![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Sistem Hi-Fi
Momentan am un sistem 5.1 Hercules XPS 5.100 care se aude binisor pe muzica electronica (seturi+melodii prog-trance si house) si jazz, cam singurele genuri de muzica pe care le ascult. As dori sa achizitionez un amplificator stereo si 2 boxe de podea,dar nu stiu daca se merita pentru mp3-uri,eventual o sa trec la flac! Ma gandeam la amplificatorul PIONEER A-307R sau Yamaha AX-397 si la boxele INFINITY PRIMUS 360 sau YAMAHA NS-555.Voi ce combinatie ati alege,sau daca aveti alte sugestii... Sistemul va fi folosit intr-un living de apartament. Semnal o sa trag de la pc, imi trebuie placa de sunet buna sau merge si cea on-board daca vreau sa se auda "bine"? Tot legat de semnal, distanta dintre pc si amplificator va fi destul de mare, daca iau acest cablu, se va pierde semnalul? Stiti ceva mai bun, eu nu am gasit! ![]() Multumesc! ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Hai ma,chiar nimeni? Stiu ca erau cativa oameni pe aici care se pricepeau la sunet...
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD Last edited by ATB; 24-09-2008 at 10:29.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu nu as lua nimic din insiruirea aia de componente, sorry. ![]() Hai sa vedem, daca adun ce e acolo imi iese un buget de ~2400 RON. De banii astia as combina niste boxe Monitor Audio Bronze Reference BR5 cu un amplificator NAD C315BEE iar cablul interconect as merge pe un Profigold, Proel sau un alt brand decent, la lungimea aia ar trebui sa coste aproape 100 RON. Stiu ca am depasit nitel bugetul dar merita diferenta...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
am gasit pe internet o oferta destul de buna zic eu: - boxe Yamaha NS-777 + Amplificator Stereo Yamaha Ax-596 la 2200 ron, fiind folosite un an! de configuratia asta ce zici Cosmin, sau Yamaha nu sunt buni in sunet?
__________________ Trance is my drug... ...and PvD my GoD | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
m-ai cam pus pe ganduri...am citit cateva review-uri pe net,despre boxe multi zic ca se aud decent,cativa ca le-ar cam lipsi bass-ul, l-am sunat pe baiatul care le vinde si a zis ca nu e adevarat,depinde mult de amplificator si sursa semnalului, nu cred ca ma minte,trebuie sa merg totusi pana in Tusnad sa le iau...iar despre amplificator am auzit numai lucruri bune! in ziua de azi cam toate lucrurile sunt facute in China,, nu cred ca sunt totusi chinezarii ordinare,o boxa are 25 kg iar amplificatorul peste 15 kg!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
sal eu am receiver yamaha RX-V361 + Boxe Montor Audio BR2 + Cabluri Supra PLy 2.0 Aceasta configuratie este numai buna pentru o sufragerie de 12 metri patrati. Monitor audio Br5 le-am ascultat sunt foarte bune, raport calitate pret, au o dinamica buna, un bass foarte bun. De Yamaha NS777 am auzit ca ar fi cam slabe(m-am documentat) si oricum Br5 le bat la fund.:P @ATB conteaza foarte mult ce muzica iti place sa asculti, sursa de sunet, suportul sa fie cat mai original(cd/dvd etc.) conteaza si in ce fel de camera vei asculta, conteaza aranjamentul mobilei in casa , aranjamentul Boxelor, distanta de perete etc. ..asa ca vezi , sunt mai multe criterii de luat in seama. Imi permit sa iti dau un sfat, te poti duce la o auditie HI-FI sa asculti mai multe tipuri de scule. Iti pot da pe Pm adresa de contact(eu de acolo mi-am luat boxele BR2) Vreau sa iti spun ca eu pt un apartament sunt foarte multumit de MA BR2! ![]() PS: Yamaha sunt buni la scule stereo dar si la receivere AV :P
__________________ viata este un mic univers...
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Totusi amplificatorul Yamaha este ok, daca suna cat-de-cat la nivelul predecesorului sau care arata cam la fel pe afara si pe care l-am ascultat, dar as prefera oricum NAD-ul pentru dinamica deosebita si forta pe care o degaja in ciuda puterii aparent mici...
__________________ Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
duminica ma duc sa le ridic,o sa va anunt ce pot!
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Si pt. 300ron diferenta o sa asculti muzica la niste trompete, braaaavooo. Ce ti-a dat Cosmin acolo sunt niste boxe mai mult decat decente, ce vrei tu sa iti iei sunt niste cutii urlatoare si grele( e greu palu/mdfu da).
__________________ T3h little: Dell Inspiron 6400 & Logitech MX Revolution "luciano is not music...is poetry" - Pete Tong | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
![]() eu am fost ieri sa le ridic si am ramas placut impresionat atat de sunet cat si de design! ![]() sunt lucrate excelent,s-au auzit destul de bine pe o placa onboard de laptop,acum nu ramane decat sa achizitionez si o placa de sunet decenta, cu aia 300 ron care mi-au ramas! ![]() ce placa recomandati STRICT pentru muzica?buget maxim 300 ron!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|