![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Televizor LCD 4:3 pentru bucatarie
Odata cu reamenajearea bucatariei, ai mei vor si un Tv LCD nou pentru ca ocupa mai putin loc, consuma mai putin, da mai bine... Televizorul va fi folosit pentru functia lui de baza, televiziunea, asa ca am hotarat sa aleg doar 4:3 si de dimensiune 48-51 cm Prima dilema: televizor LCD sau monitor + tuner extern ? sau a treia categorie, monitor cu tuner integrat In cazul televizoarelor: - oferta nu e prea bogata, mai populare sunt cele de 48 si 51 cm cu rezolutie de 640x480 si mai putin cele cu 800x600. - 640x480 m-ar cam deranja la o vizionare de aproape dar nu reprezinta neaparat un -, n-o sa stau cu capul in el sa numar pixelii In cazul monitor + tuner: - monitorul potrivit ar fi de 19" - tunerul trebuie sa scoata rezolutia nativa a monitorului de 1280x1024. Atunci aspectul e 5:4, cum sta treaba ? afiseaza 4:3 cu benzi negre, lungeste imaginea sau taie marginile ? Ar mai fi si monitoarele cu tunner integrat. Acum chiar nu stiu ce solutie ar fi mai buna. Va fi folosit pentru semnal analogic de la RCS in Timisoara si bugetul ar fi rezonabil pana in 12 mil. Va rog sa ma ajutati daca ati vazut, daca ati avut experiente, daca stiti ce e mai bine Odata cu postul acesta incep si eu informarea si verificarea ofertei | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 |
Sistemul PAL de la noi stiu ca are 720x576. Nu-i problema de rezolutia transmisa ci de pixelii monitorului. In magazin un 640 langa 800 se vedea mai pixelat mai ales la dungile alea de jos. Printr-o comparatie fortata as zice ca e ca si cum ai vedea un fisier video 320x240 pe un monitor CRT la 640x480 si la 800x600 sau 1024x768. E diferenta data de rezolutia fizica. La televizorul LCD cred ca mai intervine si upscaling sau downscaling care poate influenta calitatea
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: bucuresti |
parintii prietenei mele tocmai au luat un Philips de 51 cm, 4:3, din Metro. e 640x480 dar se vede foarte bine. l-am testat cam o ora si pot spune ca e foarte ok pentru ceea ce ofera. unghiurile sunt de 178/178 (de pe site-ul Philips), sunetul e ok, tunerul pare si el in regula.
__________________ Opinions are like assholes: everybody's got them and they all stink. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 |
LCD + tuner TV ? O mare prostie , desi la Avermedia poti regla 640, 800, 1280, etc,.. Un LCD prost + tuner TV extern ( mediocru) costa mai putin decat un Myria care in bucatarie este suficient. 1. Lcd cu boxe incorporate 2. Tuner TV extern , inca o priza. sau 1.LCD - o priza 2. Boxe - o priza 2. tuner - o priza | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|