![]() |
| | #121 (permalink) | ||
|
Ah, da. Problema este ca am vazut artefactele alea doar cu semnal SD. Ma joc la greu pe XBOX360 si nu am vazut asa ceva. Poate ne lamuresc aia mai priceputi ce si cum.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #122 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
la jocuri nu stiu. nu ma joc pe astfel de ecrane, doar am testat putin. la SD si HD insa, ma refeream. la jocuri nu mi s-a parut plasma un ecran ideal. sunt adeptul lcd-urilor de pc pt jocuri, sau am dotpitch-ul cat mai mic.
| ||
|
| | #125 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #126 (permalink) | ||
| Quote:
![]() a se vedea guitar hero
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #127 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand SE W710 | |||
|
| | #128 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | ala a fost un exemplu pt ca se vedea atat de rau in comparatie cu plasma, ca orice i-ai fi facut nu egala plasma. de asta l-am dat, nu pt acuratetea compararii. nu asa compar cand zic ca se vad mai prost, in cazul asta insa efectiv era socant.
| ||
|
| | #129 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Samsung pregateste de mai mult timp iluminarea cu CNT. Se considera ca iluminarea LCD-ului reprezinta pina la 40% din pret. Samsung Advanced Institute of Technology a pus la punct mai multe tehnologii care utilizeaza CNT (Carbon-Nanotubes) pentru imbunatatirea LCD-urilor, estimind si o scadere drastica a pretului de fabricatie. In citiva ani se estimeaza ca un LCD-TV de 50" sa ajunga spre 500$ avind si calitatea imaginii la un nivel exceptional. Infuzia de CNT intre cristalele lichide din ecran imbunatateste mult calitatea imaginii si timpul de raspuns. Backlight cu CNT se apropie de negrul perfect, etc..."Monday 12 May 2008: Samsung has demonstrated an LCD with a field emission backlight (FEB) - achieving a claimed 300,000:1 contrast ratio. Key to this astonishingly high contrast - using a LCD panel, where 1,500:1 is generally the limit - is to make a backlight of a course array of pixels, and to turn off the pixels behind dark areas of the screen." Deci negrul e negru cind pixelii sint stinsi, cum zice Raz! (eu am LCD si pentru PC si pentru TV, joc numai shootere si nu simt nici un input lag, iar filmele FullHD se vad perfect) | ||
|
| | #130 (permalink) | ||
|
inptulul lag-ul e subiectiv, unii il observa mai bine, altii mai putin, cine a jucat un shooter online si a incercat un headshot si nu i-a reusit din cauza pingului, stie ce vorbesc. Se prea poate ca tu sa ai ca monitor un TN, alea nu sufera nici de lag nici de timp de raspuns mare. Din pacate sufera la culori, unghiuri. Referitor la tehnologie, se misca, se inveteaza, dar pana apare ceva concret o sa treaca mult timp sa egaleze un crt in toate aspectele: si viteza si calitatea imaginii. Pana in prezent pot sa faca doar una din doua.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
input lagul asta se manifesta si cand joci single player si nu e implicata reteaua? ca vad ca zici de ping, si vreau un lcd dell cu S-IPS care cica e posibil sa aiba input lag (dar eu nu ma prea joc shootere, iar in retea nu joc nimic).
| ||
|
| | #132 (permalink) | ||
|
Inputul lagul apare mereu la lcd-urile non TN...daca iei noul 2408, vezi ca o sa aiba un input lag masiv rau, si nu numai la fps-uri e vizibil (ce-i drept acolo e chiar enervant). Exemplu cu online-ul, era doar pentru cei care nu au lcd sau an TN-uri ![]() Un alt exempu, acum cativa ani mi-am luat un MS Intellimouse , ala cu rotita 3D. Cand apasai pe rotita (butonul central), dura ceva timp pana facea actiunea pe ecran, habar n-am de ce, de la drivere, de la mouse. Era super nasol, cand mutai un obiect pe ecran sau vroiai sa lucrezi rapid, sau sa joci ceva, parca ti se rupea tot jocul sa astepti "butonul"...
|
| | #134 (permalink) | ||
|
The Dell 2007WFP on the other hand showed a little more variation with the input lag, with the majority of the differences again being only 10ms. Some images show slightly larger gaps between the CRT and TFT with 11ms and even 20ms recorded in the picture above. Sa zicem ca e Ok, asta vine cam 1 frame, unul jumate, in urma crt-ului, astea mici au lag mai mic, la alea de 24 e nasoala treaba
|
| | #135 (permalink) | ||
| Quote:
Niste imbecili, pe bune (Nec Europe). Referitor la distribuitorii autorizati pentru .ro vezi http://www.nec-display-solutions.com...r=Romania.html | |||
|
| | #136 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Interesanta problema cu input lag, mai ales pentru cine nu s-a lovit de ea.(adica e de retinut ca un aspect in plus la alegerea unui LCD) "Note about subjective perception of lag: Some people cannot detect 60ms or more of lag, so just because you can't feel it on your TV it doesn't mean it isn't there! Some people are hyper sensitive to it & complain about <16ms delay. So you may think your TV/monitor is subjectively quite slow but it could be fine for many people. Audio sync problems are also a good indicator that the image processing on your TV is quite slow." | ||
|
| | #137 (permalink) | ||
|
Pana la urma,daca va uitati pe un forum dedicat Audio Video,ghiciti ce o sa gasiti:majoritatea expertilor sunt pe plasma.Intr-adevar,LCDurile avanseaza,dar in momentul de fata se chinuie sa faca ceva ce la plasma e mult mai usor de facut.Sper doar ca OLEDul sa fie mass market,sau SEDul,ca sa nu raman fara alternative.
| |||
|
| | #138 (permalink) | ||
| Quote:
Exact asta fac si eu de cateva zile, cautam review-uri LCD-Plasma. Si, 100% din experti recomanda Plasma.
__________________ _________________________AND THATS THE WAY THE COOKIE CRUMBLES___ | |||
|
| | #139 (permalink) | ||
|
Expertii se joaca jocuri 1080p pe prapaditele de plasme 1024 x 768 de care are tot romanul? ![]() Daca da, ii compatimesc. Daca nu, inseamna ca mareata lor opinie este doar partial corecta.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #140 (permalink) | ||
|
E clar, pentru jocuri e LCD; nu cred ca exista vreun fan Plasma care sa zica contrariul. Deci concluzia: Pt orice fel de filme si posturi TV - Plasma Pt. jocuri si PC - LCD http://www.soundandvisionmag.com/fea...ink-page5.html
__________________ _________________________AND THATS THE WAY THE COOKIE CRUMBLES___ | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|