![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2002 Location: Bucuresti |
Salutare! Revin cu o nelamurire la un home cinema Samsung XT-XQ100. Situatia este in felul urmator: de pe calculator, scot imaginea pe TV pe Svideo (asta am pana imi cumpar lcd, dupa aia o sa scot pe HDMI), iar sunetul il scot pe home cinema printr-un cablu SPDIF. Practic pentru a vedea un film pe tv+home cinema trebuie sa fac urmatorii 2 pasi: 1 clone desktop on tv. 2 use audio output realteck (in mod normal e pe direct output ca sa imi mearga pe boxele calculatorului). Acum problema apare ca indiferent de ce player folosesc apare un delay de mai putin de o secunda intre imagine si sunet, astfel intai apare imaginea si imediat dupa sunetul, in multe scene va dati seama ca e enervant. Nu imi este clar daca e o setare pe care nu am facut-o, sau imi trebuie un anumit player care rezolva problema asta. Daca aveti sfaturi le astept cu placere. Multumesc
__________________ A robot should not allow humankind to be harmed (law 0) | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 |
salut.am si eu o intrebare.folosesc laptopul ca sa vad filme mkv pe plasma, si prin iesirea spdif a laptopului folosesc un cablu coaxial cu adaptor de la jack 3,5 la rca,care e conectat la sistemul home cinema(philips hts 6515)pentru sunet.am setat pe spdif out din realtek,dar la sistemul home cinema nu se aude nimic.am incercat toate setarile dar nimic.cand introduc jack-ul la mufa spdif a laptopului se aprinde in mufa o luminita rosie.am inteles ca asta inseamna ca iesirea digitala functioneaza.laptopul e un acer 5220.poate ma puteti ajuta cu un sfat,cum sa procedez.va multumesc
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |