![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
ATI 2600XT ar trebui sa aiba: "HDMI output support * Supports all display resolutions up to 1920x1080 * Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support, enabling a plug-and-play cable-less audio solution" Daca are iesire HDMI de ce nu o folosesti? (sau spune exact ce placa ai, ce producator. Nu ai instructiuni de folosire?) Intre timp am mai cautat pe net despre asta si ar trebui sa mearga cu adaptorul special ATI, DVI-HDMI (optional): "Built-in HDMI and 5.1 surround sound (optional with the ATI Radeon DVI to HDMI adapter)" Cred ca problema e in adaptorul respectiv, adica ai unul obisnuit sau il ai pe cel dedicat? (placa nu are mufa HDMI) Last edited by oldshooterman; 06-06-2008 at 22:22.. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Da, asta este problema, nu are iesire HDMI, si am cumparat doua adaptoare DVI to HDMI cu care observ ca nu am rezolvat nimic. Se vede foarte bine pe televizoarele respective dar din pacate nu am sunet. Din pacate maine trebuie sa cumpar o alta placa video macar cu 1 port HDMI. Momentan am aceasta placa video.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
|
Pai si daca iti legi sunet direct de la placa de sunet a calculatorului? Iti trebuie doar 2 cabluri si un spliter.. lol, dar daca ma gandesc spliterul trebuie sa poata impartii in 3, fiindca ai nevoie de sunet la 2 TV-uri + sunet la boxele de la calculator. Fara sa mai luam in seama ca e urat de tot sa ai prin casa atatea cabluri. Da, mai bine i-ati o placa cu HDMI.
__________________ _________________________AND THATS THE WAY THE COOKIE CRUMBLES___ | |||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
http://www.ncix.com/products/index.p...HDMI%20ADAPTER | ||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
In principiu ar fi trebuit comandat impreuna cu placa. Am patit ceva similar cu un cablu SPDIF la o placa de baza. Cablul vine impreuna cu placa dar se livreaza numai cu specificatie in comanda (altfel, importatorii il "extrag" si-l vind separat, asa mi s-a spus ulterior). Probabil e aceeasi situatie si in cazul tau. Iti recomand sa dai un telefon la firma de unde ai cumparat-o si sa-i intrebi de adaptorul respectiv. E foarte probabil sa gasesti pe cineva care habar n-are despre ce-i vorba, deci sa nu te miri...
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Daca era usor era bine ... dar cablurile sunt trase PRIN spatele peretilor ... si nu ma apuc acum sa sparg rigipsul ca sa trag un cablu ... o sa testez cumva cu un cablu pe afara si daca merge ... POATE il las asa, daca nu o sa cumpar o alta placa video. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Problema cu sunetul o rezolv eu cumva, dar am alta belea ... nu vrea de niciun fel sa imi activeze al treilea display. Merge doar placa video onboard si unul din display-uri de pe placa video. Cel de-al doilea chiar daca ii bifez extend desktop on this monitor si ii dau apply tot dezactivat ramane. Am reinstalat de 3 ori driverele si acelasi rezultat ... ce pot sa-i mai fac?
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. Last edited by TheCrusher; 07-06-2008 at 17:13.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
vreau sa-mi cumpar plasma asta http://domo.ro/Audio-Video/Televizoa...onic_TH-37PV7P si nu are iesire VGA..sta destul de prostu cu conectivitatea... iar acasa am un laptop Acer 2492nwlmi doar cu iesire VGA si cu o placa video integrata. Intrebarea este: in cazul in care imi cumpar acest tv, cum il conectez la laptop? de asemenea, cu placa video integrata respectiva (intel graphics media accelerator 950, 64MB) risc sa mi se miste filmele sacadat pe tv? mentionez ca nu o sa ma uit doar la filme HD ( nu sunt fanatic) ci si la DVD-R... ms | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Militari |
Am un LCD Samsung 32M86 pe care mi l-am proptit in perete ...sistemul de prindere lasa un loc intre perete si LCD de 3cm ,dar mufa VGA masurata ajunge chiar la un 7cm si asta daca cablu ar sta perfect la 90 grade dupa ce iese din mufa intrebare : 1 - Exista vreun adaptor sau alta mufa VGA mai mica ,care sa imi incapa intre perete si LCD? 2 - Am connector DVI-->HDMI la placa video (mufa HDMI ar trebuii sa intre in spate ca am vazut ca e mai mica) ...so ,pot sa ma duc cu un cablu HDMI pana la un maxim 8 metri? Daca da ,ce cablu si de unde il pot cumpara?! | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
1.Mufa mea VGA are cam 3-4 cm. E un cablu profigold. 2. Exita cablu hdmi de 10 m insa e destul de scump. Ai un suport de perete foarte interesant, al meu are cam 6-7cm si mi se pare putin. M-am chinuit putin sa bag mufa vga ![]() @wizi: Laptopul nu are si iesire S-video? Oricum calitatea pe s-video e mult mai slaba decat pe vga. Parerea mea e sa cauti alt tv. Vezi ca 37pv80 a scazut cam la 2900-3000 lei. 37pv80 e mult mult peste pv7. Vezi pe threadul cu achizitii. Dvd-r vor merge bine insa filmele Hd hmm.. Eu am un laptop hp turion x2 1.6ghz, 2gb ram, ati x1150 (128+128 prin hyper) si filmele 1080p nu se misca natural, cele 720p merg excelent. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Tocmai mi-a aruncat cineva o bomba de veste cum ca este posibil sa nu mearga ever TREI displayuri pe un pc.Repet situatia: un pc, placa video onboard, placa video ATI 2600XT cu doua iesiri DVI la care am pus adaptoare HDMI, doua displayuri merg dar cand incerc sa activez "expend my desktop" pe al treilea display (sunt doua televizoare LCD samsung legate prin cabluri HDMI la placa ATI) nu il activeaza.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
bun, sa ma inscriu si eu la coada 1. Plasma panasonic 42pv80 2. Placa video ati radeon 9800 pro cu o iesire vga, o iesire dvi si o iesire tvout. Pe iesirea vga sta monitorul intrucat este un crt. Deci mai raman libere DVI-ul si TV-out-ul. Rezolutia monitorului este setata la 1024/768. Cand conectez pe tvout vad imaginea, dar o vad incetosat (nu pot sa citesc iconitele de pe desktop)...la filme pare ca merge ok. Am luat un cablu DVI-HDMI...mi-a scos peri albi. Cand il conectez, imi recunoaste tv-ul, imi spune ce rezoltie accepta. OK. Daca il pun pe clone simplu, imi arata o patratica mica (imaginea desktopului) pe tv. Daca ii dau ZOOM 2 se mareste pana la marginile orizontale, dar imi lasa doua dungi late pe vertical (asta banuiesc ca e din cauza imaginii 4/3 a monitorului). In schimb imaginea se vede foarte clar, pot sa citesc iconitele. Daca il pun pe extended, imi arata un patrat verde fara sa mai vad nicio iconita. Indiferent de rezolutie imi spune Input 1080p. Care ar fi solutia sa folosesc totusi cablul DVI ?
__________________ Rover over ! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |