![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Ia uitati ce spun e-boda legat de ultimele firmware: 13.09.2004 -NOU- Acest upgrade de firmware aduce urmatoarele modificari: - imbunatateste redarea corecta a diacriticelor; - posibilitatea alegerii marimii fontului din meniul "Preferences"; - contorul de timp nu mai apare dupa inceperea redarii formatului DivX. -------------------------------------------------------------------------------- 26.08.2004 Acest upgrade de firmware aduce urmatoarele modificari: - imbunatateste redarea corecta a diacriticelor; - micsoreaza marimea fontului ( posibilitatea alegerii marimii fontului intr-un update viitor.) asa sa fie oare? a instalat cineva ultimul fw? merge asa cum zic ei? | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: Timisoara, Romania. | Strong Srt 1700
In sfarsit mi-am luat STRONG SRT 1700. L-am luat de la http://www.prosat.ro/. E putin mai ieftin decat la digitalworld. Aparatul e OK dpdv al calitatii imaginii subtitrarea e pe o banda gri (semitransparenta) si e OK. Truncheaza tot ce e mai lung de un anumit numar de caractere (nu le-am numarat) sau mai multe linii (3). Cu sunetul nu am incercat decat stereo si a fost OK. Nu am 5+1 dar un prietan a incercat si a zis ca e super. De la inceput am avut ceva probleme cu butoanele care nu prea merg datorita plasticului de proasta calitate. A trebuit sa ajustez putin butonul de start de pe aparat pentru ca ramanea tot timpul apasat. Acum e OK. In legatura cu siturile de pe care se poate cumpara: - La prosat e mai ieftin. dar m-au taxat in plus la coletarie. - La digital world sunt mai serviabili si suportul e mai bun. - am mai gasit un site in .ro care vinde aparatul asta si care da 2 ani garantie. deci ... alege singur.
__________________ Sorin Nica | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | nu am rezolvat mai nimic...INCA
multumesc zzz pt. bunele intentii,dar din pacate nu a ajutat la nimic sfatul; bin-ul a fost corupt,asa ca sa nu ia nimeni update-ul de pe neuston.go.ro pt. ca lipsesc 40 bytes din fisierul original 960 in loc de 1000 (exact 1 mb) acesta am reusit sa-l gasesc original pe un site spaniol si corespunde exact chipului din aparat es6688fa f044; cu un programator willem si o interfata tsop48,cineva a zis ca mi-l poate rezolva ft. usor suprascriind softul gresit,fara a scoate fizic chipul afara pt.ca are o mica mufa (interfata) de programare - cred ca tocmai pt. scrieri de firmware esuate;acest soft in original,aduce gmc,quarterpixel, motion compensation,functii ce nu erau inainte;asa ca chipul devine egal ca functionalitate cu mtk din e-boda la 1/2 din pret;recomand tuturor | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2001 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Poate incearcati sa vedeti daca este utilizabil programul atasat pt modificat fonturi la Artech. Eu nu am reusit. Daca reusiti modificari ma ofer sa le testez pe playerul meu. Atasez programul Patcher 311 pt modificat firmware chipset ESS si firmware Artech original | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Yamada DVX6600
Va recomand Yamada DVX6600. Este mai bun decit orice altceva de pe piata. Eu am si sunt foarte multumit. Vede orice format video: DIVX, XVID, WMA, MPG, etc.Are actualizare de soft. Pretul e super, 4.000.000 lei. L-am gasit la www.dvdplayer.home.ro. gasiti acolo mai multe detalii. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Gataaa! Relaxativa fericiti posesori de E-Boda... Lucrurile sau rezolvat! Luati-va ultimul update din 20.09.2004 si o sa aveti contur negru la caractere, posibilitate de alegere a dimensiunii fontului si a culorii acestuia.. Ce mai, tot ce-ti doresti de la o titrare... Totusi, n-ar fi rau sa treceti inainte printr-un filtru sub-ul ala in SubWorkshop ca sa nu avem despartiri aiurea pe ecran.. Pfiu! In sfarsit un Player 100% functional... Yeea baby!
__________________ Gigabyte 7N400 Pro 2 Rev. 2, AMD Barton 2600+@3200+, cooler Gigabyte Rocket 3D PCU22GV, Leadteck A7600GT TDH 256 GDDR3 , 2x512Mb Geil 400 Mhz – dual channel active, DVD RW LG GSA 4120b FWA115, HDD 1xSeagate Baracuda ATA V 7200rpm 8Mb 160Gb & 1x Seagate Baracuda ATA V 7200rpm 2Mb 160 Gb, Waporware CHEAIFANSIN 400 W ![]() Laptop: Acer Aspire 6920G - pentru cunoscatori | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
|
Dragon, poti pune o poza cu subtitrarea de la ultimul update? Eu folosesc unul neoficial, modificat de bladhaund (sunt _foarte_ multumit de el). As fi curios daca merita efortul sa il pun pe ala oficial. Ala pe care il folosesc are bordura, posibilitatea selectarii marimii fontului (inutila, nu stiu cine foloseste fontul mic) si un font foarte frumos. | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
|
Incerc sa pun aici cateva imagini cu actualul firmware. Din nefericire n-am o camera foto digitala si a trebuit sa ma chinui cu o camera video. Banda neagra care se plimba pe ecran nu e de la player, evident, e cauzat de filmatul televizorului. Scuze pentru calitatea imaginii, dar cred ca se vede destul de bine cum arata subtitrarea.
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |