![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Cod telecomanda Panasonic PV70
Aveti careva idee unde dau de cod de telecomanda de la PV70 pt. ca as vrea sa folosesc telecomanda de la UPC digital doar si codurile din manualul UPC nu corespund nici unu pt. PV70 iar cautarea manuala nu m-a ajutat cu nimic. Telecomanda e model EUR7737Z60. Last edited by Drankon; 26-07-2008 at 13:06.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
ai digitalul nou de la UPC? cum se vede? merita? am inteles ca o sa bage si in Bucuresti
__________________ Intel Q6700; Asus P5N32Sli Premium Wifi, 4Gb DDr2 Muskin 1066Mhz , 3 x 500GB WD 500KS Raid 0, XFX 8800GT Alfa Dog Edition, Zeus Silverstone 650W, Samsung 223 BW, Logitech MP, Logitech Easy Call | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Da, e mediabox-ul nou Thomson care cica are HDD dar dupa cate e de usor ma indoiesc profund ca are totusi HDD in el (poate de laptop). Ma rog oricum functia de inregistrare nu e activa si cica o vor activa ei ulterior in lunile urmatoare (oare?). Fata de analogic se vede clar mai bine iar oferta de programe seamana in sfarsit cu ce ofera DTH-urile pretul e ok asa ca deocamdata nu-mi vine sa cred dar pot spune ca sunt multumit de UPC pe partea de TV comparand sigur cu ce se ofera in RO. Sunt in sanse mari ca oferta lor sa fie rapid obsolete din moment ce au inceput DTH-urile, ft. anemic deocamdata e drept, sa se ofere si HD. Ma enerveaza insa telecomanda cativa prieteni mi-au spus ca au rezolvat usor inlocuirea telecomenzii TV-ului cu cea de la Mediabox fie cu codurile din manual fie cautand manual codurile. La mine nu vrea nici cum sa gaseasca codul. Last edited by Drankon; 08-08-2008 at 09:54.. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: bucuresti |
modelul cu HDD este THOMSON DCI62UPC
__________________ Intel Q6700; Asus P5N32Sli Premium Wifi, 4Gb DDr2 Muskin 1066Mhz , 3 x 500GB WD 500KS Raid 0, XFX 8800GT Alfa Dog Edition, Zeus Silverstone 650W, Samsung 223 BW, Logitech MP, Logitech Easy Call | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|