![]() |
| | #64 (permalink) | ||
|
Are cineva urmatoarele filme de vanzare? My Bloody Valentine 3D (2009) Space Station 3D (2002) Journey to the Center of the Earth 3D Final Destination 4 Planet 51 E bine daca are si subtitrare.
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
oldshooterman, multumesc mult, cu ajutorul sfaturilor tale am putut sa reglez imaginea pe plasma mea de 42 pentru ca nu vedeam deloc bine, si ma refer aici la Shrek 3D in format dvd. Ultima mea problema ar fi gasirea unei perechi bune si ieftine de ochelari pt ca cei pe care ii am eu nu prea fac fata, eventual poate imi trimiti si mie o pereche contracost.
| |||
|
| | #67 (permalink) | ||
|
salut, se pot gasi in momentul de fata 3 filme 3d: calatorie spre centrul pamantului, coraline si my bloody valentine si toate 3 sunt anaglyph magenta green din cate am inteles. din pacate pe nicaieri nu se gasesc in stoc. aveti idee de unde se pot cumpara? multumesc anticipat | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | -------------------- Editare ulterioară -------------------- Ochelari 3D - Formular de comanda pentru ochelari stereoscopici http://www.3d-shop.ro/?p=productsList&iCategory=48 Last edited by Salahadin_; 22-07-2009 at 23:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ be careful what you wish cuz you might get it | |||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
![]() ROSU e rosu, CYAN e un albastru spre verde, MAGENTA e un fel de "ticlam" (sau roz) inchis, iar VERDE e verde. Imaginile postate de mine se vad perfect cu ochelari Rosu-(dark)Cyan sau cu Rosu-Cyan si se vad partial si cu umbre deranjante cu cei Magenta-Verde (care ar trebui intorsi oricum cu Magenta pe ochiul sting). Presupun ca ai ochelari Magenta-Verde si ti-ai dereglat monitorul. Pe monitor PC nu trebuie nici un reglaj la ochelarii corespunzatori, nici la pozele mele si nici la orice film. Last edited by oldshooterman; 25-07-2009 at 12:31.. | ||
|
| | #72 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2009 |
Poze si filme 3D fara ochelari 3D Adevarul - Se lansează primul aparat foto 3D - Internaţional | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Daca ai intelege despre ce e vorba nu te-ai mai entuziasma..."8-inch High-resolution LCD Panel...View your beautiful 3D images in high resolution on the large digital viewer (400 x 600 x 2 channel)." Adica, se vor putea vizualiza imaginile pe un "mare" ecran de 8" si la o "inalta rezolutie" de 600x400 pixeli... ![]() Daca vrei distractie 3D fara ochelari, poti vedea fara ochelari "Star Trek: The Experience "Klingon Encounter" 4D", in Las Vegas (50$ intrarea, poti sta acolo toata ziua si sa vezi si "Borg Invasion 4D" cu ochelari polarizati in pret) | ||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2007 | mane eu m-am hotarat eu maine ma duc la viza la interviu la americani special pt filmul asta. daca ma intreaba astia motivul vizitei pot sa le zic de tine ca mi-ai recomandat filmul eventual sa le dau linkul asta si vreun numar de tel de al tau sa le zici ca si tu ai fost si ca si eu ma voi duce si ma voi intoarce?senqiu
| ||
|
| | #76 (permalink) | ||
| Quote:
Asta e, asa e cu necunoscatorii ca mine. Habar nu aveam cum e culoarea cyan sau magenta. Dupa mine ochelarii sunt rosu verde
__________________ be careful what you wish cuz you might get it | |||
|
| | #77 (permalink) | ||
|
M-am uitat si eu la Infern de Ziua Indragostitilor 3D. . Are o nota de 7, fiind primul meu film 3D, ma asteptam la mai mult.![]() Vreau sa schimb filmul cu altul, tot 3D, original, subtitrat in lb. romana , Calatorie spre centrul Pamantului.![]() Cine e interesat PM me !
__________________ Viteza si Adrenalina ! Aveti parte si de un concurs cu premii! ![]() Ofer invitatii pe Lockerz.COM. Dati-mi PM cu adresa de mail. Vand PowerBall 250Hz Pro SIGILAT | Cumpar card SD | VAND Samsung E2120 + card 1 GB + cartela SIM cu nr. 4E - SIGILATE,FACTURA,GARANTIE | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pentru filmele 3D nu prea se pot da note daca sint vazute acasa (Accentul e pus pe efecte, care au nevoie de ecran mare. Povestea e pe plan secund.), e neaparat nevoie sa fie vazute la cinema. E exact ca si in cazul filmelor facute special pentru cinematografe IMAX.
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Am avut un ecran destul de mare, diagonala 82 cm... Dar o sa ma duc ca cinema, pt efecte mai bune .
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |