![]() |
| | #21 | ||
| Quote:
![]() | |||
|
| | #22 | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent | Emi: ti-ai luat IR2BT ? Cum merge ? | ||
|
| | #23 | ||
| Nu înca. Stau cu ochii ca pe butelie pe www.ir2bt.com ca urmeaza o reaprovizionare iminenta, dupa o pauza de aproape 4 luni.
__________________ "Nu-mi place să muncesc, dar sunt de acord ca alţii să muncească". Arthur Adamov "Dacă banii nu aduc fericirea, daţi-i înapoi". Jules Renard | |||
|
| | #24 | ||
| A sosit IR2BT-ul comandat, merge perfect conform teoriei. Zici ca niciodata n-a fost PS3-ul altfel decât IR. Cu Harmony One e o placere sa comanzi consola.
__________________ "Nu-mi place să muncesc, dar sunt de acord ca alţii să muncească". Arthur Adamov "Dacă banii nu aduc fericirea, daţi-i înapoi". Jules Renard | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
Ai idee daca pot contola cu ea un reciner Denon AVR-1601 ? Adica daca are vreo carticica ceva cu lista de aparete cu care este 100% compantibila... Nu m-ar interesa ceva de genu ca ar avea o functie de learning deoarece nu am telecomanda la Denon Ms anticipat | ||
|
| | #26 | ||
| Mi-am luat si eu recent Harmony One si sunt ft.multumit de ea. Singurul minus care i l-am gasit deocamdata e pretul dar m-am consolat ca si in State e 210-220$. Pentru lista de device-uri din baza de date Logitech http://myremotesetup.com/EasyZapper/...ony_Test_Drive Asa cum m-am asteptat receiverul tau e in baza de date. | |||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 | Quote:
destul de scumpa http://www.remotes-express.com/Denon/RC-875.html si inca n-am gasit-o la nici un comerciant din romania ![]() Cu telecomenzile universale mai ieftine folosind functia search nu am ajuns la nici un rezultat pozitiv si asta m-a facut sa-mi pierd inceredea in ele dar asta vad ca e altfel Ms mult pt ca m-ai deschis ochii catre o posibila alternativa | ||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Ce stiti despre sru9600? Se merita? Vreau sa fac cadou una, si parca 885 e prea scumpa. Pls reply fast ![]() LE: important e sa fie cat mai user friendly, nu sunt multe deviceuri de controlat (tv philips, dvd philips, amplif harman kardon,5.1 jbl). E pasionat de philips,de aia m-am uitat dupa philips (la banii astia am gasit si harmony 785).
__________________ Vand Daewoo Cielo Last edited by idr; 01-09-2008 at 23:30. | ||
|
| | #29 | ||
| De ce 885 si nu One ? E un mare avantaj la Logi faptul ca poti updata softul si poti sa-ti configurezi pe PC cum vrei telecomanda. Philips-ul cu ce a venit cu aia moare si sunt sanse bunicele sa trebuiasca sa configureze manual ceva device-uri. Daca ramai totusi la sru9600 asteptam impresii. | |||
|
| | #30 | ||
| Quote:
principalul avantaj fata de harmony IMHO: nu trebuie sa ai grija sa o pui la incarcat. pui baterii noi, si 6 luni nu ai treaba cu ea. dezavantaj (pentru unii): lipsa butoanelor fizice.
__________________ primul posesor de PV80 ...din .ro | |||
|
| | #31 | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Drankon,One era si mai scumpa. Am cumparat sru9600,impresii doar dupa ce o va deschide posesorul ![]() Mersi suitaroh de pm.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #32 | ||
| pai faza cu invatatul merge si la o universala de 20 lei ... Are ceva memorie si tine minte un device sau dupa ce i-ai scos bateria trebuie sa o iei de la capat cu invatatul ? | |||
|
| | #33 | ||
| Quote:
![]()
__________________ primul posesor de PV80 ...din .ro | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|