Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

Thread Tools
Old 20-06-2007, 15:15   #41
Registered User

phat_sua's Avatar

mult mai bine sa iei tw700 decat 620 pentru ca este un model mai nou, beneficiaza de o technologie mai noua.

am ravnit si eu la tw620 insa ma costa dublu fata de cat m-a costat HD1000u asa k am preferat sa-l iau pe ultimul, oricum la cat ma uit la el probabil in un an jumate mai mult ca sigur in schimb

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 20-06-2007, 20:42   #42
Registered User

Multumesc de feedback

Stii cumva cum pot afla exact care anume e tehnologia mai noua ?

In data sheet singura diferenta e zoom de 2.1 in loc de 1.5.

Deseori companiile mai arunca praf in ochii lumii ca sa mai dea 50 de euro in plus pe un model "nou" . Daca diferenta de pret e 50 de euro, tehnologia in plus nu cred ca poate fi prea revolutionara .

Oricum din cat am cercetat si din ce scrie in tech sheet, pentru ro diferentele de tehnologie nu prea justifica diferenta de pret. (la noi diferenta de pret e 600 RON pentru ca la tw700 comerciantii romani isi pun adaosuri nesimtzite ca deh e ultimul model, iar la tw620 sunt mai aproape de pretzurile de afara.)

PS: nici pentru mine pretul nu e mic dar e vremea sa am si eu un display next gen. Am vazut si plasme si lcduri si proiectoare si m-am oprit la proiector . Raportul pret/performantza e greu de egalat.

oddotheweird is offline    Reply With Quote
Old 21-06-2007, 00:21   #43
Registered User

phat_sua's Avatar

raportul pretz/dimensiune e greu de egalat, la pretz/performantza au ajuns din urma dupa ce vad la plasmele actuale.
nu mai stiu sigur exact marile diferente pt k am cercetat modelul acum vreo 2 luni ... intra pe xavsforum si apucate sa sapi .. vei vedea acolo toate diferentele. Eu insa din ce tin minte, proiectul TW700 era perfect, are un sharpnes incredibil, este LCD deci poti sa-l montezi usor oriunde, pur si simplu nu are egal , singurul minus este la toate LCD-urile de altfel , SDE-ul

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 21-06-2007, 07:10   #44
Registered User

Thank you.

Am gasit, diferentele sunt intr-adevar sensibile

http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...ighlight=TW620

Old 23-06-2007, 00:36   #45
Registered User

L-am luat astazi (TW7000) si l-am inaugurat cu un Episode 3 Revenge of the Sith 720p .

Este bestial

Old 24-06-2007, 20:52   #46
Registered User

phat_sua's Avatar

wow , de unde man ? asa repede

Old 24-06-2007, 23:42   #47
Registered User

dominion.ro

Nimeni altcineva nu il avea momentan, toti mi-au servit 15 zile de asteptare cel putin.

Un singur lucru ma intriga..

Daca pun ecranul alb vad oaresce variatii subtile de nuante (si la servici lucrez cu culori asa ca probabil pentru un ochi normal nu conteaza, pe poze sau la filme nu e sesizabil).. inca nu m-am lamurit daca e o chestie de model, de exemplar sau pur si simplu de la cablu de semnal .... ma intreb daca as putea sa ma duc cu el la garantie pe tema asta.

Deocamdata l-am conectat cu cablu vga analog (un prelungitor Profigold + un cablu vga Bandridge.. total 4 metri.. poate se emotioneaza semnalul pe lungimea asta).

Probabil ar trebui sa incerc mai intai sa il conectez pe hdmi, sa vad ce zice .

Old 25-06-2007, 00:52   #48
Registered User

Cablul e prea lung ! Incearca mai degraba pe DVI ...

Scuba is offline    Reply With Quote
Old 25-06-2007, 11:02   #49
Registered User

phat_sua's Avatar

si eu am doar VGA la al meu si cu un cablu no-name de 4.5 m se vede bine insa are niste probleme cu linile, nust cum sa explic in cuvinte... o sa caut exact cum se numeste problema.

am vazut si eu revenge of the sith acum cateva zile, super ... poate o sa facem odata un o vizionare fiecare la celalalt sa vedem pe viu amandoi dif intre LCD si DLP
ai nevoie neaparat de un PS3 si un cablu HDMI, e incredibila diferenta

Old 26-06-2007, 22:01   #50
Registered User

Cris's Avatar

Am vazut si eu azi proiectorul lui oddothewired Super marfa.. m-a pus pe ganduri... pur si simplu te uiti altfel decat la tv cand vezi un film in modul asta. Parca te capteaza, nu stiu. Devi brusc atent

Cris is offline    Reply With Quote
Old 27-06-2007, 01:23   #51
Registered User

phat_sua's Avatar

vreau si euuuuuuuuuu ofer la schimb vizionare cu 720p DLP 120"

Old 01-07-2007, 11:49   #52
Registered User

Pe DLP am vazut, nu e nevoie multumesc de oferta (desi daca le putem pune alaturi si sa ne uitam alternativ sa vedem diferentele poate ar merita.. de dragul stiintei).
Deocamdata inca nu am sistem de sunet adecvat ..si inca nu am avut timp sa montez un ceiling stand... Perioada super stransa la servici. Dupa ce ma mai "calmez" pun totul in ordine, cred ca putem aranja ceva .

Last edited by oddotheweird; 01-07-2007 at 12:10.

Old 02-07-2007, 13:55   #53
Registered User

kenyshor's Avatar

Puteti sa-mi spuneti o parere despre Benq PE7700. Daca are cineva achizitionat acest model, m-ar interesa si eu sa cumpar unul si nu prea le am cu proiectoarele. Mersi .

kenyshor is offline    Reply With Quote
Old 02-07-2007, 22:35   #54
Registered User

phat_sua's Avatar

ok oddotheweird poti sa vii cu el la mine fara nici o problema sa testam . am un mount de tv unde poti sa pui super usor proiectorul upside down. Ca sistem de sunet am logitech z5500, la pretzul de 11 mil la care se gaseste momentan bate orice pana in 20 mil.

cand ai timp te astept la teste

@kennyshor pare interesant .. uite un review aici http://www.projectorcentral.com/benq_pe7700.htm
si mai cauta pe www.avsforum.com

Old 03-07-2007, 01:20   #55
Registered User

salutare va rog sa imi dati si mie o idee ce fel de proiector sa achizitionez si ma refer din punctul de vedere a unor oameni care au acasa asa ceva si au simtit pe pielea lor ce inseamna lcd vs dlp si va rog nu ma trimiteti pe siteuri unde producatorii zic orice numai sa vanda. Am vazut mai sus ca aveti epson tw 700 , ar fi o varianta? de la o distanta aparat -ecran de 3.40m se poate face o diagonala de 2.5m clara? cu zoom sau cum ? ar fi compatibil cu dvd denon 1920 via hdmi? la o distanta de 10 m . sau orice alta idee aveti va rog. mentionez ca nu ma pricep la o asemenea achizitie de capul meu si nu vreau sa fac vreo minune sa imi para rau dupa bani dati. Apropo, suma alocata ar fi max 1500euro si proiectorul folosit numai pt filme dvd.nu ma deranjeaza sa fac aproape intuneric in camera daca este necesar pt un rezultat bun al imaginii. distanta aparat-ecran 3.5m iar distanta loc vizionare-ecran 3m,daca va ajuta cumva. la o asemenea distanta s-ar vedea pixelii nasol in cazul in care imi recomandati lcd? proiectorul ar fi montat pe tavan. sau un dpl ar fi mai clar si mai fiabil? apelez la experienta voastra sa ma ajutati. Va multumesc.

cineman is offline    Reply With Quote
Old 04-07-2007, 23:20   #56
Registered User

phat_sua's Avatar

dak iei proiector HD nu o sa vezi pixeli de la distanta la care te uitzi tu. O sa iti scriu zilele astea mai pe larg mai mult explicatzii ca acum nu prea am timp sorry

Old 05-07-2007, 00:24   #57
Registered User

ok,mersi. astept cu nerabdare. m-am mai gandit la benq w500 , ar fi de luat in considerare? sau are ANSI putini?

Old 05-07-2007, 07:32   #58
Registered User

Tw700 (lcd):

De la 4 metri poate face o imagine clara cu diagonala de 3 metri.
Pixelii sunt vizibili doar daca chiar te concentrezi asupra lor (ca la un monitor) si ai dioptrii 0 perfect la ochiul director ( ).
In filme nici nu se pune problema sa se vada.
Personal cred ca DLP oboseste ochii asa ca lcd a fost singura optiune.

@phat_sua: am renuntat la cablu vga, acum merg pe dvi-hdmi 5 metri (pret cam piperat :/ ), dar e mult mai bine

Old 05-07-2007, 10:06   #59
Registered User

phat_sua's Avatar

HD1000u (DLP)

si eu tot dvi-hdmi de 5m am folosit la ps3 cand aveam benq w100, era super. acum am hdmi-hdmi 5m si se vede la fel. pe vga am jaggies.

mie DLP nu-mi oboseste ochii iar pretul la care se gaseste tw700 era prea mare pt mine. De asemenea SDE (se vad pixeli) este mai vizibil la LCD decat la DLP. Insa la DLP uni oameni (nu ma numar printre ei, norocos iara) pot vedea RAINBOW effect ceea ce e chiar naspa, mai naspa decat SDE zic eu

eu zic sa iti iei ceva cu minim 1100 lumeni la distanta aia de 4 metri, chiar si 150 dak vrei sa faci si zoom etc. daca nu ai nevoie de proiector HD atunci iti recomand benq w100 face totzi bani si chiar mai mult!

Old 18-07-2007, 20:54   #60
Registered User

pana la urma mi-am luat benq w500 si sunt destul de multumit de el dat fiind faptul ca este legat de un dvd denon 1920 prin s-video de 10 m . intrebarea ar fi daca se merita investitia intr-un cablu hdmi-hdmi tot de 10 m. s-ar vedea mai clar ,mai luminat sau cum? dvd-urile folosite sunt cele de toate zilele (-r)

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules