![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| TV Tuner in loc de televizor
Va salut, Am o intrebare: As vrea sa scap de televizorul din camera si sa il inlocuiesc cu un TV Tuner Extern care sa functioneze si fara PC. Problemele sunt urmatoarele: - Am boxe 5.1 si as vrea sa conectez TV Tunerul la ele (evident ca voi auzi doar in 2 boxe, dar sa nu cumpar boxe doar pt TV-tuner). Din ce am vazut pe piata Tv-tunerele externe au o intrare unde intra boxele si de acolo intra in calculator, deci avand in vedere ca eu am nevoie de 3 intrari, nu prea stiu cum sa fac. - As vrea sa fie un tuner hybrid, insa exista vreunul la un pret decent (300-400 max RON) care sa prinda ProTV HD si TVR fara sa fie nevoie sa deschid PC-ul? Va multumesc pentru sfaturi.
__________________ Defectiune tehnica. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Salut. Asa am facut si eu acum ceva vreme. Un monitor lcd 22' si un tunner tv extern. Eu am sistem logitech 7.1, si ca sa am sunet in toate boxele am pus la tunner o mufa jack dubla in care am bagat sistemul audio si am sunet in toate boxele
__________________ Portofoliu | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
Poti sa imi detaliezi mai mult solutia pentru boxe? Multumesc
|
| | #4 (permalink) | ||
|
am tv tunnerul asta are intrare pc sau laptop astfel incat sa folosesti monitorul prin tvtunner atunci cand nu te uiti la tv, iar la sunet am pus un splitter jack si am sunet pe toate boxele ....
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Multumesc.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Acel tunner nu are iesiri pentru consola (bass, center, rear) .... Probabil se refera ca are sunet in toate boxele dar nu stereo ...
__________________ Realizez animatii, bannere animate, pagini web sau layout in FLASH | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Tunerul intradevar are doar iesire stereo jack, dar acel splitter imi perimite sa bag doua mufe de la consola, a 3 a ramanand pe afara .. Tot din consola pot seta sa se auda 4.1 pe toate boxele avand doar doua mufe bagate ... Sistemul are si el mufa pt bass, centru si spate, dar ca sa nu iau alte boxe si sa ma bucur de sunetul de la sistem, am facut asa si se aude ok, pe toate boxele.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|