![]() |
| | #61 (permalink) | ||
|
am reusit sa vad pro tv hd cu dvb dream.level 81% si 81%.insa imi sacadeaza imaginea si sunetul.ce codecuri trebuie instalate?momentan nu am decat klite codec pack in pc.e normal sa mi stea procesorul asa la sistemul din semnatura?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
un ghid pentru HD DVB-T: http://www.swooms.com/hd.htm Se poate receptiona TVR HD si ProTV HD cu un tuner DVB-T de calculator, de exemplu AVerTV Hybrid Super 007 Mai este nevoie de CoreAVC adica codec H.264, AC3 Filter si de un soft DVB ca DVBViewer. Cerinte sistem: eu tocmai am incercat pe un A64, si se vedea perfect. Cat costa? placa AVerTV 120 ron, se gaseste peste tot, doar ca nimeni nu stie la ce e buna si nu o are pe stoc. Eu sunt aproape sigur ca se poate folosi orice placa DVB-T, si 100% sigur va merge pe orice placa Hybrid Avermedia (USB, PCI, PCIe). Mai costa softurile, care se pot lua si pe alte cai, dar sunt prea ieftine ca sa nu fie cumparate, avand in vedere ca eu am cumparat DvbViewer (care se poate folosi si la DVB-S si la DVB-C) acum 4 ani si de atunci pot descarca orice versiune noua. Last edited by hashwood; 06-06-2008 at 02:40.. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: Bucuresti | Quote:
Attachment 352894
__________________ GA-MA790GP-DS4H | Q9850BE | XP90C | 4x1G KINGMAX 1066 | LIBERTY 400 | BELINEA 4.24W | ||
|
| | #64 (permalink) | ||
de ce nu incercati cu DVBViewer, e chiar cel mai bun soft de DVB. E foarte simplu de configurat si se poate accepta orice codec. Daca e vb de folosit placa video la decodare, numai codec-ul o poate face, nu softul DVB. Din ce am inteles merge cu softul lui Avermedia Hybrid Volar HX USB, dar eu am incercat cu softul placi pe PCI si nu a mers. Pana una alta oricum mi s-a parut extrem de rudimentar, neputand configura mai nimic. Incercati DVBViewer, nu o sa va para rau ![]() Si ca sa nu se miste sacadat, CoreAVC e cel mai bun, cel mai putin consumator de resurse, si parca ultima versiune are si accelerare Nvidia. Dar nu vad nevoia de atata accelerare, din moment ce un Athlon 64 (care e vreo 100ron) se joaca cu transmisii interlaced. | ||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Cu CoreAvc nu am reusit sa am o imagine perfect fluida nici pe un E8400@3.6GHz si 4 GB RAM, in plus e si diferenta de calitate a imaginii intre CoreAvc si Cyberlink ( in favoarea celui din urma). DVBViewer o fi misto, dar are un mare dezavantaj: e pe bani
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
E imposibil. Ti-am zis eu am vazut ieri perfect pe un Athlon 64 la 2ghz. Am folosit CoreAVC pe un Opteron 165, si folosesc acu pe un 8400 la 4ghz, cu DVB-S nu zic, dar e aceelasi lucru. tot H.264. Poate e de la metoda de deinterlacing. Dar serios pe un 8400 nu are cum sa nu mearga. Cat despre cei 15 euro cat costa DVBViewer nu stiu ce sa zic, daca ar fi shareware ai vedea ca merita. Oricum emule e gratis ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- ytrewq: eu am incercat ieri si s-a intamplat la fel, la un prieten in Nerva Traian. Azi am luat antena TechniSat DVB-T, cu 22db gain, sa vad ce se intampla. O sa postez pe la noapte, ca nu mai am cum pana atunci. Bine nici Protv-ul nu avea semnal 100% decat daca era numai o singura persoana in camera Dar am incercat cu o antena rupta, de 5 lei... Last edited by hashwood; 06-06-2008 at 18:45.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
Deinterlacing-ul era setat pe blend. Dunno, nu stiu daca e din dvbdream, proc sau ce intelegem fiecare prin fluid, dar scroll-ul de pe TVR HD mergea evident impiedicat. Aceeasi problema si cu protv, la meciul franta-columbia erau sacadari evidente. De cand am trecut pe SkyView&Cyberlink totul e mult mai smooth.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
|
1.stie cineva de ce in ProgDVB si DVBViewer imi arata 'no device'? 2.in DVB Dream 'level' este semnalul?
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti |
skyview&cyberlink este cea mai buna varianta din cate am incercat, cum a zis si rivaldo ofera cea mai fluida imagine; ce ma enerveaza pe mine la maxim este ca trebuie sa scot antena pe balcon ca sa pot prinde 100%, asta dupa ce am ascuns firele din toata casa, pana la urma o sa gauresc si o sa cumpar o alta antena
| ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti |
hai ca am gasit combinatia perfecta: Gigabyte U7000 + DVB Viewer + ffdshow + ac3 + CoreAVC cu deinterlacing setat pe BLEND = imagine perfecta , sa traiasca rivaldo si hashwood Last edited by Mihai; 07-06-2008 at 14:55.. | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
|
@Mihai: Nu vreau sa te dezamagesc, dar metoda bob pt. deinterlacing nu e cea mai buna dpdv calitativ, practic pierzi jumatate din rezolutia verticala.Si ca sa punem lucrurile in ordine, ideea cu skyview ii apartine lui amd64x2
|
| | #76 (permalink) | ||
|
eu nu reusesc deloc sa prind TVR HD si nici alt post SD , insa ProTV HD a mers perfect din prima cu AverTV de la avermedia, cu dvbdream prind ProTVHD dar nu am sunet si nici imagine ce ar putea sa fie? am pus si o poza dupa ce am scanat cu skyview LE: am reusit sa pun si dvbviewer si dupa un scan mi-a gasit ProTV HD , merge super insa tot nici urma de TVR am pus o poza si cu setarile de la scan, fac eu cva gresit ? ps: lista cu clienti dvb http://www.dvbskystar.com/players.html
__________________ no sig Last edited by phat_sua; 08-06-2008 at 15:15.. | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti |
Astazi am reusit sa prind TVR HD, Tvr1 si 2, dupa ce am cumparat o antena din bricostore( in genul asta http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=5414 ) si dupa ce am reglat "optul" din mijloc cam pe diagonala. TV Tuner Gigabyte GT-PTV-TAF-RH, soft dvbviewer(cu altceva nu prind decat protvHD), codec de la powerdvd 7. Daca vrea cineva detalii PM | ||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 |
Marneth in ce zona stai? Eu nu reusesc sa prind tvr nici mort in zona Eroii Revolutiei Am pus antena (este tip gratar din piata) pe casa pozitionata orizontal, vertical si nu intre deloc semnal pe tvr, cu protv-ul nu am probleme. O sa fac un tuning astazi la ea si mai incerc si astazi dar nu mai stiu unde sa o mai asez ![]() OT Oare cu un lighean de aluminiu ca pe timpul lui ceasca, prinde ceva? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|