![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Se pot vedea mai multe filme DivX (sau alte formate !) trase pe un DVD ? Am citit pe undeva ca a tras cineva 6 filme pe un DVD-+R si s-au putut vedea fara probleme pe un DVD player. A mai incercat cineva ? Ceva tutoriale exista ? Pe ce DVD playere (marca si pretul in Romania) ruleaza f. bine DivX-urile, fara probleme cu subtitrarile (rupere text, maxim 10-15 caractere vizualizate)? DVD playerele citesc si DVD-+RW, DVD-RAM Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:28.. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2003 Location: RO |
Chiar trebuia sa scrii cu roz?!?! Disk-ul de dvd nu e decat un CD mai maricel, deci potzi sa scrii pe el cate filme vrei pe care le potzi viziona in liniste. Ei..acum vine faza cu formatele si anume, formatele mpeg4 ( divx, xvid, etc ) le scrii direct pe dvd fara complicatzii, dar potzi sa scrii 6 VCD-uri insa trebuie sa le faci format dvd ca sa le vada dvd standarlone ( asta daca nu stie de mpeg 1 iso ) si doar modifici sunetul de la 44.1 la 48 kHz si faci si un meniu de dvd-video. Cat despre compatibilitatea dvd-urilor standarlone cu formatele + sau - le afli citind prospectul aparatului raspectiv, sau pe site-ul lor. Bafta | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Scuzati-mi va rog culoarea. M-am gandit ca s-ar asorta destul de bine, totusi. rune, eu am scris 5 filme in format DivX pe un DVD+R si le pot vedea bine-mersi pe un DivX player. In legatura cu "care DivX player e mai bun pe piata", poti citi cateva ganduri de-ale forumistilor in legatura cu subiectul cateva threaduri mai jos. Succes. Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:45.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Aug 1999 |
OFFTOPIC. Am editat eu posturile scrise "color". RUNE, daca ai chef de webdesign fa-o pe pagina ta personala, nu aici. Sunt anumite teme pe care mesajul scris cu roz se vede infect. Orice alt comentariu pe tema asta: direct la http://www.computergames.ro/forum/forumdisplay.php?f=29 , nu aici.
__________________ Sometimes oi just sits and thinks. Sometimes oi just sits. Last edited by mike; 27-08-2004 at 20:46.. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
Last edited by GunX; 15-09-2004 at 17:19.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |