Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-08-2004, 07:37   #1 (permalink)
Registered User

Question Se pot vedea mai multe filme DivX (sau alte formate !) trase pe un DVD ?

Se pot vedea mai multe filme DivX (sau alte formate !) trase pe un DVD ? Am citit pe undeva ca a tras cineva 6 filme pe un DVD-+R si s-au putut vedea fara probleme pe un DVD player. A mai incercat cineva ? Ceva tutoriale exista ? Pe ce DVD playere (marca si pretul in Romania) ruleaza f. bine DivX-urile, fara probleme cu subtitrarile (rupere text, maxim 10-15 caractere vizualizate)? DVD playerele citesc si DVD-+RW, DVD-RAM

Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:28..

rune is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2004, 09:49   #2 (permalink)
Registered User

Chiar trebuia sa scrii cu roz?!?! Disk-ul de dvd nu e decat un CD mai maricel, deci potzi sa scrii pe el cate filme vrei pe care le potzi viziona in liniste. Ei..acum vine faza cu formatele si anume, formatele mpeg4 ( divx, xvid, etc ) le scrii direct pe dvd fara complicatzii, dar potzi sa scrii 6 VCD-uri insa trebuie sa le faci format dvd ca sa le vada dvd standarlone ( asta daca nu stie de mpeg 1 iso ) si doar modifici sunetul de la 44.1 la 48 kHz si faci si un meniu de dvd-video. Cat despre compatibilitatea dvd-urilor standarlone cu formatele + sau - le afli citind prospectul aparatului raspectiv, sau pe site-ul lor.
Bafta

marineros is offline    Reply With Quote
Old 27-08-2004, 20:22   #3 (permalink)
Moderator

Ivan's Avatar

Scuzati-mi va rog culoarea. M-am gandit ca s-ar asorta destul de bine, totusi.
rune, eu am scris 5 filme in format DivX pe un DVD+R si le pot vedea bine-mersi pe un DivX player.
In legatura cu "care DivX player e mai bun pe piata", poti citi cateva ganduri de-ale forumistilor in legatura cu subiectul cateva threaduri mai jos.

Succes.

Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:45..

Ivan is online now    Reply With Quote
Old 27-08-2004, 20:33   #4 (permalink)
Moderator

OFFTOPIC.

Am editat eu posturile scrise "color".

RUNE, daca ai chef de webdesign fa-o pe pagina ta personala, nu aici. Sunt anumite teme pe care mesajul scris cu roz se vede infect.

Orice alt comentariu pe tema asta: direct la http://www.computergames.ro/forum/forumdisplay.php?f=29 , nu aici.

Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:46..

mike is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2004, 00:54   #5 (permalink)
Registered User

Cum se baga filmele divx (avi) pe DVD (cu ce program si ce format) ? Am incercat sa le copiez direct (brut) pe DVD, fara alte programe, dar nu au mers.

Old 12-09-2004, 13:12   #6 (permalink)
Registered User

pai daca nu ai un DVD-Player care stie DivX (nu orice unitate poate), evident ca nu au mers

GunX is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2004, 03:57   #7 (permalink)
Registered User

Ha !

Quote:
Originally Posted by GunX
pai daca nu ai un DVD-Player care stie DivX (nu orice unitate poate), evident ca nu au mers
Ba da, am probat pe 2-3 modele de DVD playere cu Divx [E-Boda si Philips, ultimele tipuri] de la Flanco si ALTEX. Am pus pe acel DVD mai multe formate: avi, Mp*g, vob, mp3, wmv, dat, jpg, dar n-a mers decat un avi neinsemnat. Nici macar in radacina (am pus fisiere si in foldere, pt siguranta).

Last edited by GunX; 15-09-2004 at 17:19..

Old 15-09-2004, 22:26   #8 (permalink)
Audio Only

Alex64's Avatar

Pana la urma e nevoie de meniu si conversie de sunet sau doar copiem filmele si gata?
Daca am un divx cu sunet ac3 ce fac,sunt sanse sa il aud pe 6 canale pe player?

Alex64 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video

Thread Tools

Posting Rules