Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 29-08-2008, 00:05   #1 (permalink)
Registered User

Citi's Avatar

E de incredere o camera ieftina Hitachi ?

Imi trebuie o camera video mica fara mari pretentii tehnico-artistice, pentru filmari de familie prin vacante;nu am mai avut una si recunosc ca nu ma pricep. Factorul pret este din pacate foarte important.
Am studiat cam ce se gaseste pe piata si m-am oprit la una
http://www.okit.ro/produse/185-foto-...dz-gx5020.html
am vazut ca se gaseste prin magazine mari gen carefour cu 870-880 ron, ceea ce pare putin comparativ cu alte camere entry level cu inregistrare pe dvd.

Ce intrebari am eu la voi: este de incredere marca Hitachi in general si modele ca acesta in special? Am auzit ca un film inregistrat pe dvd se "editeaza" mai greu decit unul tras pe minidv, poate cineva sa-mi explice pe scurt de ce ar trebui sa aleg o camera cu caseta in locul uneia cu dvd? (ca nepriceput, mie imi pare mai comod cu dvd).

Citi is offline    Reply With Quote
Old 29-08-2008, 06:46   #2 (permalink)
Registered User

Un program foarte fain de editat material de pe DVD e Womble MPEG Wizard faza faina e ca face recompresie doar strict la ce ai editat restul il lasa asa. MiniDV e superior calitativ daca il lasi brut pe caseta daca il transferi pe DVD ajunge cam tot la calitatea camerei cu DVD. Am vazut filme trase si cu miniDV si cu DVD (eu am camera pe DVD) si pentru filmari in regim de amator merge oricare dintre ele.

geo2000 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules