Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-06-2008, 18:18   #81 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

io stau in intersectie (1mai + turda) si patesc ca tine, protv merge super ok si tvr am prins doar pe analog si semnal super slab se vede cu purici, ghost, tot tacamul

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 09-06-2008, 18:26   #82 (permalink)
Registered User

man , daca ce e pe tvr acum e hd , atunci nu ati pierdut nimic , pana acum transmisia e de toata jena

L.E. si-a revenit acum , hai Romania !

Last edited by Mihai; 09-06-2008 at 18:46.

Mihai is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2008, 21:14   #83 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

Bun, a trecut si primul meci, impresii? La mine s-a vazut ok, cu scurte momente in care miscarea era sacadata. Nu-mi dau seama inca unde e problema, probabil ceva soft, fie codec-ul, fie aplicatia... codec-ul fiind Cyberlink, cu CoreAVC se misca varza.

rivaldo is offline    Reply With Quote
Old 09-06-2008, 21:34   #84 (permalink)
Registered User

si la mine s-a vazut ok, chiar foarte ok pentru un meci de fotbal insa cu deinterlacing pe BOB cu coreAVC; la BLEND sacada din greu la panning
rivaldo cyberlink cum face deinterlacing ? problema e clar soft

Old 10-06-2008, 00:18   #85 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

Cyberlink e pe auto, banuiesc ca face hardware, tinand cont de incarcarea mica a procesorului.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Tocmai am vazut Olanda-Italia pe TVR1 cu aceeasi combinatie Skyview/Cyberlink si se intampla acelasi fenomen: ~1min miscare perfect fluida. apoi 20-30 sec de sacadare... deci se intampla si pe mpeg2, nu doar pe h.264. In renderer 0 frames dropped, ofc.

Last edited by rivaldo; 10-06-2008 at 00:18. Reason: Automerged Doublepost

Old 10-06-2008, 00:33   #86 (permalink)
Registered User

La mine a fost ok, cu o singura exceptie, cand a trasnit mai aproape a inghetat... a trebui sa-i dau un restart.

amd64x2 is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 01:22   #87 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

Ce sistem de operare folosesti? Eu cred ca instalez Vista, sa vad daca Enhanced Renderer-ul rezolva ceva.

Old 10-06-2008, 02:22   #88 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by rivaldo View Post
Ce sistem de operare folosesti? Eu cred ca instalez Vista, sa vad daca Enhanced Renderer-ul rezolva ceva.
XP32

amd64x2 is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 08:32   #89 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by razvan_u View Post
Marneth in ce zona stai?
Eu nu reusesc sa prind tvr nici mort in zona Eroii Revolutiei
Am pus antena (este tip gratar din piata) pe casa pozitionata orizontal, vertical si nu intre deloc semnal pe tvr, cu protv-ul nu am probleme.
O sa fac un tuning astazi la ea si mai incerc si astazi dar nu mai stiu unde sa o mai asez
OT Oare cu un lighean de aluminiu ca pe timpul lui ceasca, prinde ceva?
Stau in Rahova, etaj 6. Daca folosesti dvbviewer dupa ce misti antena stai cateva secunde inainte de a da scan.Am mai observat ca daca sta cineva pe langa antena, receptia se schimba in rau de obicei

Marneth is offline    Reply With Quote
Old 10-06-2008, 19:03   #90 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

Mda, la mine se pare ca problema e mai complicata, exista o incompatibilitate intre placa de baza ( ASRock dual s-ata2) si placa video. Practic refuza sa ruleze orice aplicatia 3d. Banuiala mea e ca de vina ar fi slot-ul PCI-E 1.0a de pe motherboard, care e incapabil sa furnizeze destul curent placii video.

Cred ca-mi iau un tuner extern, si scot la vanzare tuner-ul si hd3450-ul.

Old 10-06-2008, 22:02   #91 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

rivaldo ce alternative ai la tuner extern in afara de sagem ?

phat_sua is offline    Send Message via Google Talk to phat_sua Reply With Quote
Old 10-06-2008, 22:25   #92 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

Am un tvix 5100SH si ma gandesc sa cumpar si tuner-ul dedicat.

Old 11-06-2008, 13:43   #93 (permalink)
Registered User

phat_sua's Avatar

asa da eu zic ca merita, e cu totul alta experienta cand ai ceva dedicat, si eu as fii luat un Tvix dar acum nu merita si-au luat-o in cap baietii cu pretul

Old 11-06-2008, 18:07   #94 (permalink)
Registered User

Am si eu niste intrebari, daca sunteti buni (la suflet)

1. Deci acum doar tvr1-2 sd +tvr hd + protv hd se mai transmit pe digital terestru in Buc? wtf? Parca erau vreo 6 acu cateva luni...

2. Din ce am incercat eu cu antena proaspat cumparata (am dat 1 mil pe ea, cica e special pt dvb-t ) pe tunerul tv-ului lcd sony s2530 am prins doar sonorul de la protv hd. Stiu ca nu poate decoda mpeg4 tv-ul si de aceea e doar sonor fara alt tuner, dar nu trebuia si la tvr hd sa prind ceva? Sau de ce nu am prins nici tvr-urile alea sd? Unii ziceau ca ar fi ceva pb in a prinde orice tvr digital cu tunerele de tv, si ar fi nevoie neaparat de cele de pc (mi-am luat un Leadtek DTV2000H, cred ca e bun pm...)?

3. Oare chiar n-oi avea eu semnal la etajul 9 in zona Titan (aproape de Dristor) sau e antena coapta? Sau si mai probabil ca ar trebui orientata inspre N sau V cumva, si eu am geamuri doar inspre S si E...???

Prea multe intrebari, prea putine raspunsuri, ma simt prost

rrayden is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 18:30   #95 (permalink)
Registered User

rivaldo's Avatar

1. Da, doar astea se prind momentan. Oricum n-ai ce regreta, alea care se prindeau inainte erau transmise varza.
2. Din cate stiu in Ro nu exista LCD/Plasma cu tuner digital mpeg-4, asa ca n-are rost sa te chinui. Pe de alta parte TVR1/2, care sunt mpeg-2, ar trebui sa mearga.
3. Cu semnalul se intampla chestii ciudate, eu am semnal ~maxim atat pe ProTV -HD cat si pe TVR-HD cu un rahat de antenuta venita la pachet cu tuner-ul, asta la etajul 1 intre blocuri. Altii stau la ultimul etaj si cu antene cu 'jde mii' de elementi invartite in toate felurile nu prind nimic

Old 11-06-2008, 18:39   #96 (permalink)
Registered User

Quote:
3. Cu semnalul se intampla chestii ciudate, eu am semnal ~maxim atat pe ProTV -HD cat si pe TVR-HD cu un rahat de antenuta venita la pachet cu tuner-ul, asta la etajul 1 intre blocuri. Altii stau la ultimul etaj si cu antene cu 'jde mii' de elementi invartite in toate felurile nu prind nimic
same here

Old 12-06-2008, 10:38   #97 (permalink)
Registered User

Salut,
am si eu o intrebare de noob, un tuner extern care intra direct in tv functioneaza? adica fara pc&stuff vad TVR HD? si daca da, aveti recomandari ceva?

ps:am citit eu threadul dar se pare ca sunt cam atehnic...

EroarE is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2008, 12:25   #98 (permalink)
Registered User

[quote=EroarE;38446017]Salut,
am si eu o intrebare de noob, un tuner extern care intra direct in tv functioneaza? adica fara pc&stuff vad TVR HD? si daca da, aveti recomandari ceva?
QUOTE]

un tuner de calculator are nevoie de toate resursele calculatorului ca sa mearga (procesor, placa video, codecuri, softuri). deci nu va merge direct pe tv.

iti trebuie tuner (mai corect spus receiver) special pt. tv. pe piata nu sunt prea multe alternative, in afara de un sagem si un thomson, ambele fiind pe la vreo 700 de lei.

k-man is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2008, 13:12   #99 (permalink)
Registered User

aha, am inteles. Acuma o alta intrebare : probabilitatea ca sa nu functioneze e mare? vad ca unii de ex nu reusesc sa prinda TVR HD, sunt sanse sa fie o investitie facuta degeaba?
thx

EroarE is offline    Reply With Quote
Old 12-06-2008, 13:24   #100 (permalink)
Registered User

Quote:
1. Da, doar astea se prind momentan. Oricum n-ai ce regreta, alea care se prindeau inainte erau transmise varza.
2. Din cate stiu in Ro nu exista LCD/Plasma cu tuner digital mpeg-4, asa ca n-are rost sa te chinui. Pe de alta parte TVR1/2, care sunt mpeg-2, ar trebui sa mearga.

2. Seriile X si W de la Sony Bravia au tuner digital cu decodare mpeg4 AVC.

andreimir is offline    Reply With Quote
Advertisment
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules