi lipsesc anumite canale si ma invita sa trec pe digital tv-ul lu' masa.
Am cateva lamuriri:
1: Eu am pachetul Ultra (net + tel + tv), cel de 26 euro. Acum ca nu mai am canalele respective, va scade si pretul la factura?
2: Daca vreau sa trec pe Digital (1 tv), tre sa platesc ceva in plus fata decat plateam inainte? Sa inteleg ca doar trebuie sa ma duc la ei si sa iau acel aparat (stb?)?
3: Mi-e FOARTE teama ca trecerea asta sa imi afecteze conexiune la net, in sensul ca iar sa apara probleme (sa pice conexiunea, sa mearga cu un 1 kb, etc). De bine de rau, de vreo 4-5 luni imi merge impecabil si nu as vrea sa am probleme acum.
4: Pe Digital voi avea si alte programe noi, in afara de cele pe care mi le-au scos acum?

Multumesc anticipat.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 14:37   #92 (permalink)
Registered User

1. NU
2. Platesti 45RON fara HBO si CINEMAX + inca 5RON/luna pentru fiecare receiver.
3. Nu scade nici o viteza.
4. DA

BorisFlokow is offline    Reply With Quote
Old 28-09-2007, 14:43   #93 (permalink)
Registered User

Unbreakable's Avatar

4. vei avea si altele noi... sunt in total 80 de programe...

Old 28-09-2007, 14:52   #94 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Mda...Numai in Ro se poate intampla asa ceva, iti scot fortat din programe dar pretul ramane acelasi.

Tot ce nu am inteles, acei 45 roni (sau 65 pt supreme), ii platesc lunar, in plus fata de ce plateam pana acum (aprox 150 ron)? Deci daca vreau Digital Plus, at voi plati lunar 45 roni + 26 euro? Sau cum naiba?

Old 28-09-2007, 14:55   #95 (permalink)
Registered User

jackcup's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Mda...Numai in Ro se poate intampla asa ceva, iti scot din programe dar pretul ramane acelasi.

Tot ce nu am inteles, acei 45 roni (sau 65 pt supreme), ii platesc lunar, in plus fata de ce plateam pana acum (aprox 150 ron)? Deci daca vreau Digital Plus, at voi plati luna 45 roni + 26 euro? Sau cum naiba?
26 euro era abonamentul la internet ULTRA care acum este 95RON,la care se adauga cei 45RON abonamentul la digital PLUS,si se mai adauga abonamentul la telefonie.

Old 28-09-2007, 15:03   #96 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Nu stiu ce e cu 95 roni, mie mi-a venit pana acum ~150 roni. . TV+Net+tel. Sau 95 ron e doar pt net? Restu pana la 150 roni erau pt TV+tel? In cazul asta, inteleg ca practic daca trec pe Digital Plus, cam tot acolo se ajunge, la 150 roni, nu? Dar daca nu trec pe digital si raman pe analogic, tot 150 voi plati, ca pana acum, nu?

Btw, pot renunta doar la abonamentul de telefonie? Ultima data cand am intrebat, o caserita mi-a spus ca nu se poate, ca este inclus.

Old 28-09-2007, 15:20   #97 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

DG un mic sfat : asteapta 1 noiembrie si treci la clicknet , o sa ai 6mb + un cadou, telef fix 12 euro nelim si dolce cu 2 euro pe luna

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 28-09-2007, 16:13   #98 (permalink)
Registered User

jackcup's Avatar

Quote:
Nu stiu ce e cu 95 roni, mie mi-a venit pana acum ~150 roni. . TV+Net+tel. Sau 95 ron e doar pt net? Restu pana la 150 roni erau pt TV+tel? In cazul asta, inteleg ca practic daca trec pe Digital Plus, cam tot acolo se ajunge, la 150 roni, nu? Dar daca nu trec pe digital si raman pe analogic, tot 150 voi plati, ca pana acum, nu?

Btw, pot renunta doar la abonamentul de telefonie? Ultima data cand am intrebat, o caserita mi-a spus ca nu se poate, ca este inclus.
Man ia si tu ultima factura si uitate pe ea exact ce ai platit pana acum.Daca ai platit la tv abonamentul de baza + extra atunci cam tot la fel o sa ramana si daca treci pe digital,dar daca plateai doar pachetul de baza si vedeai si programele din extra fara sa le platesti si acum treci la digital o sa vina in plus la factura cam 10ron.
La telefonie poti renunta in functie de oferta pe care ai avut-o cand te-ai abonat.Daca ai un pachet net+telefonie si ai mai putin de 1an de cand esti abonat este posibil sa-ti perceapa o taxa suplimentara,dar toate aceste lucruri sunt specificate in contractul pe care l-ai semnat.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by phat_sua View Post
DG un mic sfat : asteapta 1 noiembrie si treci la clicknet , o sa ai 6mb + un cadou, telef fix 12 euro nelim si dolce cu 2 euro pe luna
iar la UPC de la 15 octombrie 10mbps cu doar 35RON

Last edited by jackcup; 28-09-2007 at 16:13.. Reason: Automerged Doublepost

Old 28-09-2007, 19:12   #99 (permalink)

Dead Ghost's Avatar

Quote:
Originally Posted by jackcup View Post

iar la UPC de la 15 octombrie 10mbps cu doar 35RON
Si la upload umbla? Eu pe abonamentul meu am 60kb maxim cu care ma descurc cat de cat. Dar nu ar strica mai mult.

Old 28-09-2007, 21:01   #100 (permalink)
Registered User

jackcup's Avatar

Quote:
Si la upload umbla? Eu pe abonamentul meu am 60kb maxim cu care ma descurc cat de cat. Dar nu ar strica mai mult.
Dap si la upload...1mbps iar la ultra 2mbps.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules