Mi-am luat si eu recent niste ochelari anagliphy si am ramas fascinat de efectele 3D din diverse filme... si mai ales din poze... sunt faine ca sunt de calitate, mai puneti poze
eu i-am luat de pe www.ochelari3donline.ro ofera transport gratuit oriunde in tara, sau cel putin asa se laudaoricum cu mine au fost foarte promti, in 2 zile i-am avut la usa, ii recomand cu caldura. Ochelarii sunt de calitate, nu facuti pe vapor
))) desi au preturi incepand de la 4 lei... aproape pe gratis
anyway, destul cu laudaVreau poze, multe poze... pls
le-am vazut pe toate de pe forum, am mai cautat pe google, dar nu am gasit asa cool ca aici. Merci anticipat!

oricum cu mine au fost foarte promti, in 2 zile i-am avut la usa, ii recomand cu caldura. Ochelarii sunt de calitate, nu facuti pe vapor
))) desi au preturi incepand de la 4 lei... aproape pe gratis
le-am vazut pe toate de pe forum, am mai cautat pe google, dar nu am gasit asa cool ca aici. Merci anticipat!
Reply With Quote
si, surpriza, unele imagini de pe topic se vad chiar bine (pestera spre exemplu). Acum sa vad ce mai misca Ati in directia asta, ca sunt brusc interesat de fenomen, dar placa video nu cred ca o schimb prea curand.

poza dintr.o pereche,prelucrata de capu ei shi comparate noua/vechea pereche.da am o mica tentatzie:sunt milioane de poze,hai sa zicem de "amatori" cu rezolutzii gigant de 4000*3000,shi nu ma refer la pozele cu pisica shi purcelu,shi io le "scanez" p.alea,e un rezultat extra,ce sa ma incurc cu experimente dubioase?

Bookmarks