![]() |
| | #1 | ||
| Probleme rezolutie la un LCD Samsung 26R81/82 Saliu am si eu un LCD Samsung 26R81/82 de 62 . De la o vreme nu reusesc la sa vad pc-ul pe el cu rezolutia 1366 x 768 pixeli . Doar 1176 / 664 este singura care se potriveste cat de cat . Am un driver destul de recent nVidia si in setari nu reusesc sa selectez rezolutia recomandata ptr lcd . Driverul il pun pe clone si folosesc cablu dvi / hdmi . Ce sa fac sa vad la rezolutia lui originala - tin minte ca a mers parca cu alt driver . | |||
|
| | #2 | ||
| Incearca si cu un cablu VGA! ![]() | |||
|
| | #3 | ||
| schimbi clone-ul cu dual view... | |||
|
| | #4 | ||
| Am incercat si cu dual dar am impresia ca pe unul din terminale nu-mi mai arata iconitele parca - de asta am adoptat varianta clone . Am instalat si driver mai vechi ex. 82 si un driver mai nou 162 si tot degeaba . | |||
|
| | #5 | ||
| Pune dual view si trageti in fereastra TV-ului ce doresti: icoane, programe, etc. Tot in dual view fiind, alegi rezolutii separate monitor si TV.
__________________ signatures | |||
|
| | #6 | ||
| wtf .. ? nici un dualview nu suporta rezolutia default a lcd -ului mare | |||
|
| | #7 | ||
| exista un wizard pentru mai multe monitoare incearca cu acela...in mod dual view..over dvi si setezi rezolutia tv-ului la 720p sau 1080i | |||
|
| | #8 | ||
| din pacate cu wizardul am pus pe maxim totul si m-am trezit ca pe monitor nu-mi arata nimic ca era out of range si pe lcd-ul mare nu aveam nici o iconita si nici nu mergea lucrat pe el .. | |||
|
| | #9 | ||
| Si eu am o problema similara cu TV-ul meu. In dual view nu merge sa pun 720p sau 1080p la TV. Nu merg decat 1280x1024 si 1680x1050. Dar cea de-a doua nu merge decat dupa ce selectez in prealabil 1280x1024. Am facut si un topic separat pe tema asta..dar nimeni se pare ca nu se pricepe sa imi raspunda ;(
__________________ | |||
|
| | #10 | ||
| La mine merge in 1360X768 pe SINGLE DISPLAY nu CLONE cu cablu VGA! ![]() | |||
|
| | #11 | ||
| Probabil nu merge pentru ca tvul si monitorul trebuie sa aiba aceeasi rezolutie, sau macar sa suporte aceleasi rezolutii. Astfel daca monitorul tau nu suporta rezolutii wide nu vei putea sa setezi rezolutia asta in modul clone. | |||
|
| | #12 | ||
| In mod normal, pe modul dualview, poti seta rezolutii diferite la cele 2 display-uri. In cazul meu ambele sunt wide.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|