![]() |
| | #4 (permalink) | ||
|
ideea e ca... ma joritatea gamerilor nu sunt chiar asa de retarzi incat sa nu isi dea seama daca sunt incepatori sau nu/ la asta ma refeream, Si DA eu m-am trezit intro dimineata acum vreun an de zile si mi-am dat seama ca sunt un ubermegaultrasupersayan gosu la DOTA,am deschis threadu asta ca incepatorii sa puna intrebarii si ce care au impresii ,sufera , si multe altele sa le raspunda (aka ShaiHulud) celalat thread e ca ceilalti nubi care nu isi dau seama defat ca sunt nubi sa posteze replayuri cu ei hf gl sms
__________________ I came, I saw , I conquered :fuckoff: | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
faci... niste iteme... care le cumperi de la shopuri cu banii pe care ii castigi din greu ucigand cripi :/ iteme pt sven... battlefury /satanic /mask of madness/dagger of escape/hyperstone/sange & yasha/burize... cam astea iti creeaza avantaje pe erou ala in rest... depinde de oponenti
__________________ I came, I saw , I conquered :fuckoff: Last edited by ShaiHulud; 19-12-2005 at 22:50.. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
foarte fin insa...BF si heart sau S&Y pe el si e gg
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
mda raspunsuri vagi stiu si eu ce merge si ce nu merge ma interesa ceva exact, eu pana acum luam boots dupaia perseverance dupaia niste bracere, treads si faceam battlefury, satanic, aegis, divine daca reuseam da nu prea am jucat, asa faceam si pe leoric da radeau niste prieteni de mine lool battlefury fa satanic, pai nu prea reusesc sa strang din prima bani pt topor, battlefury e usor de facut si dupaia vine goldu...
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
sven e erou de late game, la inceput daca nu ai ce sa le faci celor de pe partea ta poti sa mergi undeva unde e cineva cu care ai putea sa faci niste bani pe parte sau sa stai cuminte in spate si sa mai dai ultima bucata la cate un creep. oricum e de preferat sa pleci din baza cu un null si un circlet sau o potiune si sa astepti frumos la ring. foarte important sa faci xp rpd. mai tarziu deja poti sa te mai bagi si in padure daca nu poti sa faci deloc bani pe partea ta.
__________________ Exploziile sunt si comprimari ale timpului. Schimbarile observabile in universul natural sunt, toate, intr-un anumit grad si dintr-un anumit punct de vedere, explozive; altminteri ele nu v-ar fi perceptibile. Schimbarile linie si progresive, daca sunt suficient etalate in timp, raman nesesizate de observatori a caror perspectiva este prea scurta. De aceea, va spun ca eu am vazut schimbari pe care voi nu le-ati fi remarcat niciodata. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|