![]() |
| | #169 (permalink) | ||
|
Epson TW680 - are specificatii mai bune, iar Epson e foarte bine vazut pe partea de suport si garantii. Mitsubishi HC1500 inca se gaseste greu pe la noi, pretul este cam tot pe acolo, dar LCD-ul are are si alte avantaje, nu doar contrastul. Este mai odihnitor pentru ochi si ai un zoom mai mare la dispozitie pentru instalarea mai usoara.
__________________ Nothing smart to say ... | |||
|
| | #171 (permalink) | ||
|
Da, m-a deranjat la inceput, folosisem doar LCD pana atunci si la primul film cu DLP am observat clar diferenta, atat la rainbow cat si iritarea ochilor. Daca e primul proiector, n-ai mai vizionat LCD sau nu ai ochii foarte sensibili s-ar putea sa nu sesizezi in prima faza. Pe DLP vad rainbow cel mai usor daca ma uit cu coada ochiului la zonele de alb de pe imagine, mai ales daca acestea sunt in miscare, apar niste pete colorate. Daca in camera este un pic de lumina, efectul este mai greu de observat. De exemplu la prezentari nu il observa nimeni, in schimb la un film vazut pe intuneric, chiar si titrarea alba apare uneori colorata. Cu timpul te mai obisnuiesti si rainbow-ul poti ajunge sa-l ignori, dar cand treci iar pe LCD observi imediat ca acesta e mai odihnitor la ochi.
|
| | #172 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
Salutare tuturor.. oameni buni, am si eu nevoie de un sfat. Unde mai pot incerca sa vand un proiector aproape nou, in afara de anunturi? Ca la noi ori nu vor oamenii decat LCD-uri, ori le e frica de marca Acer.. M-am gandit sa intreb prin terase, pt meciuri .. Ideea e ca nici la un pret de pomana nu am primit nicio oferta. Stiu ca nu aici e locul pt vanzari, dar chiar nu postez pt publicitate ci am nevoie de un sfat..mersi mult pt orice ajutor | ||
|
| | #173 (permalink) | ||
|
Wow, la pretul ala chiar e beton, chiar e pacat de el. Baga anuntul tau de pe vanzari si in semnatura si mai posteaza pe aici pe aria cu LCD-uri etc. Vezi ca mai era un topic cu proiectoare home-made DYI pe hardware, poate e cineva de acolo interesat de un proiector nou la pret moka. Mai incearca si pe okazii. Mai ca ti l-as lua eu dar nu am nici un scuter. Eu zic sa-l pastrezi totusi, poate faci cumva si rezolvi altfel cu banii, ca daca tot esti multumit de el e pacat sa-l dai asa
|
| | #176 (permalink) | ||
|
unde ai gasit .. da un link, ca si eu vreau sa-mi iau. ps: dupa ce am studiat ecrane si vopsele si etc am ajuns la concluzia ca imi fac o rama neagra pe care o agat pe perete unde e imaginea si tot cu peretele alb raman, nu de alta dar nu reusesc sa calibrez proiectorul cum vreau eu de nici o culoare
__________________ no sig | |||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Ecranul trebuie sa fie "neaparat" alb mat, vopseaua semilavabila e foarte buna pentru asta (am si eu unul vopsit pe perete pe care ma joc sau mai uit la filme si unul retractabil de 2,6m/2,6m pe care il mai duc pe la prieteni). In Cluj este o firma care face ecrane retractabile la comanda, si-a facut un prieten.
| ||
|
| | #178 (permalink) | ||
|
Am mai pus linkul asta: http://www.cel.ro/ecrane-proiectie/e...l-200-x-200-l/ 200x200 la 350 RON Eu nu l-am luat de la cel, dar e acelasi model luat la acelasi pret. Mai au si alte modele, diferite preturi si dimensiuni. Quote:
|
| | #180 (permalink) | ||
| uite link: http://www.price.ro/preturi_medium_e...0_m_108803.htm deocamdata am un ecran improvizat din musama+1 bucata de pal sus(ramasa de la mobila lu'mama)+una bucata stinghie (facuta la timplar 15 ron)+pioneze ecranul are 1.40x1.80 dar nu am reusit sa fac "musamaua" sa stea dreapta nici cu draci(poate imi trebuie 2 stinghii la fel nu stiu)nu fac poze ca nu vreau sa rideti,proiectorul este un acer dlp,cumparat de la un user de aici de mai sus(vroia scuter)e aproape nou si imi place cum se vede pt primul meu proiector,spun 1 pt ca am deja un lcd de 66(l-am luat ca nu am avut bani de plasma)acum imi i-au o plasma de 94(nu are rost mai mare pt ca am proiectorul) dar sigur peste 1 an vreau sa mai i-mi i-au un proiector(ceva hd)sa vedem bugetul de atunci cum o sa fie | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|