Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-10-2009, 18:12   #441 (permalink)
Registered User

lcd phillips laptop asus

Buna ziua..

Nu ma pricep la astfel de conexiuni..am tot cautat pe net si mi-am prin urechile.. si nici nu am gasit sa aiba cineva aceeasi problema ca mine..

La laptop am iesire sau intrare(cum s-o spune) HDMI iar la lcd am iesire/intrare s-video , rca, si niste mufe in mai multe culori... Am fost la magazin sa intreb dar nu am stiut exact ce sa intreb...

Ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti ce cablu si mai ales daca exista un astfel de cablu?

Multumesc frumos

kammy is offline    Reply With Quote
Old 11-10-2009, 23:20   #442 (permalink)
Registered User

Rayzen's Avatar

Quote:
Originally Posted by kammy View Post
Buna ziua...

Ma puteti ajuta va rog sa imi spuneti ce cablu si mai ales daca exista un astfel de cablu?

Multumesc frumos

kammy LCD tau are aceste 2 mufe in spate?Daca are mufa incercuita de sus poti cumpara un cablu HDMI care sa fie la ambele capete cum e poza 2!Daca are mufa incercuita de jos si de asemenea si laptopu tau are o mufa albastra identica cu cea incercuita de jos cumpara un cablu vga care sa aibe mufele identice la ableme capete cum sunt in poza 3!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	toate-mufele.jpg
Views:	49
Size:	64.5 KB
ID:	535892   Click image for larger version

Name:	hdmi_000.jpg
Views:	19
Size:	21.4 KB
ID:	535893   Click image for larger version

Name:	vga cable.jpg
Views:	18
Size:	37.2 KB
ID:	535911  

Rayzen is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 10:29   #443 (permalink)
Registered User

umbbra's Avatar

Am un samsung seria 6 (le37b653) pe care vreau sa`l conectez la pc prin DLNA ( reteaua lan a tv-ului) si nu reusesc. Am setat ip-urile insa imi da eroare la "domain ping" cand dau test la retea de pe tv. Sa-mi spuneti daca nu cumva trebuie neaparat vreun router sau trebuie facut altceva. Mentionez ca am dezactivat si firewall si antivirus.

umbbra is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 21:26   #444 (permalink)
Registered User

Am un GF9600GT cu iesire HDMI gold , am o mare problema ... am un lcd samsung de 81 si cand bag un film pe tv cu extended mode ... imi pierde imagini , adik mi se intuneca imaginea si isi revine dupa cateva secunde , nici nu mai zic de jocuri, chiar si cu clone face flashuri incontinuu, se stinge se aprinde ... ce sa fac ? cablu meu e hdmi-hdmi, ceva "ieftin" la vreo 30ron

valikain is offline    Reply With Quote
Old 26-10-2009, 13:41   #445 (permalink)
Registered User

Rayzen's Avatar

Incearca sa conectez doar TV LCD-ul la placa video.Poate ca nu ai setat ce trebuie cu doua monitoare.

Rayzen is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 01:15   #446 (permalink)
Registered User

tot_yo_andrei's Avatar

salz as avea si eu nevoie de un pic de ajutor am o placa video 9800GTX+ 1Gb de la gigabyte si un lcd lg merge super prin hdmi se vede super dar nu stiu cum sa scot sunetul prin el adica sa se auda prin boxele la tv? imi tre divere suplimentare sau ce? conexiunea o am realizata la pc cu adaptor DVI-HDMI(original) ial tv are iesire direct hdmi. mutlumesc

tot_yo_andrei is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 08:49   #447 (permalink)
Registered User

Trebuie dus audio de pe PB la PV cu cablul dedicat care vine cu PV si se rezolva problema. Citeste instructiunile care vin impreuna cu PV.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 03-11-2009, 16:38   #448 (permalink)
Registered User

Salutare

Am un laptop care are iesire HDMI si doresc sa il conectez la un LCD tot prin HDMI.
Problema e ca imi recunoaste monitorul la rezolutia de 1366x768 numai la 30HZ
iar imaginea de pe monitor e mai mare cu 1-2cm decat ce afiseaza LCD-ul.
Ma poate ajuta cineva cu niste setari ca sa pot macar afisa imaginea nemarita pe LCD.

Multumesc frumos

LecitinaH is offline    Reply With Quote
Old 04-11-2009, 15:56   #449 (permalink)
Registered User

Am achizitionat si eu recent un LCD Samsung LE37B651 si v-as ruga sa ma sfatuiti cum sa realizez o retea completa pentru a vizualiza filme de pe internet si de pe PC pe el.
Cea mai simpla metoda de a reda filme de pe PC ar fi un cablu DVI-HDMI insa eu eu ma gandeam sa iau un router wireless si sa fac o mica retea intre PC si LCD; si asa conectez LCD si la internet. Ce router mi-ar trebui ? ce specificatii trebuie sa aiba ca sa obtin o calitate cat mai buna a redarii imaginii.
Deasemenea ca sa ma conectez cu LCD-ul la router prin DLNA, trebuie sa fie vreun router special ? Iar calitatea filmelor redate astfel( prin wireless) difera fata de cablu DVI-HDMI ?
I-am mai auzit pe unii ca ar trebui inca nu stiu ce chestie pt LCD pt a ma conecta la retea wireless ? asa e ?
Exista si solutii mai bune ? Daca aveti si alte sfaturi pentru mine va rog nu ezitati.

Scuzati-mi naivitatea intrebarilor, insa sunt complet inafara subiectului si de aceea va rog aveti rabdare cu mine si explicati-mi cat mai in detaliu.
Multumesc si numai bine

meka is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 22:09   #450 (permalink)
Registered User

Baracuda's Avatar

Belkin : Gigabit Powerline HD Starter Kit

A incercat cineva genul asta de conectare ? Pare o solutie exceptionala, presupunand ca functioneaza si la "noi".

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 18-11-2009, 10:19   #451 (permalink)
Registered User

Salut! Am o problema..Am cumparat de curand un cablu Vga Belkin pt a lega laptopul la LCD si constat ca nu merge(dupa 2 secunde dispare imaginea de pe ecran)..abia apoi am vazut ca pe cutia cablului scria ca este facut pt monitoare mai mici de 17 inch(habar nu aveam ca depinde de dimensiunea monitorului). Asta ar fi problema?(macar sa stiu sa caut altul si pt ecrane mai mari )
Va rog,daca sunteti in tema, sa ma lamuriti si pe mine. Merci!

alexnitzy is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules