Quote:
Originally Posted by pret.bun Buna ziua !
Am un tv tuner Leadtek TV2000 XP Expert si-as vrea sa-l schimb cu unul mai bun tot de la Leadtek sau alta firma daca-mi recomandati.
Am cablu analog RCS si poate pe viitor si ceva digital. Poate fi intern sau extern.simplu sau hibrid. Suma de investit ar fi in jur de 200 RON.
Ma intereseaza un model care sa proceseze imaginea cat mai bine si sa faca compresie buna.
Astept sugestiile voastre. |
http://www.pcgarage.ro/tv-tunere/lea...000-deluxe-ro/
asta ar fi, cu decodare hw
problema e ca, atunci cand o sa iti iei digital, tu practic vei pune pe intrarea de pe tuner Svideo probabil (si sunetul pe line cum e si acum, dar iti trebui cabluri) ...toate astea iesind dintr-un scart din recieveru ala digital ce il primesti de la ei.
asa, practic tv tunerul este de nefolosit, totul controlezi din telecomanda recieverului digital. la noi la cablu nu exista posibilitatea de a viziona canalele de pe digital direct printr-un tuner digital (tuner tv pt pc, de la un tv, etc ...)
am trecut prin multe tunere tv, multe tv-uri ..si iti recomand sa iti cumperi mai bine un TV (cu tub, second hand de ex) gasesti la 3 mil chiar ok

-> asta daca e chestie de buget