![]() |
| | #41 | ||
| Hai sa luam alta cale. Partea cu ce tunner trebuie sa cumpar cred ca s-a lamurit toata lumea . Acum cei care au sau care isi vor cumpara sa posteze ce configuratie are sistemul/laptopul si daca placa lor video are decodare hardware sau nu. Problema mea inca ramane in picioare. Nu stiu daca se va misca natural avand in vedere configuratia turion x2 1.6Ghz 2gb ram Ati radeon x1150 | |||
|
| | #42 | ||
| X1150 ar trebui sa stie accelelare hardware pentru decodarea h.264 ( avivo).
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #43 | ||
| Rivaldo, sa inteleg ca recomanzi tunerul de la Gigabyte ? Tare ma tenteaza sa imi iau si eu. Problema e ca am doar un pic peste cerintele lui minime (2600+, 640 RAM). Conteaza unde pun antena (directional vorbind - nord/sud...) ? Am vazut ca in pachet are un adaptor semnal TV...pentru ce e ? ![]() Considerand prin absurd ca imi merge decent pe PC, merita sa iau un cablu DVI-HDMI si sa il conectez la LCD (Sony Bravia).
__________________ TF 2 id: Marius_Raven Last edited by darkeye; 04-06-2008 at 08:25. | |||
|
| | #44 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Nu reusesc sa prind TVR HD nici mort. ![]() La scanare cu DVBDream gaseste doar ProTV. Sa fie nevoie de o alta antena? De fapt unde este emitatorul cel mai apropiat de Eroii Revolutiei? | ||
|
| | #45 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | skyview Singurul soft cu care am reusit sa vad cursiv tvr-ul e skyview, in altdvb imi crapa destul de repede (protv-ul merge), cu softul de la avermedia protv-ul merge fara probleme dar la tvr vad foarte sacadat..
__________________ GA-MA78G-DS3 | Q9850BE | XP90C | 4x1G KINGMAX 1066 | LIBERTY 400 | ||
|
| | #46 | ||
| am achizitionat tvtuner-ul Gigabyte u8000, l-am instalat si totul e ok, pe digital, ma rog aproape ok, semnalul pt tvr nu este grozav, stau la etajul 2 si si mai se blocheaza din cand in cand imaginea, protv insa merge perfect, antenuta pe care o are are firul 2 metrii, urmeaza sa-i pun o antena mai mare sau cablu mai lung ca sa stea la geam programul pe care l-am folosit e DVB Dream va atasez niste imagini, nu printscreen ci poze
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #47 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Am luat si eu un Gigabyte GT−PTV−TAF−RH. Protv merge foarte bine, TVR deloc. Poate poti pune o poza cu setarile in DVBdream | ||
|
| | #48 | ||
| am dat printscreen folosind tastatura, implicit nu se vede imaginea cu tvr hd in plus am pus si fereastra cu setarile de la codec-uri hope it helps
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #49 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Multumesc mult, dar nu merge.Chestia ciudata e ca pe canal 54 gaseste tot protv | ||
|
| | #50 | ||
| In ce zona stai, la ce etaj? Ai incercat sa muti antena la geam? | |||
|
| | #51 | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Stau in Rahova si geamul e spre est cred. Am mutat antena in toate directiile(calcu' e chiar langa geam) Etajul 6 deci e destul de sus zic eu. | ||
|
| | #52 | ||
| Registered User Join Date: May 2008 | Am scanat aseara canalul 54 si am memorat TVR HD. Azi au schimbat probabil parametrii emisiei am rescanat si gasit din nou TVR HD. Ambele scanari in memorie cea de aseara nu merge cea de azi e OK. Probabil inca mai lucreaza baietii. | ||
|
| | #53 | ||
| Ok, am o problema: am mutat tuner-ul pe calculatorul de langa TV, un X2 3800+ cu 2GB RAM. Avea un jaf de Radeon antic pe el, cu care nu reuseam sa misc nimic, asa ca am cumparat un HD 3450, in ideea de avivo, h.264 accelerat hardware, audio over HDMI si alte povesti. Bun, acum incepe distractia: folosind DVBDream si codec-ul CoreAvc proc-ul sta cam la 50%. Imaginea e destul de fluida, dar parca s-ar putea si mai bine. Instalez ATI Avivo, ultima versiune, luata de la ATI de pe site => sacadari, artefacte, incarcare procesor ~60% wtf??? Mai citesc, mai studiez, aflu ca singurul codec care ar folosi accelerarea hardware ATI ar fi Cyberlink. Instalez ( un codec care vine cu PowerDVD 7, ca ala de la cyberlink de pe site nu mi-l vede DVBDream-ul), deschid => imagine ok, dar sacadata, practic din secunda in secunda ia o pauza. Incarcare procesor ~10%, deci decodarea hardware e utilizata... WTF^2 ??? ( am uitat sa specific, toate testele s-au efectuat in conditiile in care aveam semnal si calitate maxima, antena fiind scoasa pe geam). Sintetizand: posesori de placi video ATI cu avivo si de tunere DVB-T, ce soft si ce codec folositi? Multumiri anticipate. Quote:
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #54 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | SkyView+Cyberlink PDVD 8
__________________ GA-MA78G-DS3 | Q9850BE | XP90C | 4x1G KINGMAX 1066 | LIBERTY 400 | ||
|
| | #55 | ||
| Multumesc. Zi-mi si mie cum cauti canale in skyview, ca nu ma prind! Inca ceva, codec-ul Cyberlink PDVD 8 vine impreuna cu PowerDVD 8? ( l-am instalat, dar in DVBDream nu-l vede)
|
| | #56 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Da,codec-ul Cyberlink PDVD 8 vine impreuna cu PowerDVD 8, dar din pacate nu merge in DVBDream.Skyview e un pic mai ciudat...dai click dreapta->Settings->Utility&Settings->Add New Satellite si ii dai un nume, la tuner type selectezi DVB-T...o sa-ti apara o lista(ini select) si alegi 5000 terrestrial (EUR) e penultima din lista....si o sa inceapa sa scaneze.S-ar putea sa fie nevoie sa repeti scanarea ca sa-ti gaseasca si protv si tvr.
|
| | #57 | ||
| Thanks again, acum merge, dar parca totusi nu e perfect fluid. Interesant e ca skyview vede si codec-ul Cyberlink Ati h.264, insa daca il activez incarcarea proc-ului sare la 90% ![]()
|
| | #58 | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | eu in rahova le prind pe amandoua cu antena scoasa pe geam insa pe pc imaginea e fluenta (monitor 1680x1050) dar pe plasma (1024x720) sacadeaza , codecul e core avc, ceva idei ? | ||
|
| | #59 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Quote:
|
| | #60 | ||
| Da, nici eu nu am dropped frames, totusi scroll-ul ala de jos nu e perfect fluid. O fi judder-ul cauzat de diferenta de frecventa intre semnal si monitor, o sa conectez calculatorul la plasma si verific.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|