Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 25-10-2009, 18:53   #1 (permalink)
Registered User

snas's Avatar

ProTV HD pe Samsung

mi am cumparat un lcd samsung 22b650 (cu tuner dvb-t/c)

nu stiu cum sa fac sa mi ramana posturile analog in memeoria tv. ,ca apoi sa bag antena ptr protv hd si sa vad pe vreun canal PRO tv HD

apoi cand bag iar antena de cablu nu mi mai vede posturile analog; trebuie sa le caut iar.

Intelege cineva ce vreau sa zic ? Pls ... I need HELP

merci tuturor ce mi vor raspunde

snas is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 20:23   #2 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

N-ai cum, pe frecventa ProTV HD pe cablu s-ar putea sa ai alt canal deci nu ai cum salva pe aceiasi frecventa 2 canale. (chiar daca nu e asa cam asta e ideea pt. care nu exista ce vrei tu).
Nu-si bate nimeni capul cu solutii romanesti bag cablu, scot antena, bag antena scot cablu, mi-se pare o treaba ft. incomoda sa tot schimbi cablurile in tv cand vrei sa vezi ceva.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 25-10-2009, 21:00   #3 (permalink)
Registered User

snas's Avatar

ok si pana la urma ce / cum trebuie sa fac ... ?

chestia e ca pe pozitia 1ATV e Favorit si pe 1DTV imi arata ca s ar fi setat PROTVHD dar cand bag cablul nu mi gaseste semnalul ....

ATV e analog tv
DTV e digital tv ; fiecare pozitie are "doua" pozitii.

ma gandesc ca tre sa schimb si modul de lucru al tunerului; de pe ATV pe DTV ... dar cred ca mi reseteaza iar canalele si inebunesc din nou cautandu le ....

astept sfaturi de la cei ce au SAMSUNG seria 6

LE: acum vad ce neselectand cautarea posturilor pe Analog & Digital (simultan) nu mi mai apar 2 pozitii pe aceeasi pozitie pe telecomanda. Mai fac teste .........

snas is offline    Reply With Quote
Old 05-11-2009, 13:28   #4 (permalink)
Registered User

ce antena folosesti sa prinzi hdu?

freehugs is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 15:57   #5 (permalink)
Registered User

Si eu am un samsung tot un seria 650 de 37 inch. Vezi ca e posibil sa poti prinde toate posturile in format digital prin cablu. Eu am abonament rds normal(analogic) insa am dat un scan si pe digital si mi-a gasit 65 de posturi digitale. Asta in bucuresti, nu stiu daca merge si in restul tarii.
Cert e ca prind si posturile digitale si cele analogice in acelasi timp. Mai nasol e cu schimbarea intre ele pt ca numai cu prog next, prog prev merge sa treci de la alea digitale la alea anlogice si invers ( numerotarea se face diferit pt fiecare si incepe de la 1).

meka is offline    Reply With Quote
Old 06-11-2009, 16:32   #6 (permalink)
Registered User

Drankon's Avatar

RDS nu mai codeaza deocamdata digitalul. Nu stiu cat o sa-si permita sa difuzeze HBO MaxPack necodat. Nu confundati SD digital cu HD-ul.

Drankon is offline    Reply With Quote
Old 19-11-2009, 09:53   #7 (permalink)
Banned

Red face The latest 2009 Women's Watchk (9)

[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]ddee[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]qqq[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]wsx[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]naa[color=#1f3730][font=Times New Roman][size=3]pkpk

dliuhaij12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules