![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2005 | Cum pot termina penultimul nivel de la war3?
Poate intrebarea e stupida sau pentru copii mici, da' poate ma invata si pe mine cineva (nivelul cu pricina il joaca chiar un copil mic). Deci, la penultimul nivel al jocului (cred), cel in care trebuie aparat "copacul vietii", in care esti aliat cu oamenii si cu orcii, trebuie sa rezisti 45 minute impotriva "trupei" lu' Archimonde. Cum naiba se face asta (cu exceptia cheat), avand in vedere ca cu 2 minute inainte de final, sunt asediat cu zeci de inamici care calca totul in picioare?!!! Multam! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 Location: curand peste hotare daca o mai tine tara asta tot asha |
tre sa aperi fiecare chestie in parte. adica intai aperi cat poti la oameni. dupa aia aperi cat poti la orci si dupa aia aperi cat poti la tine acasa. asa am pierdut si eu de 2 ori ca incercam din rasputeri sa ma apar doar acasa si o luam urgent. daca aplici insa metoda asta de incetinire la fiecare baza aliata reusesti. tip: uita te cand o iei prima data cu ce vine el si fa trupe bune de contra atac tip2: fa ancient protectors la aliati in baza o sa vezi ca e foarte usor dupa aia... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|