![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 |
Sezonul sarbatorilor e ratat complet. Ma indoiesc ca pot sa scoata produsul in urmatoarele 2 saptamani . Eu ma astept sa fie pe piata undeva pe la sfarsitul lunii ianuarie , poate chiar putin mai devreme. Pacat...eboda putea sa dea o lovitura daca scoteau playerul mai devreme. Vom vedea. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
WD TV HD Player www.westerndigital.com mi se pare best buy la cate stie sa faca (vreo 400 ron) Saptamana viitoare urmeaza sa il primesc si o revin cu detalii. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Postez si eu pe aici cu intarziere ![]() Quote:
Quote:
check out decodorul din divx7, este peste coreavc in unele cazuri ( desi este beta ) In final va las pentru teste cateva fisiere Free File Hosting Made Simple - MediaFire eventual postati rezultatele/configuratia ( pc sau player )/decodorul folosit.
__________________ E cam $4l asa. | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj | Quote:
| ||
|
| | #66 (permalink) | ||
Cum am promis revin cu detalii privind WD TV Am primit astazi coletul si prima impresie (placuta) o face dimensiunea mica a dispozitivului. Am conectat cutiuta la LCD Samsung 37'' prin Hdmi am pus hdd portabil (care nu este un WD ci un Prestigio Data Safe II) si am apasat ON. Pe hdd am pus: cateva MP3, un Mkv 1080P cu audio DTS, un Mkv 720P cu audio stereo si subtitrare SRT, un Wmv, un Mov si cateva poze Totul a rulat impecabil a preluat subtitrarea automat, si tocmai cand sa dau nota 10 a aparut si o problema MKV cu audio DTS nu se aude pe Tv too badEl are iesire optica si cum nu am boxe 5.1 am sa caut ceva cu conexiune optica si am rezolvat si asta. Overall nota 9 de la mine, dar o sa fie de 10 cand o sa achizitionez un HDD extern cu Lan pe el. E primul meu review asa ca fiti blanzi cu mine Last edited by LuckySez; 10-12-2008 at 19:43.. Reason: erori | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Quote:
poti sa ne spui daca stie sa citeasca imagini iso de DVD ca atunci ar fi o alternativa supeer si la clasicul DVD player cu intrare usb etc ; AM vazut undeva ca totusi stie si DTS 2.0 ar fi nemaipomenit daca pe HDMI am avea sunet DTS pentru ca atunci am putea avea sunet in TV fara decodor dts separat ! | ||
|
| | #69 (permalink) | ||
Deschide imagini iso de DVD numai ca nu ai acces la meniu. Oricum se aude de un firmware mai nou care ar rezolva chestia asta. De sunet nu stiu ce sa zic pentru surround trebuie sa il conectezi pe iesirea optica altfel nu auzi nimic orice setare ai vrea sa ii faci. La dvd`uri ai in options sa alegi ce canal audio vrei sa auzi dar la mkv`uri (alea DTS) se duce direct pe digital si adio sunet. Last edited by LuckySez; 12-12-2008 at 20:55.. Reason: adaugare | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
Este deci un foarte bun inlocuitor ptr. dvd player in combinatie cu un hdd extern usb si tv lcd sau plasma ceea ce nu e rau de loc pentru 100 de euro ! Cum se descurca cu DivX la subtitrari cu diacritice ? In plus stie si mkv chiar daca ptr asta trebuie decodor extern pentru filmele cu sunet dts si toate astea la doar 100 de euro cit costa un dvd player cu usb si hdmi ! este superb ! Cum l-ai cumparat ? De unde ? | ||
|
| | #71 (permalink) | ||
Cu diacriticile nu se descurca bine , inca nu are support de limba romana. La unele am observat ca nu iti arata propozitia care contine diacritice iar la unele iti mananca pur si simplu literele. Gasesti pe net - pe la mediadot am vazut, eu l-am primit din UK | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 | Quote:
Pentru titrari nu se poate seta code-page-ul ca sa beneficiezi de diacritice? Marimea si pozitia titrarii sunt ok? Poti eventual sa faci niste screenshot-uri? Multumesc anticipat! Peace! | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ A8N SLI-Deluxe|Opty144 |4*512 |Gainward 7900GT|120+160SATA|TVTuner Leadtek 2000DV|DVD-RW LG|X CLIO2+550W|Benq FP93GX+ | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
Te rog sa imi explici cind ai timp mai detaliat cum este cu subtitrarile; Am inteles ca nu stie diacritice dar exista oare mkv cu subtitrare srt in limba romina fara diacritice ca atunci nu ar deranja foarte tare daca ar aparea scris cu t si s dar sa nu fie cu tz sz etc propozitii sau cuvinte lipsa etc ; In rezumat ma intereseaza daca pot vedea filme mkv cu subtitrare chiar si numai cu s ,t nu neaparat cu diacritice ; Multumesc si sper sa nu te deranjeze insistentele mele . | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
Salve Cu diacriticele se rezolva usor , dai edit la subtitrare cu notepad -> apasa replace (ctrl+h) si schimbi diacriticele..... cu...... apoi salvezi dar sa nu uiti sa bifezi la encoding [ UTF-8 ] Si uite asa obtii o subtitrare fara diacritice indiferent ca e pentru divx sau mkv. La imaginile de dvd iti arata subtitrarea in toata splendoarea ei cu diacritice cu tot. Si uite asa am umplut 100giga de dvd`uri iso | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
Salve din nou am revenit cu noutati: "We released the WDTV GPL code for your viewing pleasure and the new firmware update (1.01.00) is also being readied for download - I finalized and approved the release today. It should be online early next week. Many of your requests were considered and we worked hard to get them into this release. There are close to 40 new features, enhancements and fixes that will be part of this release and a few surprises that I hope you all find. Here is a small sample of the features you can look forward to: - More media file format support - Enhanced Matroska (MKV) support - Advanced subtitle support - Enhanced power management - Updated media playback and navigation options Peste vreo 3-4 zile avem firmware nou!!!! Have a good weekend! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |