![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Nu stiu cu ce firmware au observat aia probleme cu DVD pe PS3, dar upscalerul laudat de toata lumea e tocmai pentru DVD (un BR nu se upscaleaza, logic!) iar cel putin la mine DVD-urile se vad brici, nici pomeneala de ce zic aia acolo.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
Problemele semnalate acolo nu au legatura cu upscalingu, sunt datorate procesarii video. Faptul ca se vede perfect la redarea dvd poate sa afirme orice posesor de dvd player E-Boda. Aceleasi probleme afecteza si playere home BR de la Sony si Panasonic cu toate ca multi sustin sus si tare ca dvd-urile se upscaleaza perfect. La o vizionare normala totul pare perfect dar daca faci un benchmark cu HQV sau alte discuri de test se pot releva limitarile. Pentru perfectionisti numai procesoarele video separate pot face procesare absolut perfecta deinterlacing, upscaling ceva precum asta: http://statement.anthemav.com/HTML/Products/D2/D2.html | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2001 Location: Brasov |
Dar in afara de discurile de test in rularea normala a DVD-urile apare vreo problema? La ce il ajuta pe utilizator ca merge sau nu perfect cu discul de test? Se vede ceva la rularea unui DVD? Ca asa mi-am tras Pioneer pt a-mi inlocui E-boda si in afara de design nu e nici o diferenta. | ||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Pinguis quod tumidus Join Date: Feb 1999 Location: this space for rent |
Florica, tu ai PS3 sau vorbesti exclusiv din burta ? Articolul citat pare a fi foarte vechi, PS3 upscaleaza DVD-urile din mai 2007, de la firmware-ul 1.80: --- Upscaling of SD DVD software up to 1080p over HDMI Film-based deinterlacing for SD DVD material 1080p24 output from 24p-mastered BDs Blacker-than-black and whiter-than-white over HDMI 720p output from BD (and DVD) playback for those with 720p displays --- Sustin ce spune Emi (une fois n'est pas coutume) DVD-urile se vad pe PS3 mai bine decat - de exemplu - pe Panasonic S42 care o fi cam vechiut dar bate la dorsala orice eboda vrei tu. Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|