Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-08-2008, 04:31   #1 (permalink)
Registered User

Sistem Audio

Noroc la toata lumea.Am o dilema destul de mare si as vrea sa ma ajutati cumva.
Vreau sa cumpar un sistem audio.Trebuie sa nu fie mai scump de 2000 (+/- 200-300)ron.Nu vreau home cinema,nu am nevoie de dvd-ul din set dar am nevoie de amplificare si nu stiu unde sa gasesc un sistem 5.1 care sa fie destul de bun si sa existe si amplificare pe el(subwoofer de obicei).
Tot ce scot in sistemul audio o sa fie din computer.Normal,vreau sa se auda destul de bine.Nu cer excelenta la banii astia dar sa fie un sunet bun

Multumesc

petre is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 05:07   #2 (permalink)
Blood & Guts

P@TRYK's Avatar

Location: ♪♪♪ Bucuresti - Lightweight baby! Nuthin but a peanut! ♪♪♪♪♪
Vrei neaparat 5.1? Un 2.0 e o alegere mult mai buna, pentru muzica bineinteles. Daca vrei sa iti iei sistemul exclusiv pt. gaming si filme...5.1 e alegerea, desi eu nu o recomand, avem 2 urechi...nu 5.

"luciano is not music...is poetry" - Pete Tong

P@TRYK is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 07:22   #3 (permalink)
Registered User

vonclaus's Avatar

Quote:
Originally Posted by P@TRYK View Post
Vrei neaparat 5.1? Un 2.0 e o alegere mult mai buna, pentru muzica bineinteles. Daca vrei sa iti iei sistemul exclusiv pt. gaming si filme...5.1 e alegerea, desi eu nu o recomand, avem 2 urechi...nu 5.
pachet de amplificare 2.0 gasesti probabil prin dulapul bunicii.in comert se gasesc noi extrem de greu .Si amplificatoarele din ziua de azi cu circuite dedicate au 2 perechi de iesiri (4 boxe)

Receiver , ce vrea omul de mai sus, nu gasesti in mod sigur 2.0 si oricum el a spus ca vrea canal pentru subwoofer deci ii musai un .1 in coada. Din experienta mea iti pot recomanda ori un receiver Sony ori cauta prin magazine receiver Denon 5.1(nu mai stiu exact modelul dar e in jur de 900 ron) Ambele modele au canal separata pentru subwoofer.

LA boxe pune mana pe pe S708 de la Jamo ( is pe undeva la 1100 ron) pentru ca o sa casti gura si urechile saptamani bune.

vonclaus is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 09:57   #4 (permalink)
Registered User

djlyon's Avatar

Si daca tot iti iei sistem audio de 2.000 RON si vad ca tinzi spre audiofil, investeste cateva milioane bune si intr-o placa de sunet

djlyon is offline    Reply With Quote
Old 12-08-2008, 15:21   #5 (permalink)
Registered User

5.1 sa fie.Poate sa aibe si 2 boxe standfloor si restu sateliti.Vreau sa ascult si muzica.

petre is offline    Reply With Quote
Old 15-08-2008, 16:44   #6 (permalink)
Registered User

tzur's Avatar

La 20 de mil .....

1 - daca vrei tare, stereo, cu posibilitate de 5.1 ulterioara: Panasonic SA-XR55 + 2 standfloor Magnat 880 (ulterior mai poti sa pui 5.25 mil si-ti iei 3xMagnat 220)

2 - tare 5.0 din prima cu compromis la amplificare (calitate si/sau putere): 2 x Magnat 880, 3xMagnat 220 + receiver 5.0 de restul - un ultra entry level de gen Pana SA-HE40 sau Sony STR-DG510

3 - calitate: http://www.realacustic.ro/produse/am...ad-c315bee.php + 2 boxe de raft de gen MA BR2 sau chiar mai bune + de restul placa audio dedicata

Daca esti sigur ca vei mai investi pe viitor ai putea sa mergi si pe o varianta de gen Pana SA-XR55 + boxe raft ca pe viitor sa-ti iei standfloor-uri si centrala si rafturile sa-ti ramana boxe spate intr-un sistem 5.0.

Oricum trebuie sa mai investesti bani pe viitor, o sa vrei sigur CD player chiar si SH, iti garantez ca merita, poate cabluri mai bune pt boxe, poate DAC, poate casti misto, etc.

Daca playezi de pe PC, sa-ti bagi foobar2000 cu kernel streaming ca ajuta si el.

Si in final, sa-ti zic ce mi-as lua eu la banii aia .... ziceai ca nu ceri excelenta ..... poate totusi niste triangle titus gray market + un amplif bun 2x35-40W SH. Dar deja te invat la prostii ......

tzur is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2008, 22:48   #7 (permalink)
Registered User

Parerea mea ca ar fii bun un Logitech Z-5500 + o placa de sunet creative buna si pt calculator e super...

PentzZz is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules