![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
poezia e urmatoarea: - calitatea imaginii e foarte buna la boom si dolce, digi sucks (dar macar e ieftin) - receptorul boom e acelasi cu receptorul dolce (mai nou, saptamana trecuta, boom s-a trecu pe receptoare turkis KAON - pretestate dar adevarul va iesi la iveala in timp, teoretic foarte putin mai bune cel putin in specificatii, dar mai ieftine), antena cu 10 cm mai mare dar aceleasi specificatii la LNB - de cazut cade la o ploaie mai puternica (gen furtuna sau plafon de nori gros cu descarcari electrice) si digi si dolce si boom, la nivel "national" se va auzi ca dolce e mai bun deoarece are 3 puncte de emisie (timisoara, bucuresti si iasi parca) iar probabilitatea sa pice toate 3 sincer pe hartie e aproape inexistenta, bineinteles in bucuresti merge mai bine (aici e punctul de emisie boom). - exista mici bug-uri gen daca il scoti din priza mai mult de 15 min pierde setarile de LNB si satelit (si tre sa suni in call center sa te indrume aia sa le faci), diferite erori pentru care trebuie sa suni si pentru unele eventual sa si astepti ceva..... acestea fiind generale la toti... - la oferta de canale nu o cunosc decat pe cea a boom-ului deci nu as putea sa va ajut cu o comparatie... eu lucrand acolo nu m-as trece pe televiziune digitala daca as avea o optiune prin cablu care sa ma multumeasca. (facand abstractie de pretul oricaruia din ele) nu stiu daca v-am lamurit cu ceva sau mai mult v-am ametit dar dak va mai pot ajuta cu ceva intrebati...L.E. in nu stiu ce seara a fost nus ce mare meci (nu sunt microbist deci nu intrebati), dar ghinionul a fost sa fie furtuna mare la capitala, si efectiv nu am avut ce face decat sa induram injuraturi si sa asteptam sa treaca ploaia(nu e altceva de facut), la naiba, am plecat pe la 1 noaptea de la munca. (L.L.E. adunand toate chichitele la un loc cel mai bun ar fi boom-ul (excluzand pretul) si nu o spun pentru ca lucrez eu acolo, dar daca nu ai mai avut cel putin una innainte (macar vre-o 2 luni) si nu ai termen de comparatie(excluzand barfele), tot de kko o sa ti se para....
__________________ barton 2400+M/thermalright ALX800/NIDEC 92mm/2x256 corsair 2.2.2.5 old bh-5/abit AN7/asus 9600xt/hdd WD 80gb/Samsung writemaster SH-S182M/BEWE/antec sp-500p 500w Last edited by gigi19lic; 01-09-2007 at 02:07.. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
|
Am si eu digi la munte... Pot spune ca e destul de slab. Cum au zis si ceilalti, are destule probleme : subtitrarile ba nu sunt, ba sunt aiurea timing-urile - cand e vreme urata..fie si un nor mic pe cer, nu mai are semnal..cateodata pica unele posturi fara niciun motiv. Meniul, pretul si calitatea imaginii (cand merge ok) mi se par destul de bune... Celelalte nu le-am incercat, deci nu pot face o comparatie
__________________ The cake is a lie... | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
De ce nu luati si focus in calcul? Eu dintre toti operatorii am ales Focus. Am ales asta dupa ce am facut comparatiile de rigoare cu restul. Sistemul de plata super, te duci la orice magazin, Domo, Flanco, Altex, Flamnigo, cumperi cartela o razuiesti si trimiti sms cu codul. Sa terminat cu statul la cozi pe la ghisee sa platesti abonamentul. Are 4 pachete de programe, daca o luna vreau sa vad un pachet , doar pt ala cumpar cartela , daca luna viitoare vreau sa vad alt pachet , la fel. Semnal f bun. Nu m-a deconectat niciodata de cand il am. Are cele mai bune receptoare de pe piata. Daca suni la ei iti raspund f repede. De ce nu am ales restul: Digi: - suport tehnic jalnic. - te deconecteaza chiar daca ai platit abonamentul in avans. - la ploaie...adio Digi. - cozi la plata abonamentului. - conservele pica f des. Dolce: - receptor prost - daca nu ai linie telefonica platesti abomanet mai mare. - nu poti aranja programele in ce ordine vrei. - urasc Romtelecomul. Boom : - neinteresant pt mine, nu ma pasioneaza fotbalul si filme daca vreau sa vad le gasesc pe net. Maxtv. - calitate proasta la imagine si asta e suficient ca sa ma faca sa nu il aleg.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Eu am dolce si momentan sunt multumit de el. Partea proasta este cu interfata insa dupa un timp te obisnuiesti si nu mai e nici o problema. Eu am 2 pachete Dream (full). Problema este ca nu poti avea numai pe un receiver un pachet dream - ori pe amandoua ori pe nici unul. O sa renunt in curand la ele si o sa iau un Max Pack ceva (cu hbo, hbo comedy, cele cu discovery, in mare toate in afara celor XXX) iar pe celalalt am inteles ca este un pachet care vine gratis daca mai ai un abonament (ce-i adevarat nu atat de multe canale). De picat sincer de 3-4 luni de cand il am nu mi s-a intamplat decat poate odata sa nu aiba semnal si asta pentru o jumatate de ora. Imaginea se mai blocheaza uneori insa prin schimbarea canalului si revenirea imediata se rezolva. Mici probleme si la subtitrare insa destul de rar... in sensul ca nu mai apare uneori. In general aceste mici probleme care le am se intampla cand este vremea foarte proasta afara (gen furtuna, la ploile mici si la nori nu am avut probleme). Oricum fara de Astralul ala infect pe care l-am avut inainte asta este mana cereasca
__________________ What's a pina colada anyway? | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
| Ti-a venit? Hai ca sunt si eu curios... Chiar asa cum spunea TKD29, de ce nu luam si Focus in calcul? Mai are cineva detalii despre el? Si eu sunt in aceeasi dilema. Am cablu d-ala bashit de la RCS si pe LCD se vede k dreaq.Vreau ceva mai sticlos ![]() Asta cu plafonul de nori furtuna, ploaie, chiar mi se pare un argument foarte decisiv... Exista vreun provider care sa nu aiba problema asta?? Merci
__________________ I wish that all the people in the world would understand that money can be printed, but family and friends cannot. | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
Pai acum Focus a redus pretul la cartela de la 20 ron la 15 ron/luna. Pana acum ceva timp nu am avut probleme cu ploaia dar dintr-o data sa cam imputit treaba sun la Focus si le explic ca la mine cand incepe ploaia pauza semnal..etc, dar chestia era ca vre-o 7 luni de la montare a mers perfect. Ma suna a doua zi o excipa de instalatori sa imi zica ca intr-o ora sunt la mine sa imi regleze antena..., a trebuit sa ii aman ca nu aveam cheia de la terasa blocului , dupa ce am luat-o i-am sunat la 9.30 dimineata , la 10.30 imi bateau la usa, au pus aparatul sus pe antena si mi-au zis ca a fost dereglata..si cel mai sigur din cauza omanilor de la Vodafone care au antena pe bloc si au montat ceva pe langa antena mea si s-au lovit de e. Dupa ce a reglat-o , la 2 zile a venit ploaia si nu mi-a mai picat semnalul. EU am stat destul de mult sa studiez ce firma sa aleg si am ramas pe Focus , motivele le-am enumerat mai sus. Inainte si eu am avut cablu de la RCS si dupa ce ca imi mergea infect m-a si lasat 6 zile fara semnal cu toate ca am facut reclamatii in fiecare zi. Si nici pana acum nu mi-au oferit o explicatie de ce m-au deconectat. Daca aveti intrebari despre Focus , va raspund cu placere.
__________________ Intel Core2 Duo E8200 ,Gigabyte GA-P35-DS3R, EVGA GTS 250 , 4 GB DDR2 Kingston , 320GB Sata2 Seagate, 160 GB WD, LCD Horizon 2206SW , DVD-RW Samsung SH-S203D, , Audigy 2 ZS Platinum, Logitech G15, MX 1000 Laser, Magnat 880 | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2007 | Digi
este alegerea voastra dar din 2 in 2 luni DIGI te deconecteaza ca "NU AI PLATIT FACTURA", dupa ce suni la ei le spui ca este platita de mult cU OP bineinteles ca ramai deconectat pana faci dovada platii iar luna urmatoare iti factureaza taxa de reconectare. Ca si cum tot tu esti vinovat. Nu o platesti ca nu ai de ce dar te reconecteaza, peste alte doua luni iar te deconecteaza iar dai telefon iar iti spune ca nu ai platit o factura iar faci dovada platii, iar iti factureaza taxa de reconectare s.a.m.d. Vrei sa vorbesti cu un superior nu se poate decat sa trimiti un fax si astepti sa te sune. Cand nu se stie si stai fara tv.daca esti fraier si te lasi pe mana lor. Eu intamplator mai am si cablu. De ce numai la ei am probleme? Leasing, banci, utilitati toate se opereaza contabil, plata tot cu OP numai la ei nu. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: Bucuresti |
Dupa ce am citit toate posturile din acest topic am o nelamurire. DigiTV de la UPC, cel prin cablu, pica la fiecare nor pe cer? Sau cel prin satelit? Eu am analog prin cablu de la UPC dar nu mi-a picat decat o data anul acesta, pacat ca nu am decat vreo 40 de canale si alea amarate. As trece pe Digital prin cablu de la UPC, dar dupa ce am citit aici am ramas in plop, nu stiu ce sa mai fac ![]() LE Dupa cateva linkuri vizitate mi-am dat seama ca DIGITV e diferit de UPC Digital (stupid me). Se merita sa treci pe UPC Digital? am citit ca si aici ar fi nemultumiri - mama ei de tehnologie noua Last edited by tr0tt3r; 14-10-2007 at 16:03.. | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 Location: BUCURESTI |
am in final DOLCE ...dupa 40 de zile de asteptare si 6 telefoane data la sfarsitul carora auzeam doar.." da..o sa va sune un coleg maine" se vede superb, cateodata mai fuge subtitrarea, dar isi revine in max 1 minut, am luat pachetul cu toate programele, mi se pare f avantajos.
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Eu am MAX Tv. L-am avut acasa cateva luni apoi l-am mutat la socri, pt ei il luasem de fapt. N-am oprit decat pachetul de baza, nu le trebuie mai mult ![]() Am montat-o singur, am adus cu rabdare semnalul pe 9-10 pt ambii sateliti (are doua LNC-uri), am mai adaugat un transponder in lista. In conditiile astea nu am avut niciodata probleme cu semnalul, se vede foarte bine. Programele se pot pune in ce ordine doresti, ba chiar se pot face grupe de programe.
__________________ Oricat de mica ne e leafa, noi tot putem munci mai putin decat ne platesc ei... | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
batrine in afara de interfata si de (ne)aranjarea canalelor...nu am gasit probleme! Chestia e sa ai antena bine orientata!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
ciudat, eu stiu ca boom e cea mai buna, pe mine dolce peste tot unde am vazut pe lcd-uri nu m-a impresionat absolut deloc. codeaza prea agresiv semnalul ca sa incapa multe canale pe transponder.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |