![]() |
| | #83 (permalink) | ||
|
Bun, a trecut si primul meci, impresii? La mine s-a vazut ok, cu scurte momente in care miscarea era sacadata. Nu-mi dau seama inca unde e problema, probabil ceva soft, fie codec-ul, fie aplicatia... codec-ul fiind Cyberlink, cu CoreAVC se misca varza.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #85 (permalink) | ||
|
Cyberlink e pe auto, banuiesc ca face hardware, tinand cont de incarcarea mica a procesorului. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Tocmai am vazut Olanda-Italia pe TVR1 cu aceeasi combinatie Skyview/Cyberlink si se intampla acelasi fenomen: ~1min miscare perfect fluida. apoi 20-30 sec de sacadare... deci se intampla si pe mpeg2, nu doar pe h.264. In renderer 0 frames dropped, ofc.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. Last edited by rivaldo; 10-06-2008 at 00:18. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #89 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
Mda, la mine se pare ca problema e mai complicata, exista o incompatibilitate intre placa de baza ( ASRock dual s-ata2) si placa video. Practic refuza sa ruleze orice aplicatia 3d. Banuiala mea e ca de vina ar fi slot-ul PCI-E 1.0a de pe motherboard, care e incapabil sa furnizeze destul curent placii video. ![]() Cred ca-mi iau un tuner extern, si scot la vanzare tuner-ul si hd3450-ul.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Am si eu niste intrebari, daca sunteti buni (la suflet) ![]() 1. Deci acum doar tvr1-2 sd +tvr hd + protv hd se mai transmit pe digital terestru in Buc? wtf? Parca erau vreo 6 acu cateva luni... 2. Din ce am incercat eu cu antena proaspat cumparata (am dat 1 mil pe ea, cica e special pt dvb-t ) pe tunerul tv-ului lcd sony s2530 am prins doar sonorul de la protv hd. Stiu ca nu poate decoda mpeg4 tv-ul si de aceea e doar sonor fara alt tuner, dar nu trebuia si la tvr hd sa prind ceva? Sau de ce nu am prins nici tvr-urile alea sd? Unii ziceau ca ar fi ceva pb in a prinde orice tvr digital cu tunerele de tv, si ar fi nevoie neaparat de cele de pc (mi-am luat un Leadtek DTV2000H, cred ca e bun pm...)?3. Oare chiar n-oi avea eu semnal la etajul 9 in zona Titan (aproape de Dristor) sau e antena coapta? Sau si mai probabil ca ar trebui orientata inspre N sau V cumva, si eu am geamuri doar inspre S si E...??? ![]() Prea multe intrebari, prea putine raspunsuri, ma simt prost | ||
|
| | #95 (permalink) | ||
|
1. Da, doar astea se prind momentan. Oricum n-ai ce regreta, alea care se prindeau inainte erau transmise varza. 2. Din cate stiu in Ro nu exista LCD/Plasma cu tuner digital mpeg-4, asa ca n-are rost sa te chinui. Pe de alta parte TVR1/2, care sunt mpeg-2, ar trebui sa mearga. 3. Cu semnalul se intampla chestii ciudate, eu am semnal ~maxim atat pe ProTV -HD cat si pe TVR-HD cu un rahat de antenuta venita la pachet cu tuner-ul, asta la etajul 1 intre blocuri. Altii stau la ultimul etaj si cu antene cu 'jde mii' de elementi invartite in toate felurile nu prind nimic
|
| | #96 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #97 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo |
Salut, am si eu o intrebare de noob, un tuner extern care intra direct in tv functioneaza? adica fara pc&stuff vad TVR HD? si daca da, aveti recomandari ceva?ps:am citit eu threadul dar se pare ca sunt cam atehnic...
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #98 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
[quote=EroarE;38446017]Salut, am si eu o intrebare de noob, un tuner extern care intra direct in tv functioneaza? adica fara pc&stuff vad TVR HD? si daca da, aveti recomandari ceva?QUOTE] un tuner de calculator are nevoie de toate resursele calculatorului ca sa mearga (procesor, placa video, codecuri, softuri). deci nu va merge direct pe tv. iti trebuie tuner (mai corect spus receiver) special pt. tv. pe piata nu sunt prea multe alternative, in afara de un sagem si un thomson, ambele fiind pe la vreo 700 de lei. | ||
|
| | #99 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: acolo |
aha, am inteles. Acuma o alta intrebare : probabilitatea ca sa nu functioneze e mare? vad ca unii de ex nu reusesc sa prinda TVR HD, sunt sanse sa fie o investitie facuta degeaba?thx
__________________ ........ !!! ........ !V ........ | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 | Quote:
2. Seriile X si W de la Sony Bravia au tuner digital cu decodare mpeg4 AVC. | ||
|
| Advertisment | |
Treci prin porţile şcolii de magie şi devino cel mai puternic vrăjitor al tuturor timpurilor în Tales of Magic | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|