![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dimensiune LCD
Am cautat pe Google si nu am gasit.Am cautat pe forum si nu am gasit.Am nevoie de o informatie:Pe un LCD de peste 100cm,sa zicem 120cm (poate chiar 140cm) imaginea se vede prost?Nu ma pricep,dar mi se pare destul de mare si as vrea sa stiu daca ar fi bun la imagine (mai ales daca ar fi combinat LCD-ul cu Xbox 360 sau PS3).Sper sa nu depinda de model.
| |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Depinde de rezolutie nu de model. Daca are 720p adica 1366x768 se va vedea absolut oribil pe diagonala aceaa deoarece pixelii vor fi cit placile de faianta...daca are 1080p adica 1920x1080 se va vedea acceptabil spre bine--totusi la 140 cm e imens si pt FULLHD
__________________ Nimãnui nu-i pasã de semnãtura ta..... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
de ce nu va duceti intr-un magazin...sa va faceti o idee... la cat de multe tv-uri sunt prin magazine, sigur va lamuriti...asa ar fi cel mai bine, chestia cu vazut bine sau mai putin bine e foarte subiectiva. cea mai importanta opinie e chiar a voastra.
__________________ YM:mircea3k | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Iti dau eu un exemplu. Al meu are 107cm si e Full HD daca stai la 50cm vei vedea mici imperfectiuni ale graficii (de ex la PS3 - GTA 4 te cam sperii, deoarece se vede destul de urat daca stai la distanta destul de mica de el) dar daca stai la peste 1,5m - 2m e perfect, stai linistit. Eu zic ca pentru un living mediu nu ai nevoie de mai mult de 100-117 cm, daca ai un living mai mare merge cu siguranta. Succes!
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|