![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
daca compari cu pretul de pe magazinul "tata" http://www.popcornhour.com, 179 dolari e diferenta mare daca compari cu ungurii http://media.lejatszo.hu/?oldal=webshop&termid=144 e aproape 60.000 ft = 845 ron iar la nemti http://shop.strato.de/epages/6123804.../Products/5024 220 euro, fara transport si alte balarii de costuri ce pot fi adugate
__________________ Canon EOS 5D, 20D Canon EF 17-40mm f4 L Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 85mm f1.8 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #43 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
... dar nu are portabilitatea, dimensiunile reduse si simplitatea in utilizare ale device-urilor dedicate. Sa nu mai zic de versiuni de drivere si codec-uri necesare unei redari ca la carte pe PC... Oricum, in 9 milioane faci un jaf de PC .
| ||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
Popcornu' asta vad ca e un pic mai mare decat iStarul (si un pic mai urat), dar are avantajul ca poti sa-i bagi in burta un SATA. La iStar trebuie sa-l pui langa el (conectori primesti in cutie, dar cine vrea sa tina un HDD pe masa in sufragerie?). 900 de lei la oferta? E cam scumpicel, intr-adevar. Nu e mai convenabil sa-l comanzi din USA si in cel mai rau caz platesti si taxe vamale si TVA si ajungi un pic mai ieftin decat "superoferta"? In legatura cu PC-ul din sufragerie, problema e destul de complexa. Daca trebuie sa fie mic, frumos si sa n-aiba ventilatoare e foarte dificil sa mai fie si ieftin. | |||
|
| | #46 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: Bucuresti |
Nu este deloc mai convenabil sa comanzi in SUA. Risti la plata online, transportul pana aici dureza si costa si la fel risti sa primesti o caramida.Dupa toate astea nu ai nici o garantie iar in caz de defectare poti sa il arunci direct la tomberon, nu ai ce repara la asa ceva. Sunt cativa care au procurat aparatul via SUA si costul a fost in jur de 7 mil. Cine scrie despre PC in comparatie nu are habar. Sa vad si eu PC-u ultra-silent capabil sa redea perfect HD mkv, mov, ts 1080p cu iesire digitala audio pentru DTS si HDMI video, cu telecomanda care poate reda orice la un simplu click si sa coste 9 mil. | ||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Eu l-am luat din US; am platit prin Google Checkout, deci nu mi-am asumat cine-stie-ce risc. De asteptat e clar ca astepti, nu merge de pe o zi pe alta, dar daca nu arde nimic prin casa poti astepta. Riscul cu caramida este acelasi la orice tranzactie online, dar daca nu il iei de pe ebay cred ca poti sa-ti asumi si riscul asta. In caz ca nu-ti place deloc (si nu ai mare lucru in cutia craniana) il poti returna in 7 sau 14 zile (nu retin exact) si pierzi doar o gramada de bani pe transport (vreo suta de coco, sa spunem). Lucru care se va intampla si in caz ca se strica. Toate astea corelate si cu un mic risc la vama (unde eu am scapat cu 0 lei) m-au dus la un pret de aproape 600 de lei, deci la aproximativ doua treimi din pretul de aici. Well, si cu un iStar in loc de un Popcorn, dar am banuiala ca sunt cam la fel. Punctul forte al achizitionarii de aici mi se pare garantia locala, dar cand l-am luat eu nu aveam optiuni, din Romania nu aveam ce cumpara. | |||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
Nu am reteta succesului, a fost pur si simplu noroc. M-am prezentat la prima ora la ghiseu (mai era un nene care primise ditamai cutia din Japonia) si imparatul de la vama a mototolit declaratiile vamale (sau ce naiba sunt hartiile alea) si ne-a facut semn vesel sa o radem acasa.
| |||
|
| | #57 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Popcorn Hour A110 este clar best-buy-ul momentului. Suporta decodarea DTS in stereo. TVIX-ul este prea scump, si faptul ca nu suporta subtitrari embedded este (era?) o mare problema. PCH A110 are si conexiune USB, ceea ce rezolva transferurile foarte lente prin cablul de retea. Update-urile de firmware sunt relativ frecvente, si se fac lejer online, fara pierdut timpul cu stick-uri usb & stuff. Vad 2 mari dezavantaje pentru PCH - 1.interfata prea simplista, problema rezolvata partial de folosirea unui jukebox 2.player-ul audio absolut trist. Exista si alte probleme, dar nu insurmontabile. Ceea e mai important - compatibilitatea cu diverse formate video este excelenta, mai ales cu cele hd (atentie, insa limitata la L4.1, cu maxim 3 ref frames, pentru 1080p). Nu se compara cu interfata XBMC, insa faptul ca este silent 100% este inca un plus. Se recomanda un hdd extra-silent, gen WD GP sau Samsung. De retinut, clientul de torrents este inutilizabil (merge, dar este foarte foarte foarte prost). Daca aveti completari sau soft-uri recomandate - shoot. De asemenea, daca au aparut playere HD noi sau mai bune - don't keep it a secret!
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. Last edited by mike; 01-12-2008 at 23:36.. | ||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Eboda va lansa in curand pe piata un astfel de player . Se pare ca va fi umpic mai scump decat PCH A110 , dar va beneficia si de cateva imbunatatiri fata de acesta . Eu vroiam sa-mi cumpar un PCH , dar prefer sa mai astep o luna - doua si sa vad daca se merita noul produs.
| ||
|
| | #60 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
eboda cam intarzie, deja sezonul actual de sarbatori este semi-ratat. Nu cred ca pot oferi ceva mai bun de ce oferta nmt-urile syabas acum, asa ca nu astept ceva deosebit. poate la conectica, un 5.1 analogic ar fi pe placul multor posesori de sisteme audio de calculator 5.1
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |