Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 26-06-2008, 18:12   #141 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

si eu am gasit cablu HDMI - mini HDMI pe Maica Domnului la Vitacom, 30ron, 1.5m

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 02:52   #142 (permalink)
Registered User

ovideo's Avatar

intrebare de nub

un lcd tv de 32'' cu timp de raspuns 5ms (unul ieftin... gen LG 32LC41 - http://www.pcgarage.ro/televizoare-l...1-32-inch-5ms/ ) se comporta la fel ca un monitor cu timp de raspuns 5ms? sau e o chestie de marketing?

intreb pentru ca mi se pare foarte putin 16-18 mil pt lg-urile astea la ce diagonala au si m-ar tenta unul pt filme/jocuri, sa il leg la pc. pt filme presupun ca ar fi ok, dar in jocuri s-ar simti vreo diferenta fata de... sa spunem... un monitor samsung 223bw? ma refer la input lag, ghosting, si alti termeni de-astia cu care sunt paralel, nu la rezolutie sau la diagonala.

ovideo is offline    Reply With Quote
Old 05-07-2008, 08:00   #143 (permalink)
Registered User

Input lag e datorat procesarii interne a semnalului TV inainte de afisarea imaginii. La 5ms in "game-mod" (afisaj direct al semnalului, fara procesari) trebuie sa mearga perfect in jocuri.

oldshooterman is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 21:20   #144 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Am un TV LCD Philips pe care l-am conectat la PC printr-un cablu DVI-HDMI. Totul merge OK, cu exceptia filmelor pe care dace le rulez pe PC pe TV nu se vad. Indiferent ce format are filmul, pe TV nu se vede nimic ci apare doar un cadru negru unde ar trebui sa ruleze filmul. Nu se poate vedea in general un film pe ce PC pe ecranul TV-ului sau am eu o problema?

ARSY is offline    Reply With Quote
Old 06-07-2008, 22:54   #145 (permalink)
Registered User

Ai tu o problema. Ce placa video ai? Folosesti si monitor si TV simultan? etc...Depinde ce ai setat acolo. Daca e numai TV-ul cuplat la PC (fara alt monitor) si ai imagine pe TV trebuie sa mearga si filmele. Daca ai si monitor cuplat, ai setat ceva aiurea.

Old 06-07-2008, 23:02   #146 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Incercam sa folosesc si monitorul si TV-ul simultan. Sa rulez filmul pe PC dar sa ma uit la el pe TV, doar ca pe TV in loc de film aparea doar o imagine neagra. Dar pana la urma am rezolvat-o din niste setari din Nvidia Control Panel.

Old 10-07-2008, 23:57   #147 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Acum am alta problema: cand scot imaginea de pe PC pe TV mi se pare ca are o tenta rosietica (e vorba de jocuri si filme). Pana acum 3 zile nu am observat acesta problema, dar aseara si astazi la fiecare film la care m-am uitat toata imaginea parca are prea mult rosu in ea. La TV nu pot sa setez decat nivelul culorii (rece, normal, cald), pe "rece" parca e cel mai bine, dar tot se observa tenta rosietica iar pana acum m-am uitat pe "normal" si se vedea perfect. Din Nvidia Control Panel nu ma lasa sa modific nivelele de culori (rosu, verde si albastru) pentru TV, doar pentru monitor. Ce as putea sa fac? TV-ul e acesta http://www.mediagalaxy.ro/catalog/it...d=&itemId=1972 iar placa video 7900GS.

Old 11-07-2008, 01:37   #148 (permalink)
HMB
Registered User

HMB's Avatar

Nu-mi dau seama exact care ar fi problema la configuratia ta, insa eu iti recomand 'dual-view', nu 'clone'. In primul caz iti poti seta separat pentru fiecare 'screen' rezolutia si toti ceilalti parametrii. Eu as il folosesc, ... si pana la urma daca tu te uiti la un film, in acelasi timp colega ta de camera poate juca solitaire

HMB is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 10:25   #149 (permalink)
Registered User

ARSY's Avatar

Am rezolvat si chestia asta pana la urma.
Si acum am o alta intrebare: ce rezolutie sa setez la TV din Nvidia CP? Momentan e 1360x768/60Hz (adica maxima suportata) dar rezolutia nativa comform Nvidia CP e 1280x768. Sa o folosesc pe aceea sau TV-ul oricum afiseaza filmul automat in rezolutia filmului? De fapt, din Nvidia CP as putea mari rezolutia teoretic pana la 1920x1080 dar presupun ca TV-ul nu ar fi in stare sa o afiseze nefiind Full-HD.
De asemenea, care e treaba cu "Flat Panel Scaling"? Acum e pe "Use my display's built-in scaling", e bine asa?

Old 15-07-2008, 17:36   #150 (permalink)
Registered User

razvgrig's Avatar

salutare tuturor. sistemul meu este cel din semnatura, cu Gainward 8800GTS 512 (g92) placa video si imi voi lua maine un lcd tv samsung LEA656 . cum trebuie sa procedez ca sa il pot folosi la capacitate maxima: 1)legat la calculator 2)in mod TV cu semnal analogic (voi trece imediat pe digital) 3)cu tunerul DVB-T. multumesc anticipat
Antec Sonata II 450W black//MB Asus P35-e //CPU intel core 2 duo E6750 //2GB DDR2 ram A-Data//HDD WD 250GB + Maxtor 250GB//Gainward 8800GTS 512 DDR3 //DVDRW Asus// A4tech black keyboard//Antec Lansing 4.1 ATP4 80W//Samsung SyncMaster 940BF

http://razvgrig.googlepages.com/home
http://baniadevaratipenet.blogspot.com/
http://irecommendamovie.blogspot.com/

razvgrig is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 04:51   #151 (permalink)
Registered User

nneamtzul's Avatar

functioneaza sau nu

am un pana pv7 care nu are vga are doar hdmi si un pc care are doar vga pe onboard(nu merge sa-i pun alta PV)ce pot sa fac?merge vga-dvi-hdmi?pe alte forumuri niste baieti recomandau.Orice idee e bine venita(mai putin ideea de vgabox parca se numeste care costa $$$)

nneamtzul is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 10:06   #152 (permalink)
Registered User

e clar ca daca TV-ul are doar HDMI trebuie sa folosesti cablu HDMI o solutie ieftina si sigura este sa investesti intr-o amarata de placa video iftine (am vazut si la 60-70ron in magazin)...ai 2 posibilitati :
cum orice placa video are vga,tv-out si DVI :
1 - poti cumpara un cablu HDMI - DVI
2 - cablu HDMI - HDMI si un adaptor DVI to HDMI

Eu unu am folosesc varianta 2 ,deoarece am presupus ca un cablu HDMI-HDMI o sa-mi mai fie de folos in alte scopuri ,fata de cablu HDMi-DVI care numia la pc ii gasesc intrebuintare!sunt cabluri hdmi si pt distante mai mari ,eu unu am de 7metri si se vede brici !

PS Panasonicul nu are mufa DVI ?

FlorinHiT is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 16:13   #153 (permalink)
Registered User

nneamtzul's Avatar

nu

nu are dvi,si nici alta PV nu pot sa pun,nu am unde nu am slot,e o carcasa slim small (pe orizontala)

nneamtzul is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 01:08   #154 (permalink)
Registered User

whiskas_thedogg's Avatar

Am si eu o problema cu conectarea unui TV lcd LG 32" la PC.
Nu se vad culorile cum trebuie , se vad asa fade, sterse . Pe pc-ul meu am un ATI 4870 , am incercat si pe un notebook cu placa video 8600 gs. si degeaba , acelasi rezultat.
Conectarea se face din pc , cu un adaptor dvi-hdmi si la tv, hdmi, cablul are 10,( am incercat si cu unu de 1m )
Daca pun cablu vga , totul se vede cum trebuie. Am avut si un ps3 conectat prin HDMI , si nu avea nici o problema de genul, deci nu pot sa imi dau seama unde este buba.

whiskas_thedogg is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 07:11   #155 (permalink)
Registered User

Incearca sa conectezi PC-ul la un monitor, prin DVI, asa de siguranta, sa vezi daca iesirea e buna. La TV incearca sa schimbi intrarea HDMI, de obicei sint mai multe. Conectarea cablului HDMI se face cu amindoua aparatele decuplate de la curent; s-a mai discutat ca intrarea HDMI e sensibila la cuplarea cu PC-ul si se poate arde de la curentii electrostatici daca aparatele nu au priza cu impamintare.

Old 26-08-2008, 09:44   #156 (permalink)
Registered User

Alexneo's Avatar

As vrea sa achizitionez un LCD TV, la care sa conectez laptop-ul. Problema e ca laptop-ul are rezolutia maxima de 1200x800. Vor fi probleme cu afisarea pe TV ?

Alexneo is offline    Send Message via Google Talk to Alexneo Reply With Quote
Old 26-08-2008, 10:49   #157 (permalink)
Registered User

Ecranul laptop-ului are rezolutia 1200x800. PV poate mai mult. Dar e bine sa stii ce rezolutii scoate PV si ce rezolutii suporta TV-ul (si ce iesiri are PV si ce intrari are tv-ul), altfel risti sa ai surprize neplacute. (de ex. sa te trezesti pe TV doar cu SD...)

Old 26-08-2008, 11:16   #158 (permalink)
Registered User

whiskas_thedogg's Avatar

Quote:
Originally Posted by oldshooterman View Post
Incearca sa conectezi PC-ul la un monitor, prin DVI, asa de siguranta, sa vezi daca iesirea e buna. La TV incearca sa schimbi intrarea HDMI, de obicei sint mai multe. Conectarea cablului HDMI se face cu amindoua aparatele decuplate de la curent; s-a mai discutat ca intrarea HDMI e sensibila la cuplarea cu PC-ul si se poate arde de la curentii electrostatici daca aparatele nu au priza cu impamintare.
pcul este conectat la monitor prin dvi, nu are nici o problema . Am conectat si , de la notebook "dvi"l la tv "hdmi" si aceiasi treaba,

whiskas_thedogg is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 14:50   #159 (permalink)
Registered User

salutare! am citit toate paginile topicului dar totusi nu am gasit un raspuns clar. am o PV ATI RADEON 9550(pc intel 2,4 G) cu o iesire dvi si un vga. recent mi-am luat un samsung 32M86(hd ready) si as vrea sa stiu ce conexiune e recomandata (calitate imagine, stabilitate, interferente, etc): DVI -HDMI sau VGA-VGA?
Sunetul il scot separat printr-un sistem 5.1. multumesc anticipat!
LE: as mai avea o intrebare pls. pt a conecta und dvd player la tv lcd pe component, cablurile rca sunt bune sau sunt cabluri speciale pt asa ceva? nu dati cu pietre ca nu am vazut... ms!

Last edited by adyx06; 26-08-2008 at 15:01.

adyx06 is offline    Reply With Quote
Old 26-08-2008, 15:29   #160 (permalink)
Registered User

dvi-hdmi
sunt ok rca, dar o sa se vada mai prost decat pe vga

ytrewq is offline    Reply With Quote
Advertisment
Inscrie-te in arena viitorului! Te asteapta batalii in timp real, foarte rapide!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules