![]() |
| | #163 (permalink) | ||
|
am o intrebare care ma tot "framanta". Cum poate un film din 1965 sa fie Full HD 1080p ? exemplu: "007.Thunderball.1965.Full.Blu-Ray.1080p.AVC.DTS.HD-HD" (nume luat de pe to**ent) ?
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #164 (permalink) | ||
|
Mai toate filmele, fie vechi fie mai noi au fost trase pe pelicula de 35mm. Pelicula care transformata in digital are o rezolutie chiar mai mare decat 1080p-ul blu-rayului.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Takumar 135mm f/2.5 ; Tamron SP AF 28-75mm f/2.8 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| | #165 (permalink) | ||
|
mersi de explicatie, m-am linistit .
__________________ Alaturati-va grupului anti-fake & anti-prostie: CLICK AICI !! Vand Nokia N95 8GB / Schimb cu Omnia HD | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 Location: bucuresti-p neamt |
sa aleg un egreat 34a(pare un nmt f dotat,un fel de popcorn 110a su tvix-modelul cu tuner inclus dar mult mai ieftin!) sau xtramer-wd hd-asus oplay pt bani si mai putini?nu ma intereseaza torrentii,netul, mai mult vreau downmix dts-ac3,hdd intern,subtitrari dif si fara probleme,filme 1080p fara sacadare ,fiabilitate si silentiozitate. desi am citit ca raspunde cam incet la comenz,deschide cam greu fisierelei si are granulatie cam mare la filme. | ||
|
| | #168 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Chisoda |
wd l-as exclude din start (nu stiu nimic de wd tv2, dar nu cred ca l-as lua), asus iara as exclude, deoarece aceste 2 firme nu sunt specializat epe asa ceva si nu au un suport, si tinand cont ca aceste dispozitive au nevoie de multe update-uri eu consider asta un mare dezavantaj. Egreat mi se pare un produs bine finisat, evident nu il auzi deoarece nu are nici un cooler, ai avantajul ca ai reprezentant in romania, dar: - din ce am citit eu sunt unele filme hd care nu stie sa le redea fara sacadari pe cand aparatel cu cipseturi noi (xtreamer si restu) le redau fara probleme - se misca putin mai incet prin meniuri - suport f slab pentru vizionatul pozelor - chiar si la fiserele cu muzica e foarte primitiv Eu am de vreo 2 ani un istar hd mini 1.1 (echivalent cu un popcorn hour a-100), un aprat din prima generatie de nmt care este din orice punct de vedere sub egreat 34A, si pot sa zic ca nu am avut probleme cu nic un film hd dat jos de pe torenti, iar in ceea ce priveste timpul de raspuns prin meniuri nu il consider asa deranjant din moment ce tu o sa il folosesti sa vizionezi filme, iar prin meniuri o sa te plimbi f rar. Eu as alege xtremer, chiar daca au avut probleme cu primele aparate, le-au rezolvat si cumparatori in final sunt multumiti (singura pb a fost ca au trebuit sa astepte f mult, dar acum au rezolvat si problema cu asteptatul). L-as alege deoarece e mai ieftin si inafara de coolerul care lumea zice ca e cam galagios nu ii vad nici un dezavantaj. Totusi daca tu zici ca il vrei doar pentru filme si silentiozitatea e un factor f important ai putea sa iei egreat-ul | ||
|
| | #171 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Omul are iluzia ca vorbeste cu lumea întreaga la calculator. El e de fapt singur (Octavian Paler) | |||
|
| | #172 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Chisoda |
Suportul oferit de comunitatea NMT si cel oferit de xtreamer e net superior. si in plus wd tv e un produs slab (toti cei care au trecut de la wd la xtremer sau egreat au zis ca renunta la wd tv), nu are nimic in plus fata de xtremer, care e cam la acelasi pret, de aia l-am exclus din start.
| ||
|
| | #173 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
S-a lansat oficial WD Tv Live! ![]() WD TV Live HD Media Player ( WDBAAN0000NBK ) Tocmai mi-am vandut primul model si astept sa vina comanda pentru modelul 2.Din cate am citit pe avsforum de la norocosii care au pus deja mana pe wdtv 2, cutiuta are potential maxim. Chipset Sigma 8655 si 512MB Flash & 512MB RAM | ||
|
| | #177 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2008 Location: Chisoda | LuckySez ai uitat impresile ![]() Din ce am citi eu: - se misca f bine prin meniuri - youtube HD - setari saraccioase la subtitrari(nu poti sincroniza, schimba culoarea) - nu meniuri la dvd iso - nu clienti de torenti, dar se poate rezolva cu un firmware modificat - hardware f bun Acum am vazut ca a aparut si egreat eg-r1 care din ce vad eu sta f bine la partea de conectica, are conectori ce nu gasim la wd, xtreamer: - e-sata - audio coaxial - sata + sata power (putem pune un hdd sata) Nu am gasit nici un review dar probabil e f asemantor cu wd live si xtreamer, la noi e (zic eu) cam scump la 650Lei dar am gasit la 109EUro transport gratuit oriunde in europa, si la pretul asta eu zic ca e un best buy. | ||
|
| | #178 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 |
Salutare, nu am uitat impresiile ![]() Inca nu a venit echipamentul ca deh traim in romania. De citit pe net am citit si eu multe si nevrute, dar vroiam sa fac un mic review cu echipamentul in fata. Am inteles de la importator ca ajunge pe 5.11.09 asa ca mai asteptam un pic. | ||
|
| | #180 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2009 Location: rapitori.info |
Egreat EG-M33H-DVBT si-a luat pana la urma cineva? Ma intereseaza in special cum presteaza pe partea de tuner dvb-t, in rest banuiesc ca e in nota obisnuita a playerelor de gen. Si dpdv termic ar fi interesant de stiut cum se comporta, tunerul ala intern produce destula caldura.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |