![]() |
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
plus ca daca mai astepti, trece si campionatu', si olimpiada, la ce sa te mai uiti pe urma? la babe care torc? | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
Cu ocazia EURO 2008 mi-am cumparat un Tuner TV Extern GIGABYTE GT-U8000-RH USB, dar nu am reusit sa prind nici un program. Folosesc un laptop Dell 1501 turion x2 1.8Mhz 2 gb ram placa video integrata. Cred ca am folosit aporoape toate programele DVB-T si nu am prins nimic. Tin sa mentionez ca stau la et.1 in zona Gara Obor. am CCCP codec pack, core avc 1.7.0, ac3, WinDVD 9 instalate. In DVD Dream nu-mi vede de nici o culoare codecurile video ... stie cineva care ar fii cauza ??? | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
scoate antena pe geam ![]() eu am acelasi tuner si merge perfect, mi-am prelungit cablul de la antena cu un cablu coaxial, iar cand este cazul scot atena si o lipesc pe aerul conditionat, ma rog se lipeste singura ca are magnet, protv-ul insa in prind si cu antena in casa am incercat si la munca sa prind protv si tvr hd si nu merge, gaseste el un canal (cred ca protv) dar nu poate sa-l seteze
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Eu am reusit greu cu un Avermedia sa prind TVR HD fluent cu DVB Dream v1.4i, iar procul sta destul de sus (80%) am sa mai incerc sa prioritizez si alte codecuri, asta dupa ce am incercat cam 7 playere printre care DVBviewer, SKyView, softul de la Avermedia + altele. Procul e 4200+x2. Sper pana la 7 cand incepe meciul sa sincronizez si sunetul cu imaginea. Acum... orice sfat e binevenit! LE: Daca ma pot ajuta userii carora le merge perfect cu DVB Dream cu printscreen-uri de la setarea codecurilor. Multumesc Last edited by Striker09; 13-06-2008 at 15:34. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
Am scos si antena pe balon si nimic. Pe analog am prins TVR (normal) dar se vede ingrozitor de prost. Astept sa sa-l probez si in zona Berceni (dar stau la parter) iar daca nici acolo nu se vede macar PRO TV-ul HD il vand | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Ce teapa. Tocmai mi-am luat si eu Avermedia hybrid sa vad meciul acum frumos si cand deschid cutia constat ca nu are antena inclusa Ce antena sa iau pt el si de unde?
__________________ Intel Wolfenstein E8500 @ 4300MHz @ 1.31v - Q814A746 :: Xigmatek S1283 Red Scorpion :: DFI LanParty LT X48-T2R :: 2GB Team Xtreem HC3DC :: 2 x Sapphire Radeon 4870 CF :: Corsair 1000W :: Philips 22" :: Lian Li V1010B :: Asus Xonar DX :: Technics SB-M1000 | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 |
mi-a venit si mie un gand sa ma uit la ceva transmisii live hd. deci, am un tv samsung de 81cm, un laptop fs vechi cu p4 la 3.4 ht, 1gb ram si radeon 9200, conectate cu un cablu vga. filmele hd (720p) se vad bine. am cautat detalii despre mai multe tunere si am ajuns la avermedia hybrid hx si gigabyte u800. de u800 am mai auzit pe aici, dar de asta de la avermedia nu. daca il are cineva de aici si ma poate lamuri si pe mine daca prind tvr hd si protv hd il rog sa puna ceva poze si eventual detalii de configurare. in specificatiile acestui tuner scrie de mpeg 1,2 si 4. asta inseamna ca are decodare hw mpeg4? adica nu-mi rupe prea mult tigaia? apropo, legea din romania imi permite sa duc produsul inapoi, sa-mi iau banii inapoi, pe motiv ca nu ma satiface? | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Quote:
prin ce zona stai? ai idee daca prin dristor e semnal? sau are legatura zona cu semnalu? | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
cei cu sagem,aveti probleme cu imaginea in miscare?cum vi se vede?rog daca puteti sa faceti niste poze la meci,la schimbarea rapida a cadrelor
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
In Berceni, la curte nu ai nici o sansa sa prinzi TVR HD fluent. Mai mult de 40% semnal nu am reusit nici cu antena scoasa afara. Numai nervi mi-am facut cu mizeria. PRO TV HD mergea impecabil in schimb, cu antena pusa si in sertar. In concluzie sa ma *** pe emisia TVR-ului. Cine vrea AverMedia Hybrid + antena PM
__________________ Intel Wolfenstein E8500 @ 4300MHz @ 1.31v - Q814A746 :: Xigmatek S1283 Red Scorpion :: DFI LanParty LT X48-T2R :: 2GB Team Xtreem HC3DC :: 2 x Sapphire Radeon 4870 CF :: Corsair 1000W :: Philips 22" :: Lian Li V1010B :: Asus Xonar DX :: Technics SB-M1000 | |||
|
| Advertisment | |
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|