![]() |
| | #41 | ||
| Am nevoie sa-mi cuplez pcul via dvi la TV lcd HDMI. Oare asta e ce imi trebuie? http://www.elfast.ro/shop/produse/7-...a-dvi-10m.html. Merci anticipat! -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ok am sunat la firma care comercializeaza cablul si a zis ca au avut cazuri in care TV-urile Sony Bravia nu au acceptat conexiunea DVI-HDMI de la PC. A conectat cineva PC-ul de TV-ul Sony Bravia DVI-HDMI? Multumesc anticipat de raspunsuri. Last edited by Yahucar; 29-01-2008 at 11:44. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #42 | ||
| azi am upgradat jucariile.. realizez ca nu stiu ce fel de cablu sa`mi iau ![]() asta e placa video iar asta e monitorul deci intrebarile ar fi: dvi-d sau dvi-i ? single sau dual link? ![]() ~~~ nevermind, m`am dumirit. trebe dvi-dl o mufa tata dvi-i nu prea are sanse la o mufa mama dvi-d (cea de pe monitor) ![]() Last edited by Livache; 02-02-2008 at 01:12. | |||
|
| | #43 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
![]() In al doilea rand vad ca placa video e DVI-I iar monitorul are DVI-D. Asa ca io zic sa scoti DVI din placa video si sa te duci cu HDMI in monitor sau un cablu DVI-D should do the trick. In al treilea rand vad ca monitorul are rezolutie nativa 1680x1050, asa ca n-ai ce face cu dual link, e suficient single link. Mai consulta si ce zice gugalu, io la o cautare rapida gasi asta. Hai vizionare placuta, vazui ca incepusi sa te mai uiti si tu la filme in ultima vreme. | ||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Cluj | Quote:
verifica manualul/conectica tv-ului ,si daca ai 2 intrari HDMI in el ,una ar trebui duca si semnalul video de pe PC (audio separat cu jack-2 RCA la mine) bafta ![]() Last edited by mighty_b; 02-02-2008 at 12:48. | ||
|
| | #45 | ||
| Si eu am conectat fara pobleme dvi-hdmi insa am inapoiat cablul pentru ca e imposibil sa scoti sunetul in TV... Prin urmare am comandat un cablu vga vga. | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Cluj | daca ai cumva Sony Bravia KDL 40S2530 (info din alt thread) ,sa stii ca se poate ..langa mufa aia HDMI sunt si 2 mufe RCA pt audio din PC.. Last edited by mighty_b; 02-02-2008 at 12:47. | ||
|
| | #47 | ||
| nu stiu la 40s2530, dar la 32s2530 chiar si cu cele doua rca infipte nu merge. Curios e faptul ca daca scot hdmiul si las rcaul, sunetul functioneaza, insa cu rcauri+HDMI, nu. Se pare ca tvul nu stie sa preia sunetul de pe rcaurile respective daca e si hdmi-ul bagat si din pacate nu am gasit in meniul tvului vreo oprtiune care sa rezolve impedimentul. | |||
|
| | #48 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | Quote:
La PC (cu exceptia placilor ATI 26xx) singura posibilitate de a scoate sunetul e din line out al placii de sunet. Later: acum am citit ultimul post alt tau. Ciudat, tare ciudat sa fi obligat sa preiei sunetul de pe HDMI daca ai video pe HDMI! | ||
|
| | #49 | ||
| Imi trebuie un cablu hdmi de 1m sau poate chiar mai mic. Vreau ceva cat mai ieftin. Unde gasesc? Si cam la ce preturi? | |||
|
| | #50 | ||
| Asta e ca nu am placa video hdmi, ci dvi... Stiu ca nu scot sunetul prin vga ci prin line out cu rca separat. Insa macar asa va functiona. | |||
|
| | #51 | ||
| Unele filme 720p nu ruleaza pe tot ecranul. Sus si respectiv jos ramane o banda neagra destul de enervanta, acolo apare subtitrarea. Cum fac sa dispara benzile negre? Exista vreo setare la lcd sau trebuie din windows, mplayer? | |||
|
| | #52 | ||
|
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #53 | ||
| Mersi M-am linistit ![]() | |||
|
| | #54 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 | Problema drivere dupa conectare lcd-tv la PC am o problema ciudata dupa ce conectez lcd-tv-ul la pc: la un moment dat (nu am gasit vreo regula anume) filmele incep sa se vada alb-negru. de fapt, mai degraba gri-negru (am atasat o poza). singura rezolvare consta in reinstalarea driverului video, dupa care toate merg ok, pe ambele monitoare (lcd-ul si lcd-tv-ul) pana apare iar problema. imi poate da cineva o rezolvare? sistemul de operare este vista, placa video 8800gt, iar lcd-tv-ul este un samsung LE26R81B. atat monitorul, cat si tv-ul, sunt conectate cu cablurile "nomale" (nu HDMI) la cele 2 DVi-uri din placa video. sper ca am postat in locul potrivit problema (poate ca era mai potrivit la "software"), daca nu, rog un moderator sa mute thread-ul ![]() | ||
|
| | #55 | ||
| Azi am intrat si eu in randul posesorilor de panasonic 42pv70. L-am conectat la PC temporar printr-un cablu s-video(cred: mufa cu5 picioruse intr-o parte si un RCA in partea cealalta) insa imaginea imi apare alb-negru. Am cautat putin pe net insa singura solutie (setarea din drivere pe pal-B) nu da rezultate. Nu stiu daca s-a mai postat insa sunt nerabdator, unii or sa inteleaga.. Daca aveti vreo sugestie, va rama dator. Last edited by Looney; 22-02-2008 at 22:48. | |||
|
| | #56 | ||
| In primul rand schimba cablul, s-video e mizerabil.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #57 | ||
| maine o sa caut un dvi-hdmi am inteles ca profigold ar fi bune.. daca stiti unde gasesc unul de 3m...va rog dati-mi un PM am incercat la MG de la unirea...dar nu am gasit. problema de mai sus am rezolvat-o cu adaptorul de la wii...acum se vede..acceptabil sa zic ![]() | |||
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 | Salutare tuturor! Intentionez sa conectez laptop-ul meu la un lcd-tv printr-un cablu vga-vga pentru a viziona filme. Am incercat intr-o prima faza, pentru putin timp si pare sa functioneze ok. Am doua intrebari pentru care va rog lamuriri. Le postez in ordinea importantei: 1. A testat cineva solutia asta pe termen lung, nu exista (ne)sansa de a se suprasolicita placa video sau, stiu eu, sa apara ceva probleme care sa distruga unul din aparate? 2. Se poate reda in acest fel un film HD de pe hard in standardul HD? Laptop-ul este un HP6720s cu placa video Intel X3100 si rezolutie maxima 1200x800 iar LCD-TV-ul este un Sony32P3000. Multumesc. | ||
|
| | #59 | ||
| Oferiti ajutor si celor cu televizoare non LCD/Plasma?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha Hai hui prin Bucuresti The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #60 | ||
| Intrebare:daca as pune custom resolution in Vista 1024x720,pe un 37pv7p,din rivatuner,apoi sa folosesc PAR 13/9 la filme,as putea obtine un fel de pixel mapping? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|