![]() |
| | #201 | ||
| Nu stiu daca e foarte sanatos, considerand ca proiectorul are chip-uri de memorie pentru setari & firmware si astea pot fi afectate de un camp magnetic puternic. In plus, mai sunt si vibratiile de la subwoofer care nu cred ca-i vor face bine.
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #202 | ||
| am patit imposibilul, cred k s-a stricat conexiunea HDMI la proiector ![]() am deschis proiectorul si PS3-ul si imi aparea no signal, dupa am incercat proiectorul prin HDMI la PC, cand am bagat cablul in PC am auzit un bip ca si cum calc a detectat proiectorul, am facut setarile necesare (imi era recunoscut si numele proiectorului la display settings) si cand am dat apply .. nimik tot no signal imi apare pe proiector... ps: cablul HDMI nu are nimik, am incercat PS3-ul in LCD si merge perfect.. ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- de nervi l-am deschis ... ceva pics .. poza1 poza2
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 01-07-2008 at 23:54. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #203 | ||
| Ouch, nasol moment ![]() Baga VGA-ul ca n-ai ce face, banuiesc ca nu mai ai nici garantie ?
|
| | #204 | ||
| nust cu garantia.. ca l-am adus din US, nu merita sa-l trimit inapoi pe VGA merge perfect, insa pe HDMI era PS3 ![]()
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 02-07-2008 at 20:50. | |||
|
| | #205 | ||
| a venit proiectorul din UK, Optoma HD700X, prima impresie este : WOW , nu are rainbow efect, claritatea redarii e super iar ca si nivel de negru...depinde cat de intunecat e in camera , dar nu are light bleeding ca si la monitoare, filmele HD se vad super iar diagonala obtinuta la o proiectie de la aproximativ 2,5m a fost de 177 cm ..... revin cu foto + mai multe impresii dupa ca termin cu zugravitul in camera![]()
__________________ tel. 0745 458 062 | |||
|
| | #206 | ||
| Eh, vezi, acum o sa apreciezi ce inseamna cu adevarat termenul Home-Cinema ![]() Si nu ma refer la 5 boxe imprastiate prin camera cum e folosit in general termenul respectiv, ci la un cinema adevarat la tine acasa, fata de care o plasma sau LCD devin jucarii pentru copii ![]() Spor la vizionare si sa-l stapanesti sanatos si fara belele !
|
| | #207 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Pentru ca cineva intreba pe threadul despre plasme/LCD despre proiectoare cu laser, se poate spune ca exista niste variante de dimensiuni si rezolutii mici, dar a aparut proiector cu LED FULL-HD. "Delta Electronics Launches the First Full HD LED Home Theater DLP Projector" http://www.oled-display.info/delta-e...-dlp-projector | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|