![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 | TVR HD pe PC
Salut A reusit cineva sa receptioneze TVR HD pe TV Tuner ? Am incercat pe un Pinacle 300i cu mai multe programe dar fara rezultat, pur si simplu nu gaseste canalul. Folosesc DVB Dream si prind PROTV-ul in HD fara probleme dar cind scaneaza canalul 54 are semnal 70% dar spune "no channel found" spre de deosebire de restul canalelelor unde spune "no signal" Am incercat sa-l editez manual dar degeaba, signal 68-70% quality 3% (oare inseamna prea mult zgomot ?). Sincer nu vreau sa dau 650 RON pe tunerul SAGEM standalone ca dupa citeva luni sa ma trezesc ca se cripteaza canalele sau nustiumaice. Ca softuri am folosit si Alt DVB ( asta nu vede hardware-ul), Prog DVB, DVB Dream iar ca hardware in afara de Pinacle am testat si un tuner Genius stick si vre-o trei antene cu amplificare (17-22dB cistig) Stau in zona Dristor Baba Novac. Orice sugestie e binevenita Multumesc | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am deschis chiar eu un topic pe tema asta, check it out: Tuner DVB-T pentru TVR-HD si ProTv-HD Pe scurt: da, am reusit multi sa prindem TVR HD pe tuner DVB-T, cu toate softurile mentionate de tine. Problema ta tine probabil de locatie si antena.
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|