![]() |
| | #21 | ||
| Registered User Join Date: Nov 2007 | Ceva e in neregula, eu l-am intors pe al meu pe toate partile si nu se vede asa ceva. | ||
|
| | #22 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 | cei care aveti 42PV80 mai puteti incerca va rog o chestie? puneti tv-ul pe o intrare care nu are deloc semnal... in camera sa fie intuneric. din meniu, cresteti putin brightness-ul pana incepe sa se lumineze vizibil display-ul. Ei... la mine in momentul in care incepe sa se lumineze... primii pasi ii face prin niste pixeli luminosi care danseaza pe ecran. Asa si la voi?
__________________ Q6600 + TR XP-120 | Abit IP35 | 2x2048 Corsair 4-4-4-12 | Sapphire HD 3870 X2 | etc... | ||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
| ||
|
| | #24 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Salut. De cateva luni bune sunt in cautarea unui TV de calitate si cred ca as opta pt Panasonic 42PV80. Imi poate spune cineva daca are tuner digital incorporat? Si, overall, ce impresii aveti, cum se vede, cum se comporta? Vreau sa-l folosesc mai mult pt filme si TV (digital RCS prin cablu). Merci mult. -------------------- Editare ulterioară -------------------- PV80 e corespondentul lui PX80 in UK? Last edited by niklas; 23-07-2008 at 15:18. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #25 | ||
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 | Merci mult. Pacat ca PV nu are tuner digital, dar presupun ca nu e nicio problema daca am cablu tv digital de la RCS - iau de la ei un receiver pt semnal digital si practic acest receiver al RCS face treaba in locul tunerului, nu? Merci. | ||
|
| | #27 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | pai nu mai inteleg nimic,unde mai este avantajul palasmei in fata lcd-ului in cazul sd-ului(programe tv) daca spuneti ca nu se vad bine programele tv. vad ca unii nu sant f multumiti de ceea ce vad fata de ceea ce sperau sa vada ,probabil si dupa cat a fost laudata plasma pt receptia tv. eu am un lcd panasonic lx70p si sant f multumit . programele se vad f clar iar la meciuri nu am probleme,nu tu blur,imagine f clara detaliata,setarile pt culori mai naturale si nu exagerat de colorate cum tot se spune de lcd. sant f multumit de cum vad tv,dvd ,hd consider ca la mine nu e diferenta intre dvd si tv sd. adevarat ca am si semnal f bun de la rds-cablu digital. lcd-ul e luat anul trecut cand abia aparuse si cred ca atunci era singurul cu 100hz,a fost destul de scump comparativ cu orice alta marca la diagonala chiar mai mare. as fi vrut sa iau acum si o plasma 37/42 pv8/80,special pt tv in living(lcd e de 26 si il mut in dormitor) dar acum ma mai gandesc. plasma pv8/80 e ok ca pret pt ceea ce ofera ca noua tehnologie,dar practic vad ca nu e nici ea perfecta pt tv sd(unde ar fi trebuit sa fie ,din ce am citit pe topicul dedicat). asa ca de fapt la aceeasi bani si diagonala trebuie vazut daca exista o alta varianta mai buna pt catv:de exemplu lcd 37 lx70p vs plasma 37 pv8-80(pret 2600-2700ron) magazine online. sau poate un samsung m86 repet, as lua pv80 ,dar dupa cum tot spun unii posesori dezamagiti ca tv nu se vede extraordinar pe ea,ba nuante de verde, ba ceva blur,ba nu f clar,cu zgomot (bine,sant si unii care o ridica in slavi) ma intreb la ce folosesc in realitate toate asa zisele avantaje pe hartie ale acestei plasme vs lcd-uri, privind receptia tv. in show-roomuri gen mg baneasa-unirii ,semnalul tv vazut pe plasme (sau lcd-uri)nu ma da pe spate fata de ce am acasa,dimpotriva acasa nu am nici un pic de zgomot,blur,totul e f clar iar imaginea o am setata sa nu fie artificiala ci calda si cat mai naturala si iata cum devin tot mai multumit de lcd-ul meu si ma gandesc la acelasi model doar cu o diagonala mai mare . o zi buna | ||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | nu exista nimic perfect, wake up. nici plasma, nici lcd nu sunt cine stie ce pe SD, si nu din cauza lor ci din cauza semnalului. ele au fost gandite din start pt semnal HD. nu ai, aia e, accepti compromisuri. | ||
|
| | #29 | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | si uite-asa s-ar putea sa ajungi foarte repede in tabara celor nemultumiti. cu cat diagonala e mai mica si stai la distanta mai mare, cu atat mai bine se va vedea un post tv. in cazul meu, la 42" si ~3m distanta, imaginea e acceptabila/buna, dar tot nu se compara cu CRT-ul Sony de 72cm pe care l-am avut inainte. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|