![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| HELP - Panasonic SA-HT540 - Decodare!!!
Am un DVD-player Panasonic SA-HT540. Din pacate este setat sa citeasca doar DVD-uri setate pe regiunea 2. As vrea sa il fac multiregion. Am inteles ca ar fi niste telecomenzi cu care poti face asta. Ma poate ajuta cineva!? Telecomanda, eventual alte solutii. Multumesc | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
apai...nu prea. am gasit de cumparat de pe net din anglia o telecomanda. care a venit cu niste instructiuni. le-am urmat pas cu pas. desi aici se poate sa fi gresit si eu. cert este ca am reusit sa blochez cu succes dvd-ul si sa nu mai vad nimic pe el. nici macar tv. noroc ca am gasit unde sa-l repar. in caz ca ai probleme iti spun unde sa te duci (este magazin autorizat pt reparatii panasonic) tipul de acolo mi-a spus ca intr-adevar exista niste telecomenzi (made in germany!?) pentru asa ceva. si care merg de mai multe ori, nu doar o data, ca cea cumparata de mine. insa sunt foarte scumpe (gen 500 euro) si magazinele nu prea iau asa ceva, pt ca nu au cum sa-si scoata banii. daca reusesti sa rezolvi ceva cu al tau...astept vesti ![]() Cel mai simplu ar fi daca ai pe cineva la Panasonic Romania care sa te poata ajuta. Eventual si pe alti amarati ca mine. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Baieti, uitati-va pe situ asta http://www.dcevolution.net/panasonic...d=32&Itemid=54 Vedeti ce se poate face, am impresia ca unele sunt compatibile cu ht540. Si io am tot d-asta si am incercat printr-un adaptor infrarosu legat la calc nu stiu ce programel de p-acolo, am bagat si in dvd-player un cd cu nu stiu ce chestie, si nu mi-a mers sa-l fac region free. Vedeti ce mai incercati si voi, poate reusim
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si cu boxele ce te faci ca nu au jack, pt ca merge ca amplificator dvdu'...
__________________ sunt patron la fabrica de gauri... caut cooperare cu fabrica de tevi. Vand 2 filme DVD super pret | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Hai ma ca m-ai speriat, credeam c-ai facut minunea
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Bai iar ma sperii
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|