![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Brasov | Captura/Transfer Camera Video -> PC
Salut, Posed camera Sony Handycam CCD-TRV238E si doresc sa transfer ce am inregistrat pe camera (caseta mica) pe computer (intr-un fisier video). Am si un TV-tuner dar nu stiu ce cabluri imi trebuie, ce soft-uri, si cum se procedeaza. Am rugamintea sa ma ajute cineva care are experienta necesara in acest sens. Link camera: http://reviews.cnet.com/digital-camc...8.html?tag=sub Multumesc. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
pai tie iti cam trebuie 2 cabluri. 1. mini jack composite -> 3 rca (alb-rosu-galben) tata. 2. 3 rca mama -> Svideo + rca stereo si inca un adaptor de la rca la jack. montezi ca in imagine si totul va fi ok. sau poate reusesti sa gasesti undeva pe net "mini jack composite -> svideo + rca"
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Ce cabluri ai la camera si la tunner? De pe link-ul care l-ai dat vad ca, camera are conexiune a/v composit...adik tre sa ai un cablu care iasa din camera si pe care ai 3 mufe...2 audio si un video la tunner s-ar putea sa ai tot un cablu asa...pt captura. Mai urmeaza sa le conectezi intre ele. De obicei captura daca se face prin tunner se face atat pt audio cat si pt video, deci nu folosesti intrarea de line-in a placii de sunet. Oricum...detaliaza si modelul tunnerului..si ce cabluri ai la el sa vedem ce ai acolo.
__________________ AMD Barton 2600+ with Scythe Katana/ Epox EP-8RDA3i Pro / Leadtek Winfast FX6600GT TDH / 2x512MB GeIL Value CL25-4-4DDR 400 / Creative SB0350 Audigy 2 ZS / Leadtek Winfast TV2000Xp Expert / Surecom EP-320X-R 100/10 MB PCI / Pinnacle Systems Studio DV / Maxtor U-ATA133 120GB 7200rpm / Seagate S-ATA 120GB / DVD-RW LG GSA4167B / Monitor Samsung SM 930 BF/case Antec SLK3000B+KME PZ400 silent | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
N-am idee, dar mie nu mi-ar trece prin cap sa capturez prin tvtuner (macar e digital?) daca am firewire. Sau iLink, sau cum naiba-i zice la Sony in ograda.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2000 | Quote:
Incearca sa folosesti firewire + un program de captura (ex: windv ) .
__________________ Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta: inteligenta are limitele ei, prostia nu. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
de unde pot cumpara un cablu cu mufa jack de 2.5mm si 3 rca-uri; !??! sau macar mufa jack separat cu 4 canale..nu am gasit nimic pe net pt ca cel din comert este mult prea mare, am o camera jvc gz-mg24
__________________ Cine draq a pus "U" langa "I" ... vorbeam c-o fata si-n loc sa-i zic "MISTO" am zis "xUISTO" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|