Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-10-2007, 17:19   #41 (permalink)
Nick anterior: VUX

Mitzone's Avatar

cam cate canale se ofera la digital???
"Augh! You are even uglier than I had thought possible! Can't you see you are making me sick? Please, foul creature, turn your head, or better yet, put a sack over it. Never mind, i have adjusted my display so it is dim enough to be tolerable. In answer to your question, our response is simple. We VUX do not share this range of motionand it appears as though your neck is brokenand you are a jabbering corpse. Ugh!"
Mitza.ro@Gmail.com

Mitzone is offline    Reply With Quote
Old 24-10-2007, 18:49   #42 (permalink)
Inocent

HapaGiu's Avatar

pai de ce ar fi boom mai bun ca dolce? ca sincer peste tot cand ploua nu prea se vede.. si cum a spus si aiwa ce conteaza este cat de bine ai orientata antena, pentru informatii detaliate cititi pe forum posturile despre dolce.

HapaGiu is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 03:30   #43 (permalink)
Registered User

va rog eu daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine ca tare nehotarat sunt.Deci ... cele mai bune vorbe le aud despre boom ,am fost la un prieten am vazut ca se vede foarte bine ,mi-a spus ca uneori se mai blocheaza imaginea asa vreo 3 minute dar isi revine (asta cand e ploaie).Am fost si la alt prieten care are Dolce ...el mi-a spus ca mai bine mi-as pune Boom (dak vreau satelit ) ca el nu e asa multumit.Pe forum mai toti spun ca Boomul ar fi cel mai bun , inclusiv un angajat de acolo care a scris pe aici.Intrebarea mea este : sa-mi pun boom (satelit) sau UPC digital (cablu), daca ar fi sa-mi puna antena mi-ar pune-o pe bloc deci nu cred ca o sa fie problema cu semnalul.Cine are UPC sa scrie ce parere are despre el , ma intereseaza sa nu se intrerupa imaginea , sa nu ramana in urma subtitrarea sau sunetul , nu grila de programe neaparat.

c1up3 is offline    Reply With Quote
Old 29-10-2007, 15:08   #44 (permalink)
Administrator

AIWA's Avatar

Deci eu ma refer intr-un sat unde am ceva amici din care am 3 cu 3 antene si case alaturate! Digi, dolce si boom
Ce sa spun... oamenii sint multumiti..insa..exista mari diferentze!
De exemplu conteaza MULT cat de bun e semnalul in acea locatie ..cel cu boom a trebuit sa taie un copac ce vara cam deranja semnalul acum are si el CER liber..deci conditii sint asemanatoare
Sa presupunem ca toate cele 3 antene sint BINE->foarte bine orientate si semnalul e maxim pe acea orientare! Daca ploua sau e plafon gros de nori singurul ce mai vede cate ceva dar cu intermitentze e cel cu dolce!Cei doi (digi si boom au picat!)
Cind e vreme buna..tot dolce paraca e mai bine "colorat" aici depinde si de TVul pe care te uiti..cat de mult ai notiuni de cum ar trebui sa se vada un tv etc.
La calitate DOLCE si BOOM se vad as putea spune la egalitate..insa...ce folos daca boom..la ceva schimbari de vreme..incepe sa "inghete"?
Toti au TVuri CRT de la samsung! (le au de la promotie de la FLANCO alea ce s-au ieftinit de la 15 si ceva la 8 si ceva) Deci acelasi receptot TV difera doar antena !
ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură.

AIWA is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 11:01   #45 (permalink)
sat
Registered User

Quote:
Originally Posted by c1up3 View Post
va rog eu daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine ca tare nehotarat sunt.Deci ... cele mai bune vorbe le aud despre boom ,am fost la un prieten am vazut ca se vede foarte bine ,mi-a spus ca uneori se mai blocheaza imaginea asa vreo 3 minute dar isi revine (asta cand e ploaie).Am fost si la alt prieten care are Dolce ...el mi-a spus ca mai bine mi-as pune Boom (dak vreau satelit ) ca el nu e asa multumit.Pe forum mai toti spun ca Boomul ar fi cel mai bun , inclusiv un angajat de acolo care a scris pe aici.Intrebarea mea este : sa-mi pun boom (satelit) sau UPC digital (cablu), daca ar fi sa-mi puna antena mi-ar pune-o pe bloc deci nu cred ca o sa fie problema cu semnalul.Cine are UPC sa scrie ce parere are despre el , ma intereseaza sa nu se intrerupa imaginea , sa nu ramana in urma subtitrarea sau sunetul , nu grila de programe neaparat.
Parerea mea e ca fiecare DTH are avantajele si dezavantajele sale si tu trebuie sa te decizi care se potriveste cel mai bine pentru tine. Eu am incercat sa-mi exprim parerea in urmatorul articol. Sper sa-ti fie de folos.
http://sateliti.blogspot.com/2007/10...focus-sau.html

sat is offline    Reply With Quote
Old 30-10-2007, 23:16   #46 (permalink)
Registered User

mie imi suna destul de bine oferta de la focus.
din ce am inteles se vede bine si un avantaj ar fi ca nu trebuie sa platesti pentru echipamente ... iti sunt oferite in custodie daca 24 luni platesti pachetul family (15 ron)
initial ma interesa boom pt fotbal.... dar fie alegeam pachete de 20 euro pt a avea echipamentul in custodie, fie cumparam echipamentul si ma costa 700 ron. totusi , dupa ce am luat un lcd de 2500 ron... nu prea imi mai vine sa mai dau 700 ron pe echipament sau 20 euro pe luna abonamet...pt. ca vreau sa raman si cu cablul de la rcs (telfon, internet, etc)
cred ca o sa le fac o vizita...sa ma interesez mai bine

bubalus is offline    Reply With Quote
Old 23-06-2009, 12:25   #47 (permalink)
Registered User

sharanel's Avatar

Stiu de cand nu s-a mai postat asa ca fara poante
M-am deconectat in sfarsit de la UPC Digital si nu stiu ce sa aleg dintre dolce si digi...ce s-a mai schimbat in ultimul timp..care ar fi optiunile voastre azi ?
Vreau sa trec la "lighean".

sharanel is offline    Reply With Quote
Old 26-06-2009, 21:26   #48 (permalink)
Registered User

Si eu am renuntat la UPC, si acum sunt la Dolce.
Concluzii: aveam semnal prost la UPC ( tv digitala), imaginea nu era clara, in schimb la Dolce, cand nu ploua semnalul e perfect.
Mai precis, pe Lcd-ul meu LG, nici nu se compara semnalul Dolce cu cel de la UPC.
Singura mea problema cu Dolce este semnalul care dispare atunci cand ploua, ca de ex acum

tuty32 is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2009, 09:21   #49 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sharanel View Post
Stiu de cand nu s-a mai postat asa ca fara poante
M-am deconectat in sfarsit de la UPC Digital si nu stiu ce sa aleg dintre dolce si digi...ce s-a mai schimbat in ultimul timp..care ar fi optiunile voastre azi ?
Vreau sa trec la "lighean".
sincer ai facut o mare prostie..dar e opinia ta..
la lighean o sa ai probleme , pe care la cablu nici nu le visai.
( la primii nori o sa ramaii fara semnal, cu furtunile astea am prin curte si acum vreo 3-4 ligheane zburate de la cei din blocul vecin..
Nu amintesc aici de calitatea mai mica pe care o ai pe DTH sau de preturile echipamentelor si abonamentelor..
O concluzie, daca ai cablu , indiferent de provider, nu te risca cu dth uri..
Dtb ul este alternativa inin zone inaccesibile ca un varf de munte ceva
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Originally Posted by tuty32 View Post
Si eu am renuntat la UPC, si acum sunt la Dolce.
Concluzii: aveam semnal prost la UPC ( tv digitala), imaginea nu era clara, in schimb la Dolce, cand nu ploua semnalul e perfect.
Mai precis, pe Lcd-ul meu LG, nici nu se compara semnalul Dolce cu cel de la UPC.
Singura mea problema cu Dolce este semnalul care dispare atunci cand ploua, ca de ex acum
ce box aveai la upc?
nu te cred cand afirmi ca dolce are semnal mai bun ca upc..e mai comprimat..asta nu o spun doar eu..deci chestia cu calitatea cade..Sunt curios cate canale HD vor fi disponibile pe dth si calitatea lor..
o sa ne convingem curand..

Last edited by lafayette; 28-06-2009 at 09:21.. Reason: Automerged Doublepost

lafayette is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2009, 12:29   #50 (permalink)
Son of the Morning-Angel of light

gigi19lic's Avatar

Quote:
Originally Posted by lafayette View Post
( la primii nori o sa ramaii fara semnal
Nu te supara dar aici vorbesti numai din auzite, aceste probleme apar numai in cazul unor intemperii puternice/plafon de nori jos, foarte gros, nu primul nor sau strop de ploaie. In caz contrar e vorba de o defectiune/dereglare a echipamentului, acest lucru fiind acoperit contractual la toate dth-urile din romania.

gigi19lic is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2009, 18:33   #51 (permalink)
Registered User

sharanel's Avatar

Quote:
Originally Posted by lafayette View Post
Nu te contrazic dar cunosc persoane care au digi si la oras si la tara si chiar nu se plang.Iar la UPC cu 40 lei pe luna nu-mi mai convenea oricum ar fi.

Old 28-06-2009, 22:24   #52 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

lafayette lucreaza la UPC deci trebuie inteles daca este un pic prea PRO ...
sharanel bun ai renuntat la UPC si nu sti pentru ce ? Vrei sa treci la antena ok daca ai un sigur tv in casa poate fi o solutie mai ieftina decat UPC. Desi daca economisesti 10-15 lei pe luna nu vad ce mare afacere ai facut ? Dintre digi si dolce iti recomand clar dolce !

Last edited by Drankon; 28-06-2009 at 22:41..

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2009, 08:02   #53 (permalink)
Registered User

sharanel's Avatar

De la 14 lei la 40 lei e o diferenta.Si nu mi-ar fi fost, dar chiar se vedea rau la UPC.
E frustrant sa platesti de aproape 3 ori mai mult si sa nu ai aceeasi calitate a imaginii.Mai cade semnalul pe vreme proasta ?I can live with that
Btw am fost in weekend la tara si erau nori...a disparut semnalul abia dupa ce a inceput ploaia efectiv(gigi).

Old 29-06-2009, 15:24   #54 (permalink)
Registered User

Si eu am renuntat la UPC, aveam abonament de 21Ron si vroiau sa mi-l mareasca la 45Ron..
Sincer semnalul era f bun la mine si se vedea excelent digitalul, chestia e ca as fi paltit aiurea cablul la cat de mult ma uit eu la tv..21 Ron nu prea ii simteam, la 45 era deja alta treaba

Personal nu trec la nici un alt provider, ma limitez la streamingurile de pe net..

Maxim sa ma reorientez cand apare HD-ul in Ro...

elranho is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2009, 15:37   #55 (permalink)
Registered User

sharanel's Avatar

Aveai digital cu 21 lei?Ca nu inteleg, era 40 cel mai ieftin abonament digital cu decodor.

Old 29-06-2009, 16:23   #56 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by sharanel View Post
Aveai digital cu 21 lei?Ca nu inteleg, era 40 cel mai ieftin abonament digital cu decodor.
Dap..era o promotie ceva..decodorul era cel vechi (Cisco), nu cel nou cu DVR..

elranho is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 07:20   #57 (permalink)
Registered User

era promotie..cu siguranta..

Last edited by lafayette; 30-06-2009 at 07:39.. Reason: s

lafayette is offline    Reply With Quote
Old 30-06-2009, 07:25   #58 (permalink)
Registered User

personal am DOLCE

si sunt foarte multumit. in plus, imi vine si telefonul si internetul pe o factura, si nu mai amintesc de faptul ca factura se achita automat in fiecare luna (nu-i duc grija, in sensul ca isi ia sigur din cont totalul de plata). Apoi, transmite pe un satelit grecesc, si are acoperire foarte buna pentru Romania, calitate semnal peste 80 la suta la un dish mic sub 1 metru.

astalavista01 is offline    Send Message via Google Talk to astalavista01 Reply With Quote
Old 09-07-2009, 16:50   #59 (permalink)
Registered User

OK, dar dpdv calitativ mai exista diferente notabile intre digi, dolce, boom?

pe mine ma intereseaza si gsptv care o sa fie pe digi, daca nu se face vreo tranzactie, dar din cate vad mai sus lumea nu prea e multumita de ei.

reinhardt is offline    Reply With Quote
Old 07-09-2009, 13:48   #60 (permalink)
sabre

Ballto's Avatar

Deci dolcetv e cel mai rentabil si are cel mai bun raport calitate/pret sa inteleg?

Ballto is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules