![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Pareri casti wireless
Dupa multe casti distruse din cauza cablului (ultima victima fiind indragitele Sennheiser HD212pro), am decis sa fac compromisul de a lua o pereche de casti wireless. Problema e ca in domeniul wireless nu ma prea pricep si nici oferta nu e prea bogata. Modelele ar fi Hama FK-966, Panasonic RP-WF810E-K si Philips SHC8525. Mai sunt si de la Valor, dar acelea sunt pe IR si am inteles ca sunt inferioare celor RF. Din pacate n-am avut ocazia sa ascult vreun model wireless si nu stiu cum suna, ma tem sa nu fie enorm de mare diferenta de la HD212pro. Specific ca distanta n-o sa fie mare, practic mai mult de 3-4 metri n-o sa ma indepartez de baza.
__________________ Sistem: AMD OpterOwn 165 LCB9E @ 2.7GHz| DFI LanParty UT nF4 Ultra-D + HR-05 SLI/IFX| 2x1GB DDR500 Team Xtreem Cronus | Seagate 250GB S-ATA2 16MB 7200.10 | EVGA 7950GT @ GTX | Sound Blaster Audigy 2 ZS | ASUS DRW-1814BL | Thermaltake TR2-420W | Acer AL1916 | Sennheiser HD212PRO TV: Compaq FS740 + ST LAB LCD TV Box 2 + JBL Platinum Series | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Diferenta va fi destul de semnificativa. Eu unu nu te-as sfatui sa-ti iei wireless. Si eu am fost convins ca e ft. interesant sa poti asculta si in toaleta sau la 100m in curte muzica rulata pe PC dar din pacate diferenta de calitate si zgomotul de fond m-au facut sa le vand destul de rapid si era vorba de Sennheiser RS120. Am testat ulterior si RS130 si mi s-au parut ceva mai utilizabile dar nu cred ca intra in bugetul tau sunt 400 lei totusi. Daca totusi ramai la ideea de wireless (si inca ieftin) NU iti lua ceva pana nu le asculti, poate pe tine te multumesc cum suna si un Panasonic sau Philips de care ziceai dar ma indoiesc. Last edited by Drankon; 02-08-2008 at 22:51.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Si eu ochisem RS120, dar chiar si asa ar fi fost cam scump. Mufele vad ca nu le pot inlocui la HD212pro, iar cablu am aflat cu greu si la pret dublu fata de site-urile straine.
__________________ Sistem: AMD OpterOwn 165 LCB9E @ 2.7GHz| DFI LanParty UT nF4 Ultra-D + HR-05 SLI/IFX| 2x1GB DDR500 Team Xtreem Cronus | Seagate 250GB S-ATA2 16MB 7200.10 | EVGA 7950GT @ GTX | Sound Blaster Audigy 2 ZS | ASUS DRW-1814BL | Thermaltake TR2-420W | Acer AL1916 | Sennheiser HD212PRO TV: Compaq FS740 + ST LAB LCD TV Box 2 + JBL Platinum Series | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Din pacate la noi nu se gasesc modele cu adevarat bune, am tot cautat si n-am gasit. Cele cu adevarat bune, cu decodare Dolby Digital ( eventual si Dolby Headphone), fara zgomot de fond, etc, incep de la 300 usd in sus. Un exemplu ar fi asta: http://www.audiocubes.com/product/Pi...eadphones.html Si aveti grija cu cele RF, daca aveti vreo retea wireless prin casa, sau chiar cuptor cu microunde prin apropiere, veti avea probleme cu sunetul. Eu recomand IR, tocmai din acest motiv. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Ia-ti alte Senheiser cu fir, pierzi bani, sperante si nervi cu wireless. Eu am 555-uri si le-am dat pe jos, m-am impiedicat de fir, am calcat cu piciorul de la scaun pe fir si le-am mai bruscat in fel si chip si n-au nici pe dreq, nici macar nu s-au zgariat. Ai avut tu ghinion dar merita sa-ti iei altele, tot cu fir.
__________________ Ecchi nano wo ikenai to omoimasu ! (being ecchi is bad ) .... hehehe da de ce oare nu pot sa ma abtzin :P | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am cam renuntat la ideea de wireless. Inca stau pe ganduri daca sa-mi iau alt cablu, alte HD212 sau un alt model closed.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|