![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
1 plasma panasonic pv80 1 Hc panasonic sa-pt550 1 stick usb 8 Gb..no name legarea plasmei si a hc-ul printr-un cablu hdmi.... am luat o imagine dvd a unui film, din care am copiat toate fisierele pe stick (audio_ts si video_ts)..numai ca atc cand dau sa-mi citeasca de pe usb imi spune ca nu are ce sa redea. exista posibilitate sa-l pacalesc? in schimb filmele avi, mi le citeste perfect
__________________ Cu cat veti trai mai mult impreuna, cu atat veti face dragoste mai rar. Cu cat veti trai mai mult timp separat, cu atat veti face dragoste mai pasional | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
tocmai asta am vrut sa evit; am primit cateva raspunsuri pt cine vrea sa mai incerce: -forget it. probabil ca playerul nu vrea sa redea fisiere .vob de pe stick, si chiar daca ar sti, nu ar putea suporta rata de transfer mare pe care o presupune un astfel de format. conexiunea usb are limite din acest punct de vedere. -citeste specificatiile HC-ului ce poate reda de pe USB.(in general MP3, JPG, WMA, AVI) Si in plus de asta ce tip de USB are HC-ul: 1.1 - chiar daca ti-ar reda format DVD ar fi sacadat; 2.0 - Hi-Speed cum sunt la ultimele versiuni de la Philips (trebuie sa aiba logo-ul inscriptionat)
__________________ Cu cat veti trai mai mult impreuna, cu atat veti face dragoste mai rar. Cu cat veti trai mai mult timp separat, cu atat veti face dragoste mai pasional | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
o imagine are pe langa fisiere si structura sectoarelor de boot. tu ai copiat doar fisierele nu si structura boot sectorului. cred ca de aia nu merge.
__________________ ..::i'm mad...i'm evil...i'm --> ADRENALIN POWERED !! ::.. 0723039383 - YM : gulie_valentin ; valentin.valeanu@gmail.com | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|