![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | Afisare poze de pe DVD player pe LCD.
Am vrut sa fac o experienta, am "taiat" niste poze la rezolutie 1366/768, le-am pus pe un stick conectat la DVD 5980 Philips pe un un LCD Samsung 32M86 prin HDMI. Ideea e ca pozele desi se vad bine imaginea tremura si nu e afisata pe tot ecranul (ramin dungi de aprox. 1.5 cm intr-o parte si in alta stinga/dreapta si aprox 1 cm sus/jos).ma puteti ajuta? Cablul HDMI e bun merge la alte filme, etc. De pe stick am mai vazut filme deci e OK. Pe stick cind am pus un film HD aparatul mi-a afisat "resolution not supported" si am inteles ca nu pot sa vad filmele HD asa, dar nici pozele?
| ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Cluj |
La mine imaginea tremura daca selectez PAL daca pun NTSC din DVD player scade tremuratul dar tot exista si e normal ca doara e poza nu miscare. Dungile apar si la mine si nu-mi bat capul ptr 1-2 cm. DVD playerele uzuale pot maxim PAL 720*576 mai sus nu stiu sa treaca. Tvix si Popcorn stiu materiale de genul Xvid cu rezolutii peste 720 sau materiale 720p 1080i sau 1080p dar costa muuult peste un dvd player.
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 | Quote:
![]() ideea era ca nu am reusit nicicum sa fac dvd playerul sa-mi umple ecranul cu o poza, indiferent de rezolutie sau aspect ratio. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|