![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Tragedieeeeee! Ultimul update E-Boda sucks big time!!!!! Nu mai mergeti la update pana nu apare versiunea finala! Iata ce s-a intamplat la update doi: nu se mai vad pozele jpg pe ecran, se blocheaza, litera "p" apare taiata, fontul e bun dar tot e prea sus si de cele mai multe ori nu este lizibil, apare un meniu pt culoare (alb sau galben) dar galbenul ala... e de rahat, literele nu sunt complet afisate (tot face trim pe sub), descentrat (cand are el chef arata centrat la stanga, cand primu rand pe centru si al doilea la stanga)... DEZASTRUUU! Blocaje care nu erau pana acum... In fine, sunt pregatit de o ciufulire pe cinste pt cei de la E-Boda! Sa speram ca apare cat mai repede vs finala!
__________________ Gigabyte 7N400 Pro 2 Rev. 2, AMD Barton 2600+@3200+, cooler Gigabyte Rocket 3D PCU22GV, Leadteck A7600GT TDH 256 GDDR3 , 2x512Mb Geil 400 Mhz – dual channel active, DVD RW LG GSA 4120b FWA115, HDD 1xSeagate Baracuda ATA V 7200rpm 8Mb 160Gb & 1x Seagate Baracuda ATA V 7200rpm 2Mb 160 Gb, Waporware CHEAIFANSIN 400 W ![]() Laptop: Acer Aspire 6920G - pentru cunoscatori | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Parfum? Asta numesti tu parfum? Nu mai imi merg functii si tu zici ca e OK? Aseara am vrut sa arat niste poze la niste amici, care mi-au mai mers de altfel si m-am facut de kakao! Si sa vad cum citesti tu sub alea ca eu le-am scos de tot... :E
__________________ Gigabyte 7N400 Pro 2 Rev. 2, AMD Barton 2600+@3200+, cooler Gigabyte Rocket 3D PCU22GV, Leadteck A7600GT TDH 256 GDDR3 , 2x512Mb Geil 400 Mhz – dual channel active, DVD RW LG GSA 4120b FWA115, HDD 1xSeagate Baracuda ATA V 7200rpm 8Mb 160Gb & 1x Seagate Baracuda ATA V 7200rpm 2Mb 160 Gb, Waporware CHEAIFANSIN 400 W ![]() Laptop: Acer Aspire 6920G - pentru cunoscatori | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Gata! Pace! Am sunat la E-Boda si si-au cerut respectuos scuze. Chiar mi-au ascultat sfaturile legate de fontul de sub si m-au asigurat ca la sfarsitul lunii vor avea o versiune de soft solida. Sa dea domnu... ca am inceput catalogarea filmelor si am 200 PC vs 12 DVD... Tare n-as vrea sa-mi iau numai DVD din cauza de sub...
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Ageamiu, inca asteptam reviewul. Dragon, aseara am vazut un film si am citit si subtitrarile (filmul era vorbit in japoneza). In afara de randurile trimuite n-am avut mari probleme. E adevarat ca mi-am tras scaunul mai aproape. JPEG-uri n-am avut curiozitatea sa incerc, ca sa fiu sincer. Alora de la eboda le-ai sugerat sa faca fonturile cu outline si shadow sa se vada ca la TV? | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
Da, le-am sugerat sa foloseasca acelasi font si acea semitransparenta ca la setarile DVD-ului (la fel cum apare "Subtitrare off sau "01//01 Altele" in coltul din stanga ecran). Sper ca ai inteles ce spun.. Mda, referitor la ce spui tu ca nu ai si alte probleme, e posibil sa ai o vs chiar mai noua decat a mea (eu am facut update acum 2 saptamani). Chiar am fost chemat sa vin sa-mi rezolve "P"-urile, dar le-am spus ca mai bine vin mai tarziu ca sa aiba timp sa rezolve cat mai multe bug-uri. Ce naiba, doar n-o sa ma duc unde si-a rupt foamea gatu` pt fiecare virgula gresita de ei in soft ![]() ![]()
|
| | #28 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jul 2004 |
Exista o piata pentru DVD\DivX player? Am posibilitatea financiara de a importa acest tip de playere. Din cate am vazut i anumite mesaje, probleme sunt destule... De aceea, pentru binele meu (sa vand aceste produse) si pentru binele vostru (sa cumparati un produs care sa nu va insele asteptarile), rog sa-mi dati sfaturi asupra detaliilor tehnice necesare unui produs de acest tip! Cine stie, poate chiar inchegam o relatie profitabila pentru ambele parti... Va multumesc! Trigle Invesments Romania | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Desi am lasat in urma tehnica, pot sa te sfatuiesc sa te informezi cu privire la procesorul aparatului, in el stand totul. Spre exemplu, sa luam player-ul Artech si cel de la E-Boda. Artech este motorizat de ESS Vibrato II iar E-Boda de MY 1389. Daca ar fi sa vizitezi site-ul E-Boda (www.e-boda.ro) ai sa vezi ca ei spun chipurile, ca procul lor e mai bun (sfatul meu este sa compari cele doua procuri direct de la surse). Mai e apoi si "upgrabilitatea", capacitatea aparatului de a suporta noi functii prin versiuni de soft noi. Sunt multe alte aspecte, dar nu indraznesc sa merg mai departe pt ca nu ma pricep... Bafta!
|
| | #31 (permalink) | ||
|
ERATA: MT1389... Eh, a alunecat deshtu`
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti |
Mi-e rusine, Ivan, ca n-am furnizat impresii, dar trebuie sa spun ca nu l-am mai deschis. Am fost necajit, nu manios, dar necajit. Am vazut ceva DVDs cu veche E-Boda 434. Astept sa ne anunte si pe noi, odata, ca a venit vreun firmware. Cu toate astea, ma pregatesc sa ma duc la link-urile din ultimul Chip, poate gasesc singur firmware. O fac, fara frica, orice-ar fi.
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
Exista linkuri referitoare la asa ceva in ultimul chip? Eu nu am vazut, si review-ul in cauza nu mentioneaza prea multe probleme cu subtitrarile pentru aceste 2 playere; mai exact, nu mentioneaza nici una. De fapt, o sa afli ca un anume player este "foarte dotat la capitolul subtitrari" Sincer, cred ca nici nu au incercat vreun film cu subtitrari. Testul este foarte slab, anumite aspecte esentiale cum ar fi compatibilitatea cu b-frames, qpel, gmc nu au fost testate.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
Eu am vazut, in acest Chip, prima data, trimiteri atat de hotarate spre asemenea site-uri si bucuratu-s-a sufletul meu de om sarac. Intre timp, am vizitat locurile si, bineinteles, ca nu vorbeau de E-Boda sau Artech, pentru simplul motiv ca aceste branduri nu exista pe plan mondial. Poate o sa le vina randul. E clar ca sunt produse intr-un garaj din Shangai (vara dezafectat fiindca muraturile se pun abia toamma). Am vorbit de Artech. Pentru E-Boda, acolo se fac doar piesele. M-am adresat lui Mike. Pentru Ivan, am si eu prieteni, pe alt forum. Unul a produs un test, fara pretentii, dar util, comparativ 555 - Dvx900. Desi insista mai ales pe E-Boda, am socotit ca poate fi util mai multora: ''E-Boda 555 - primele impresii: In final m-am decis sa iau un E-Boda. Am constatat cu stupoare ca la Carrefour pretul a 'saltat' tot la 6999000 lei, la fel ca in celelalte magazine (unde in paranteza fiind spus au cam disparut). Am fost imediat la sediul Rosal pentru un update, unde mi s-a spus ca deja instalata ultima versiune de firmware. Dupa ce am avut ocazia sa ma joc putin cu Artech-ul, pot spune ca E-Boda nu mi-a facut o impresie prea placuta pe ansamblu. Poate asteptarile mele erau prea.... mari... Sa o iau pe rand, incercand sa pastrez comparatia cu Artech-ul. - fisiere MP3: ambele aparate trunchiaza numele, astfel incat uneori ai o lista mare cu mult emelodii avand acelasi nume... Ambele redau fara probleme toate tipurile de MP3, de la 32kbps la 320kbps, cu CBR sau VBR. - ambele pot reda fisierele MP3 in ordine aleatoare, cu aceeasi rezerva privind cat de 'aleatoare' este redarea (se repeta melodii destul de des). - Artech-ul poate crea Playlist, E-Boda nu (cel putin deocamdata) - ambele loadere sunt rapide si silentioase dar au aceleasi probleme: dau impresia unei fragilitati extreme iar discurile nu pot fi apucate din laterala deoarece tray-ul acopera marginile discului. - ambele pot reda fisiere video tip MPEG-1 si MPEG-2 pana la 7000kbps ( nu am testat la mai mult) de pe suport DVD-R(W), iar E-Boda pare sa se descurce cu ele si de pe suport CD, dar numai cu unele dintre ele; - ambele au redat fisiere WMA cu 64kbps(CBR si VBR), dar nu le-au redat pe cele cu 384kbps sau 7kbps; - ambele au redat fisiere DivX chiar si la 2800kbps, la o calitate foarte buna. - la capitolul subtitrari, nu am apucat sa testez Artech-ul (spre rusinea mea nu am stiut cum sa le activez atunci cand am avut aparatul), dar E-Boda se comporta SUB ORICE CRITICA!!! Daca se alege culoarea galbena, scisul aproape ca nu poate fi distins de film. Folosind alb, devine ceva mai vizibil, dar cu niste limitari dupa mine total inacceptabile: - singurele formate de subtitrari pe care le-a acceptat au fost: SRT si SSA, ambele afisate in acelasi mod indiferent de continutul header-ului de la cele SSA. NU a redat nici un format de SUB din care am incercat, adica: MicroDVD, SAMI, SUBVIEW. Afisarea se face pe maxim doua randuri care accepta un numar redus de caractere, restul fiind trunchiate. Daca sunt mai mult de doua randuri, sunt afisate numai primele doua iar la 4 randuri numai al 4-lea?!?! Daca mai sunt posesori de E-Boda /Artech pe lista, ii rog sa comenteze putin aici. Eu am creat un CD de test cu o secventa AVI de 1min si cu ceva text (multe caractere, multe linii, diacritice, etc.) O sa postez curand ceva poze cu ceea ce apare pe un PC (cu VobSub) si ce apare pe E-Boda. Este o diferenta de la cer la pamant. Practic in acest moment functia de subtitrare de la E-Boda este extrem de primitiva si aproape inutilizabila (ma poate contrazice cineva cu aregumente?). E-Boda are meniurile mult mai rapide si mai complexe, dar nu afiseaza decat fisierele suportate (cu exceptia fisierelor cu subtitrari, care nu sunt afisate deloc). Artech-ul afiseaza absolut toate fisierele. Cu DVD-RW/CD-RW inregistrate ceva mai prost, Artech-ul a parut ca se descurca ceva mai bine. Soft-ul de la E-Boda (in versiunea curenta) este mai stabil decat cel de la Artech. Nu am reusit sa-l blochez niciodata, pe cand la Artech s-a blocat de mai multe ori pe durata testelor. Cam atat pe moment. O sa revin cu amanunte pe masura ce voi extinde testele. > care este numarul maxim de caractere pe un rand la care >nu face trunchierea? 35 daca sunt caractere unul dupa altul (am incercat cu cifre). Iata exemple: Ce am scris: 12345678901234567890123456789012345678901234567890 A fost un rand foarte lung Ce apare pe E-Boda: 12345678901234567890123456789012345 A fost un Ce am scris: 12345678901234567890123456789012345678901234567890 12345678901234567890123456789012345678901234567890 Acum au fost doua randuri foarte lungi Ce apare pe E-Boda: 12345678901234567890123456789012345 1234567890 Ce am scris: 12345678901234567890123456789012345678901234567890 12345678901234567890123456789012345678901234567890 12345678901234567890123456789012345678901234567890 Acum au fost trei randuri f. lungi Ce apare pe E-Boda: 12345678901234567890123456789012345 1234567890 Ce am scris: Acestea sunt trei randuri de caractere pentru a vedea cum sunt afisate pe player Ce apare pe E-Boda: Acestea sunt trei randuri de caractere pentru a vedea cum Ce am scris: Standard: aiastAIAST Diacritice: aiastAIAST Ce apare pe E-Boda: ABSOLUT NIMIC!!! In ultimul caz cel de-al doilea rand cuprindea diacritice romanesti (nu am avut cum sa le reprezint aici) >- cum apar subtilurile care sunt dispuse pe 3 randuri? Apar maxim 2 randuri si alea foarte scurte, limitate atat la numarul total de caractere pe rand (35) cat si la suma numarului de caractere pe ambele randuri (max. 45). Cu alte cuvinte, intr-o pagina de subtitle cu mai mult de 45 de caractere, tot ce depaseste acest numar este trunchiat. ORIBIL!!!! >Se mai vad actorii printre acele randuri, sau nu sunt deranjante? Sunt afisate fata spate negru, fara contur, asa ca nu prea influenteaza imaginea >- in cazul 16:9 subtitrarea sta pe banda neagra sau pe film? Depiunde de modul in care afisezi. Subtitrarea are pozitie fixa pe ecran, cu exceptia cazului in care televizorul merge in modul 16:9 direct. IN plus, sh si tz sunt reprezentate mereu Sh si Tz, intr-un font inventat de ei care arata groaznic... Se pare ca unele fisiere SUB le accepta, unele nu, chiar daca mie nu mi s-a parut sa existe vreo diferenta intre ele. In plus, daca ai un fisier SRT si ii pui extensia SUB, nu il mai afiseaza, de unde concluzia ca se ia dupa extensie si nu dupa continut. Alta 'buba': un director cu numele 'SUB&SRT' apare ca 'SUB _SRT'. E posibiul ca acceptarea subtitrarilor sa depinda si de caracterele continute in nume si daca acestea sunt majuscule sau minuscule. Ca o concluzie: feriti-va de E-Boda daca vreti subtitrari, mai ales daca nu va intereseaza diacriticele....:-(( Astept cu interes comentariile altor 'fericiti' posesori de E-Boda...'' | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
|
Oau. Asa da. Sunt de acord cu aproape tot ce spune prietenul tau de pe alt forum. Eu am vazut aseara Shrek 2 cu subtitrare in format .srt; desi este enervant ca nu stie sa afiseze mai mult de 45 de caractere, m-am descurcat onorabil (cred) in a intelege filmul. Insa eu ma uitam la e-boda de dupa un gard mult mai mic decat prietenul tau (in ce priveste asteptarile). Intrucat nu era suficient de tarziu, am incercat sa vad inca un film. Cu subtitrarea in format .sub; aici am dat de probleme. Randul 1 centrat, randul 2 left, primul caracter lipsa din randul 2 (cea mai enervanta problema). Am scos CD-ul si l-am vârât para multe discutii in PC. Concluzia stiuta de toata lumea: mai au de munca la firmware. Dupa parerea mea lucrurile merg spre mai bine la fiecare update. Altii cred ca e pe dos. Adevarul e ca pana nu pui mana pe aparat nu ai 'feelingul' necesar doar din reviewuri. | |||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
Salut!! Saptamana trecuta mi-am luat din Belgia un DVD/DIVX player Sunwood SW-055DX . A costat 99 euro. Merge foarte bine , mai putin partea cu subtitrarea . Desi nu scrie pe el sau ambalaj unde e fabricat , eu banuiesc ca e facut in Franta, deoarece am vazut ca niste firmware gasesc in special pe pagini din aceasta tara. In general subtitrarile merg bine , scrisul este mai mic decat cel obisnuit, galben dar este centrat si nu lipsesc litere din text. Nu conteaza denumirea filmului sau lungimea denumirii. Recunoaste subtitrarile cu extensia .sub si .srt , dar nu le stie pe cele cu extensia .txt. Alte extensii nu stiu daca merg pentru ca toate cd-urile mele au doar una din cele mentionate. La un film scris pe cd-rw Traxdata subtitrarea era decalata fata de imagine , desi pe calculator ea era sincronizata !!? , iar la un film scris pe un cd normal MMORE dupa ce am derulat cateva secunde din el am pierdut subtitrarea si nu a mai aparut pana nu am pus filmul de la inceput. In rest nu am avut probleme .
| ||
|
| | #38 (permalink) | ||
Bun venit pe forum, cosmins. Se vede ca si altii au unele probleme, dar nu uita ca noi am dat 175 €, din leafa de 200 $, iar belgianul, ne-ai spus tu, din cei 2000 $ ai lui. Si ambele aparate (sau 3) merg cam la fel de prost!!!
| ||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
Era un player si la 74,99 euro cu divx dar nu avea AC3. Nu mai retin minte firma dar mergea foarte bine, pentru ca era expus si era in functiune. Desigur mergea cu DVD original, pentru ca vanzatorii nu isi permiteau sa puna cd divx pirat.
| ||
|
| | #40 (permalink) | ||
|
S-ar putea sa-mi iau si eu zilele astea urmatorul: http://www.movie-player.de/modules.p...rticle&sid=109 Odata ce-l am si am vazut ce poate ma intorc cu impresiile. Fiind bazat tot pe cipset-ul Mediatek s-ar putea as fie comparabil cu e-boda & artech. brb. PS. apropo se poate face update de firmware de la unul la altul? poate conteaza numai cipset-ul... are cineva curaj ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |