![]() |
| | #141 (permalink) | ||
|
nu,eu ma refeream la intrarea digitala nu dvb-t
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
|
nu exista asa ceva digital inseamna doar DVB, eu am UPC DIGITAL ce se transforma in semnal "digital" dupa ce intra in box-ul lor, daca bag cablul coaxial in tuner, imi intra semnal analogic, semnalul digital pentru cablul este codat
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
u7000 nu am gasit pe nicaieri oricum imi voi lua u8000. protv-ul cred ca il voi receptiona bine mai ales ca stau aproape langa emitator. ce sanse am sa prind tvr HD ? stau la 12 kilometri fata de emitatorul SNR-ului. Imi trebuie o antena externa sau doar "batul" acela ? | ||
|
| | #146 (permalink) | ||
|
n-ai inteles ca UPC-ul foloseste STB-C (semnal criptat/codat) cum ii zic eu tv tunerului sa decripteze semnalul din cablu coaxial si sa-l transforme in semnal digital?
__________________ Canon EOS 20D Tamron 17-50mm f2.8 Canon EF 50mm f1.4 Canon EF 70-200mm F4 L Canon Speedlight 430EX | |||
|
| | #149 (permalink) | ||
|
are toane,cand merge,cand nu,cel putin la mine.acum merge
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #150 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
In acest moment si la mine merge doar TVR-ul HD. ProTV-ul zero (desi are semnal si quality 100%, pe cand TVR-ul e cu signal 95% si quality 100%) .
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #154 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: bucuresti |
pentru un laptop cu port express card daca cumpar: http://www.mediadot.ro/produse/50-tv...d-express.html, voi prinde tvr si protv hdtv? aveti careva dintre voi acest tuner? sunteti multumit de el? multumesc. | ||
|
| | #156 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2008 |
tocmai mi-am achizitionat tunnerul ASUS MyCinemaU3000Hybrid si nu pot vedea programele DVB-T si Analog deloc. In schimb pe analog la cablu vad perfect. Se poate sa fie de la antena aia mica ? Daca e de la antena de care mi-ar trebui ?
| ||
|
| | #159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
gabriel ca tuner iti recomand orice tuner hybrid intern fiindca ai posibilitatii de inregistrare si intrare externa pt. semnal a/v fata de cele pe usb (adica analog + dvb-t) pe pci sau pci x 1 depinde de ce sloturi libere ai pe pl. de baza, problema se pune daca suporta sistemul care il ai (uita-te pe pagina producatorului al tunerului respectiv fiindca iti spun si configuratia minimala) de obicei pt. receptie/inregistrare hd iti trebuie un sistem destul de puternic. pt. receptia prg. (protv hd, tvr hd) nu-ti fa probleme daca nu le poti receptiona cu aplicatia propietara tunerului , fiindca sant si alte aplicatii (personal folosesc dvbviewer impreuna cu un tuner hvr4000 si receptionez protv hd cu aceasta aplicatie, cu softul propietar nu pot si tvr hd nu il prind fiind emitatorul prea departe de mine). legat de antena conteaza foarte mult deocamdata pe unde locuiesti ca pozitie in bucuresti vis-a-vis de emitatoarele celor 2 canale , s-ar putea sa-le prinzi pe amandoua sau unul din ele cu o simpla sarma prin casa sau o antena de uif banda larga (can. 21-69), eventual rotativa fiindca cele 2 emitatoare nu sant pe aceeasi directie si oricum protv hd emite pe can.30 si tvr hd pe can.54 (deocamdata) , deci nu prea merge sa iti cumperi/faci una pe un grup de canale. tot atat de bine daca stai cam prost situat fata de cele 2 emitatoare nu strica sa-ti cumperi un amplificator de semnal uif. pt. modele de tunere hybride si antene uif , google iti este de mare ajutor si sa nu uit in ultimul rand sa ai instalat codecul "coreavc" sau ceva similar pt. redarea mpeg4, bafta. | ||
|
| | #160 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 |
multumesc de sfaturi am niste intrebari nu as putea folosi antena de la dolce ca vreau sa renunt la ei si am primit cadou antena si reciver-ul eu stau in drumul taberei am core avc pt filmele hd cred ca am pc destul de bun E8500@4ghz si 9600gt deci ramane doar sa ma hotarasc la tuner...dar nush daca se merita sa dau atata pe tuner acum(sper sa se bage prin digital si hd-ul)
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|