![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | conectare boxe la LCD
salut, m-am hotarat sa schimb boxele de la pc, care momentan sunt legate la un amp pioneer... doresc sa cumpar alta pereche de boxe iar astea ce le am acum sa le leg la lcd (samsung le26r8) intrebarea este: cum as putea lega boxele (pasive) la lcd? fara un amplificator? multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 |
Daca nu vrei sa folosesti un amplificator, poti lega boxele de LCD cu sfoara .Alternativa este sa desfaci LCD-ul si sa tragi fire de la difuzoarele interne .
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
le bagi la mufa de casti de la tv
__________________ Abit ip35,Q6600@3400 G0,Scythe Infinity,Asus 8800gts 320mb ,2gb ram Kingmax 800,2xhdd Samsung 250gb sata2,dvd rw Lg,Sound Blaster Creative Audigy Se 7.1,carcasa Antec Sonata 3,Razer DeathAdder Blue mouse,Lg L1972h-pf | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| si tii le legi de urechi ca or sa se auda la fel de incet ca si castile ![]() si mai risti prin impedanta lor redusa(4-8ohm) in comparatie cu niste casti(32-la nu stiu cat..ohm)sa arzi ceva.. daca sunt pasive singura solutie este un amplif...legat la line-outul lcd-ului..sau daca ai tv-ul in aceeasi camera legi direct la acel amp care il ai deja dar pe o intrare diferita.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|